Si ju therrasin...?!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Si ju therrasin...?!

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] af-istat m'therrasin soj soj, ma shum ma thojn SHOTE sa tgjith kujtojn se e kam megjithmen emrin shote /pf/images/graemlins/laugh.gif
masnej hote(tedi ne gjysma af-se),sherro(la douce), masnej dhia, kumria, mushka, cica kangurit ka helena trojes :lol:
emrin qe mkan von mami ne babi e kam t'bukur ne sjau tregoj..
shoqnia mtherrasin TATA se bebat kan veshtirsi me thon emrin tim :smash:
emer me 5 germa..

Ta them una . Ti e ke Emrin Sanie ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde kush e gjen? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

Princesha

Primus registratum

Mu me therrasin me at emer qe kam /pf/images/graemlins/wink.gif

Ca ka per tu cudit ktu?

Guest

si shkurt si gjate une Ada e kam :goofy:

Ledio

Primus registratum

Kurse mmuve m'thrasin Dule ngaqe ha shume fasule. Nga njehere per gjat me therasin McDule.

Belinea

Primus registratum

Goces time do ja ve Dearta /pf/images/graemlins/wink.gif Vete e kam me ja fut vrapit, po te pakten te gezojne kalamajt thoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum

Ne pune:
-International spy- (sjam e sigurt se pse ...nje dite isha veshur me te zeza dhe xhakovendo lekure te zez apo.. se zakonisht di/jam e informuar mire nga cbehet perreth /pf/images/graemlins/wink.gifwell, njera nga keto)
-Hollywood- (nga manaxheri, arsyeja nje dite vesha nje bluze qe kishte te shkrujtme hollywood pra..lol. po thot qe e kam marr emrin nga veshjet qe vesh (nuk jan aq te bukra me besoni)..i dont know :rolleyes: )
-Ela, lela, etj- e kam nga familja jo se esht emri im por shkurtim 3 germat e fundit..hajt mo, familjes sja prishim ne. /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Bukuroshe- me thot njeri, person pa emer dhe pa identitet ( te pakten ne forum )
-Baby- me therrasen ca njerez te shoqerise se jam e vockel kshu ne trup dhe nganjere grindavece..hihhi.
Sic e shifni emra kam plot. Zgjidh e mer... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marisa

Primus registratum

mace /pf/images/graemlins/laugh.gif
lepurushe
isa
sweets
babe;baby
mamita
mari...etj..kam shume :tipsy:

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Goces time do ja ve Dearta /pf/images/graemlins/wink.gif Vete e kam me ja fut vrapit, po te pakten te gezojne kalamajt thoj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ta zesh kshu sic thu ti , ti vetem per kalamanjte e tu mendon? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mua me therrasin te gjithe njesoj...shkurtimin e emrit tim ... /pf/images/graemlins/wink.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinda.:
[qb] Po ta zesh kshu sic thu ti , ti vetem per kalamanjte e tu mendon? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mua me therrasin te gjithe njesoj...shkurtimin e emrit tim ... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po per ata kalamq po sakrifikoj une lal /pf/images/graemlins/laugh.gif cta ben femija sta ben as perndeija thone :tipsy:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] shoket shqiptar kur m'shofin rruges me thrrasin me nje "fiuuuuuuuuu". [/qb]
Hola fiuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] se kthej koken se ke nji "u" mongut /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos e kthe se te dal perpara ene te shkel synin /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

Me therrasin...Likenc Deda.
Ma kane bo obsesion,do bej nje pasaporte fallco...

romeo

Forumium maestatis

mua bobi, nuk e mbaj mend se kush ma ngjiti nje nga ata shoket ogurzinj qe kam /pf/images/graemlins/laugh.gif