SI MENDONI SE MUND TE RREGULLOHET SHQIPERIA

SI MENDONI SE MUND TE RREGULLOHET SHQIPERIA

PERSHENDETJE!
SOT MENDOVA TE HAP KETE TEME:

SI MENDONI SE MUND TE RREGULLOHET SHQIPERIA?????

DISKUTIM TE MBARE! :wave:

iliriano

Primus registratum
Re: SI MENDONI SE MUND TE RREGULLOHET SHQIPERIA

Sa inat me vjen me ata njerez qe shajne shqiperine dhe shqiptaret :mad: mendojne se duke share te tjeret ja rrisin vlerat vetes!Po akoma nuk e keni kuptuar qe ka ikur ajo kohe,dhe kto sharjet tuaja nuk fuksionojne me.(nejse dhe bishti i kalit ka nje te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif )

O lir eshte e vertete se ne shqiperi edhe ata qe kane pare largohen nga shqiperia per arsye se mungone qetesia,por me futjen e demokracise dhe me rikthimin e fese shqiptaret tani po ballafaqohen me realitetin dhe po fillojne ta duan jeten /pf/images/graemlins/wink.gif Dhe kam besim se nje dite edhe sheshet tona do mbushen me pellumba.

Por mos harroni se dhe ne shqiptaret qe jetojme ne emigrim duhet te perballemi me realitetin, te luftojme dhe te punojme per te mbrojtur interesat tona :thumbsup:

cao

Primus registratum

UNE MENDOJ SE PER SHQIPERINE DUHET PERSERI ARKA E NOES!!!!

lir

Primus registratum

akoma paskeni shpresa qe shqiperia mund te rregullohet?????
hesiod, per nje njeri me "aspirata" si puna jote qe eshte krenar qe ka pashaporten e nje shteti te huaj e qe eshte kategorikisht pesimist ose me mire uron nje te ardhme te hidhur per shqiperine, e prap e quan veten shqiptar vec mund te mendosh ta gjesh te ura...
Meqe ra fjala Lir- jam une e jo Lir111 se ngela tu kthy koken..
:wink:

lir

Primus registratum

o bregdetaro shiko se e shef mrapsh ti, noja futi bagti ne varke, ne pikerisht ate kategori sduam /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:

genti

Primus registratum

Ca jane keta qe na u vika turp qe jane shqipetare, edhe ma merr mendja keta sederllinjte jane nga i njejti brum me ata qe vajten ne Greqi dhe nderruan emer e fe per te qene argati i grekut dhe u eshte edukuar poshterimi dhe nencmimi aq shume sa nje dite ndoshta do mallkojne edhe zotin pse i lindi shqipetare...ky eshte mjerim...

Une jam Genti i biri i Agronit dhe jam shqipetar edhe keshtu do vdes, edhe pse kam ardhur ne moshe adolishence ketej asnjehere nuk e kam mohuar prejardhjen time dhe kushdo qe me ka pyetur i jam pergjigjur me ze te larte "jam shqipetar" dhe duke e pare ne kokordhok te syrit.

Nuk jane shqipetaret ata qe shkruhen neper gazeta dhe i sheh neper kronika lajmesh, shqipetar je ti, une, ne te gjithe ketu ne forum, jane prinderit tane qe ne e dime se si na kane rritur si i thone asaj fjales "me dhembe e me thonj"

Dhe shqiperia ka per tu bere vetem atehere kur endrra e c'do shqipetari do lidhet me Shqiperine!

Hajt shendet se ma hoqet trurin me ato shkrimet

lozonjarja

Primus registratum

kjo eshte per Tola :

e kuptoj qe ti je krenar si individ ,per vlerat e tua ,karakterin a kuedi une cfare....
po si ka mundesi qe sje krenar qe sje Shqiptar???????
medoj qe se thua me gjithe mend .Dhe nqs po te te vije turp.
Te gjithe ekemi provuar te shkojme jashte dhe te na vije turp te themi shqiptare sepse kushtet e deshen qe jashte te shkojne edhe disa shtresa mizerjesh qe perhapen nje opinion shume te keq.
Megjithate si mendon ti qe ska greke pedofil,trafikante ,apo ska italian hajdut apo killer amerikan????
une mendoj se ka shume edhe me te keq se shqiptaret .......
Po disa kushte e duan qe ne te quhemi "te keqinj"=shqiptar ( nuk e mendon ti pse ??)

Ne na duan vend trafiqesh , ne na duan per te pastruar paret, drogen ta kalojne ketej.
Keto te gjitha jane dallavere qe behen ne kurriz tone edhe sepse qeveria jone eshte e pangopur edhe bashkepunon.
Ska dale akoma ai burre qe te dale e ti thote jo korrupsionit ( se edhe te duash ata te shtrengojne te detyrojne te heqin nga posti).
Krimi i organizuar eshte sh i zhvilluar tek ne edhe perfshirja e qeverise dhe e bashkepunimit te saj e dallon nga krimi i thjeshte .
Ko eshte nje periudhe tranzicioni qe do kohen e vete te kaloje .Pa kaluar kjo duam sduam ne nuk ecim dot para.

Mua sikur te me lusin nuk shkoj jashte per emigracion se nuk ja vlen te laj pjata e mos te kem asnje prane e te kem turp qe rroj.( Jo se ju jashte te gjithe ben kete por sidoqofte nuk e keni koken lart si ketu.

e pra ju qe jeni jashte sduhet tju vije turp qe jeni shqiptar po duhet te beheni me njeri-tjetrin sepse ne cgo gen shqiptari ka shume patriotizem si ne asnje tjeter.

Ps. Kur me prezantonin tek shoket e tjere me thonin shiko se kjo eshte nga ata shqiptaret e mire .Pra cdo njeri i ben vend vetes dhe ndryshon opinionin.

iliriano

Primus registratum

Lir dhe ajo ideja qe dha mesiper bregdetari per ti futur dhente ne varke...me mire sa ti leme te mbyten :shrug:

Pisika!Nje gur hodhi budalla dhe u cuan shtate te zgjuar per ta gjetut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Forca Edi Rama dhe Ilir Meta :thumbsup:

tola77

Primus registratum

Pisika dhe ti vete e thua:kur me prezantonin thoshin ky eshte shqiptar i mire.pra opinipni per shqiptarin ne pergjithesi eshte i keq kurse si individ eshte i mire sepse je ti,une apo te tjere qe kane lene pershtypje te mira por jo vete shqiptari.
Per te shtuar dicka.Duke shkruar ate qe mendoj nuk eshte se fluturoj nga gezimi,me pikon ne shpirt por eshte me mire qe te jemi koshient me te verteten sesa te bejme petulla me uje.

Renea88

Primus registratum

shqipria rregullohet tu u vu ligji me denu me vdekej kriminelet,
me ngrit nivelin e arsimit,
me pas mundesi qe njerzit te ikin kudo pa vize,
me hap vende pune

Kondrapedali

Kondrapedali

Renea, dakort me ato që ke shkruar më lart por vetëm se jo dorë për dore me grekun!

antares

Primus registratum

Te lumte pena Orosh....
==========
" leckamane injorante dhe perfitues meskine,ka te beje si cke me te me edukaten dhe kulturen patriotike personale te familjes!!!"
==============
Po do te theksoja qe pyll pa derra nuk ka, si dhe tendencen njerezore per ta pare burimin e te keqes tek tjetri. Eshte e vertete qe shume shqiptare kane bere te 99 neper bote, po kjo nuk duhet te nacoje deri aty sa te themi ato fjale.....
Pastaj eshte dhe kategoria e te aguridheve qe do te thosha familje pa taban (shkodranet thone "Rriten si shtogu n'mut") qe kane qene leckamane ne Shqiperi dhe sa shohin nje dite te bardhe kudo ne bote harrojne se cfare jane dhe mohojne origjinen. Turp

swimmer

Primus registratum

Po akoma me shqiperine mereni ju???
Po mos vendosi europa dhe amerika nuk regullohet shqiperia.
Jo politika te ndryshoje po cfare te duan le te bejne politikanet shqiptare nuk e regullojne dot shqiperine.
Politikanet shqiptare kur takojne ndonje politikan te huaj behen si PULA TE LAGURA dhe ne shqiperi shen mend.

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Mistic_River:
[qb] Po akoma me shqiperine mereni ju???... [/qb]
Po tët'ëmë nuk e kemi këtu që të merremi me të! :smash: :smash: :smash:

iliriano

Primus registratum

:lol: paska ardhur koha..qe tu japim cekica kokes atyre qe shajne Shqiperine :thumbsup:

Jashte nga Shqiperia /pf/images/graemlins/laugh.gif