SI MENDONI SE MUND TE RREGULLOHET SHQIPERIA

SI MENDONI SE MUND TE RREGULLOHET SHQIPERIA

PERSHENDETJE!
SOT MENDOVA TE HAP KETE TEME:

SI MENDONI SE MUND TE RREGULLOHET SHQIPERIA?????

DISKUTIM TE MBARE! :wave:

Alanis

Primus registratum
Re: SI MENDONI SE MUND TE RREGULLOHET SHQIPERIA

Une mendoj se mund te rregullohet me kalimin e kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

duke mos u treguar te dobet!!!!!
duke mos qendruar ne hije e duke pritur qe te na vine gjerat nga qielli!!!!!!
as te mos ulim ata qe mendojne e mundohen te bejne dicka per kete!
Nuk behet Shqiperia me tre organizata e kater protesta,qe nuk mbeshteten nga askush!!!
e ky askush jemi ne,une,ti e te gjithe qe mendojme se nje dite do zgjohemi e do jete ndryshe!!
ncncncncncnc s'eshte keshtu!!

iliriano

Primus registratum

Shqiperia mund te rregullohet kur shqiptaret te fillojne e ta duan Shqiperine.
Dhe kur emigrantet te fillojne te kthehen dhe te punojne per ndertimin e Shqiperise,
ahtu sic jane kthyer emigrantet grek dhe italiane :thumbsup:

dedalus

Primus registratum

akoma paskeni shpresa qe shqiperia mund te rregullohet?????po si mund te keni shpresa kur ne 1 maj u fur ne komunitet europian edhe qipro dhe shqiperia jo,si mund te keni shpresa kur ne 2007 do te hyne rumani bullgaria dhe kroacia,dhe shqiperia jo,si mund te keni shpresa kur ne 2010 do te hyje(lexojeni mire) jugosllavia oseme mire serbia bashke me maqedonine???nuk e di si keni akoma shprese........

iliriano

Primus registratum

kush nuk ka shpresa te mari litarin dhe te ura :lol:

shiu i veres

Primus registratum

shqiperia do te rregullohet vetem atehere kur ate fillojne ta dua me shume njerzit qe jetojne mbrenda saj, tashe e shekuj me radhe shqiperine e duan me shume dhe punojne me shume per te bite e saj te ikur jashte.

OROSHI

Primus registratum

E di si me tha nje emigrant Grek ne Belgjike ne vitin '94,kur une sapo kisha shkuar ne Belgjike:edhe une kam ardhur ketu per te punuar nja 5 vjet dhe per tu kthyer,por jam akoma ketu tash 40 vjete-me tha.Shpresoj qe kjo te mos ndodhe me ne,por vitet po kalojne :confused:

iliriano

Primus registratum

Orosh jo vetem greke apo italine,por gjen dhe shqipetare qe kane nga 40 vjet ne emigrim.mjafton te interesohesh dhe ti shikosh ne c'gjendje ndodhen dhe ke per te mesuar shume per disfatat dhe pasojat qe sjell emigrimi :thumbsup:

tola77

Primus registratum

:confused:Ne sikur na ka mallkuar njeri qe te mos ndrqemi.Qiproja hyri vertet po eshte ne Q-ja kurse ne se kemi hapur akoma abetaren qe te mendojme te futemi ne evropen e bashkuar se nuk kemi akoma gjerat elementare te jeteses dhe te vesh ne Qipro eshte lluks i gjalle.Me vjen keq qe them keshtu per vendim tim por me gjithe deshiren e madhe qe kemi nuk mund te futemi.duhet te ngreme ekonomine,nivelin e jeteses,dhe kulturen,por keto nuk varen nga ne njerzit e thjeshte por nga kokat e medhaja qe me sa duket nuk ju intereson te rimekembemi se ju fluturojne interesat,eshte e poshter ndjenja e egoizmit.Duhet nje dore e fuqishme qe te vere ne vend ca gjera,se ne ne vend te hecim para kaprexejme mbrapa.

shkrimi

Forumium praecox

...vete premisat ose perpjekjet e qytetareve te rendomte se kur do te rregullohet shqiperia eshte nje shenje e mire , se njerzit duan te rregullohet me ne fund edhe kjo nona e jone e dashur shqiperi ... ne momentin e dyte kur ne te shohim se gjerat nuk rregullohet vetem pse ne duam , atehere fillojme te punojme per nderrimin ,natyrishte se shqiperia ka filluar te rregullohet dhe ky rregullim ka ece aq sa jane duke dashur qytetaret e saj , gjithsesi se rregullimi i saj varet direkt nga tempoja e kerkeses per rregullim dhe natyrishte nga puna mbrenda shqiperise ... jo jasht saj dhe nga jashte por nga mbrenda dhe lana e tirones...

gjithe te mirat dhe shendet miqe te dashur , me shume optimizem dhe me shume pune... /pf/images/graemlins/smile.gif

iliriano

Primus registratum

Shqiperia gjithmone ka vuajtur nga udheheqja!
Nuk ka pasur kurre njerez te zote ne krye qe te luftojne per te mbrojtur intresat dhe te punojne per ndertimin saj.Kete e ka treguar historia jone e lavdishme :smash:

lir

Primus registratum

E lavdishme pikerisht :thumbsup: , se askush sna e ka dashur te miren e prap e kemi mbajtur koken lart e prap kemi mbijetuar e prap do te mbijetojme sepse pervec ca plerave qe blihen per dy leke te gjithe e duam shqiperine!!

iliriano po mendove ndryshe te ura lal, aty gje dhe hesiodin :lol: :lol: :lol:

OROSHI

Primus registratum

Historine tone nuk e kan ba kurr politikanet,ata kane ba te zezen tone jam dakord,ne kemi pasur nje histori te ndritur dhe nje politike te ndryshkur,gjithmone!! :wave:

BISOU

Primus registratum

SHQIPERIA MUND TE RREGULLOHET PER NJE 20-VJECAR....
10-VJET DUHEN PER RREGULLIMIN E RRUGEVE ELEKTRICITETIN DHE UJIN
20-VJET DUHEN PER RIORGANIZIMIN E QYTETEVE DHE RRETHINAVE PERKATESE SI PER URBANISTIKEN ASHTU DHE PER INDUSTRINE TOTALE DUKE U BAZUAR SE KU QENDROJNE PERFITIMET E CDO VENDI.

ME FJALE BOSHE KJO MUND TE FILLOJE QE NESER ...

*****POR PER KETE DUHET NJE PROJEKT EKONOMIK QE DO E COJE SHTETIN SHQIPTAR NE BORXH NDAJ VETVETES DHE INVESTUESVE POR QE DO TE SHLYHET ME PERSPEKTIVE MBAS 60-VJETEVE DUKE U BAZUAR NE TAXA DHE TE ARDHURAT FITIMPRURESE.

PERMIRESIMI I SHQIPERISE DUHET PARE SI NJE PROJEKT GJENERAL I PA COPETUAR

NESE I RIKTHEHEMI SHQIPERISE SE PAS LUFTES DHE RINDERIMIN E SAJ ME PUNE VULLNETARE /pf/images/graemlins/laugh.gif QE NGA 1944-1984 NE KETE 40-VJECAR U BENE NDRYSHIME TRANSFORMUESE NE SHQIPERI.... PAMVARSISHT NGA NIVELI MEDIOKER I KOHES... POR SYNIMI I KETIJ KRAHASIMI ISHTE THJESHT NE FAKTIN QE SHQIPERIA ESHTE E VOGEL SI TERITOR MJAFT E LARMISHME DHE E BUKUR /pf/images/graemlins/smile.gif DHE DUHET VETEM NJE PROJEKT I ORGANIZUAR NE MENYRE MASIVE PER TA NDRYSHUAR DHE PER TA BERE NJE ZVICER TE VOGEL SHQIPERINE TONE TE DASHUR....

JAM SHUME E PAFUQISHME PER NDONJE NDRYSHIM POR ZEMRA MA DESHIRON ME GJITHE FUQINE E SAJ.

MIRE U PAFSHIM :wave:

susana

Primus registratum

ah moj BISOU mire e ke menduar.po kush do jete ajo dore e forte qe do ti bej te gjitha keto,se me ato politikane qe jane aty ne nuk behemi kurreeeeeeeeeeee. :smash:

OROSHI

Primus registratum

Do rregullohet,por jo per brezin tone :cry:

DFV

Primus registratum

Sot per sot, mendoj une , vetem Edi Rama mund te jete nje dore e forte per Shqiperine dhe shqiptaret.
Nuk eshte se nje njeri do ta nxjerr nga llumi ku e kane zhytur Shqiperine politikanet e ndyre te sotem, por Edi te pakten me vepra ka treguar se eshte njeriu i punes dhe i halleve te njerezve.
Perse te mos e provojme????

susana

Primus registratum

flm qe shkruajte o DFV dhe ishalla behet dicka se keshtu si e kemi nisur ne,jo brezi yne,po kam frike se as femijet tane nuk do ta shohin SHQIPERIN te rregualluar. /pf/images/graemlins/frown.gif

iliriano

Primus registratum

Une do desha te shtoj me optimezem se Shqiperia do rregullohet :wave:
A eshte i vertete lajmi qe Edi Rama dhe Ilir meta duan te krijojne parti te re?