Si ju therrasin...?!

naqja

Primus registratum
Re: Si ju therrasin...?!

HAHAHAHAHHAAH HALLALL ALDO MA FUTE BUKUR....E KUPTON VETE :lol: :lol:

Diddy19

Su@mi

éééééééééééééééééééééééééééééééé e mesova dhe nje gje te re!!!

Diddy19

Su@mi

ON/OFF!!Po ti te kishe pyetur mo!!Pastaj sa te rrosh do te mesosh!!Po emrin tamam s ta them!Plas po deshe! /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S Sa kohe te eshte dashur te shkruash gjithe ato eeeeeeee??E kam fjalen per shpejtesine me te cilen di te perdoresh tastieren! :smash:

roald

Primus registratum

shum interesat ky postimi
pastaj ti po deshe mund te me mesosh nuk jam kundra un se ty per kete pune te kemi...(schiacia tasti) :goofy:

zora

Primus registratum

viola e me therrasin po prape viola se perndryshe une inatosem kur ma shkurtojne ne lola,joli etj etj

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga on/off:
shum interesat ky postimi pastaj ti po deshe mund te me mesosh nuk jam kundra un se ty per kete pune te kemi...(schiacia tasti

Lali!Une s merrem me fillestare! :goofy:

llapaqeni

Primus registratum

mu vallai se mja men si me therasin aq sa ka raste sa vras menjen si me theret filoni e fisteku...nejse po jap disa sa per shkurt:

llapaqen shkurt llape ketu qe me njofin ka chati
bledi me theret fisi
lope shatci zogu e lloje te tjera epitetesh te cilat perdoren si te jet momenti

Genta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kapuci:
[qb] emri im eshte Fabian (emer YLL /pf/images/graemlins/laugh.gif ) mua me therrasin fabi (edhe keshtu YLL /pf/images/graemlins/laugh.gif ) fabi_vogel me nje fjale... se jam i vogel lol /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ky ketu eshte vellai im, vdes per emrin e tij. /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe une per emrin tim. Une quhem Genta, disa me therrasin lepurushe, se jam njeri i bute dhe i urte. Vellai me therret kokeshpulle kur merzitet (mgjthse tani me thote edhe kur nuk merzitet :rolleyes: ), babi me therret safi flori /pf/images/graemlins/wink.gif .

darma

Primus registratum

Te gjithe me therasin ne emer por eshte vec nje djale qe me therret SYRI dhe me e bukura eshte se nuk e kam idene perse ndoshta nga syte bojqell kush e di :confused: :shrug:

Dua

Primus registratum

Rrezarta, keshtu me pagezuan prinderit. :shrug:
Te tjeret me therrasin me: Xata, Rreze, Arta...Dua.

Me pelqen kur me therrasin ne emrer te plote. RREZARTA.

D.

hot

Hotgirl

af-istat m'therrasin soj soj, ma shum ma thojn SHOTE sa tgjith kujtojn se e kam megjithmen emrin shote /pf/images/graemlins/laugh.gif
masnej hote(tedi ne gjysma af-se),sherro(la douce), masnej dhia, kumria, mushka, cica kangurit ka helena trojes :lol:
emrin qe mkan von mami ne babi e kam t'bukur ne sjau tregoj..
shoqnia mtherrasin TATA se bebat kan veshtirsi me thon emrin tim :smash:
emer me 5 germa..
hajde kush e gjen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

shumica me therrasin "nervi" ndoshta ngaqe jam i cik kshu si pak nevrike, por ata qe me duan me therrasin "sweety" se me ata jam me te vertet sweet, shoqeria e pergjithshme me therret"gallata" se jam tip qe gjate muhabetit fus fraza shakaje ata qe me kane inat me therrasin"tangerllikse".....emrin e vertet e kam me 4 germa, dhe me duhet t'a spelloj(s'e di si thuhet ne shqip) sa here prezantohem, por manageri dhe koleget e kane mesuar, klientet e lexojne se e kam te shkruar ne badge(as kete se di si i thone shqip)...kaq.

bebi

Primus registratum

emri im i vertete eshte Xhevahire Kapsikumbalavendreku.
me sa lexova me siper, ktu shume fshatare kishin pas fatin duke dale jashte shteti te permiresonin emrin me shkurtime apo italianizime. :rolleyes: :idea:

mu ktu n Australe, me therrasin Jevvie! :lol: :wave: :tipsy: