SI I KALUAT PUSHIMET E KESAJ VERE?

RAUL

Primus registratum
SI I KALUAT PUSHIMET E KESAJ VERE?

TE dashur miq dhe mikesha... :wave:
si i kaluat pushimet e ketij viti? tregoni mbresat qe ju kan len pershtypje,te fortat,momentet qe ju kan merzitur.. etj..ETJ,SHTONI JU TANI. /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: :wave:

susana

Primus registratum
Re: SI I KALUAT PUSHIMET E KESAJ VERE?

hmmmmm pergjithsisht mire. isha ne shqipri me familjen per ca dite.bera ca plazh ne VLORE. pashe edhe njehere shtepine time,qytetin ku mu duk vetja krejt e huaj. nuk njifja asnje. shumica e atyra qe njifja kishin ikur jashte. pata nje surprize te kendshme. takova nje shokun tim te gjimnazit, qe kishte ardhur per pushime. /pf/images/graemlins/smile.gif a po ndejta dhe nje jave ne itali, GENOVA tek vllai im :kiss: :kiss: :wave:

leonora

Primus registratum

Mah nuk e di por kte ver nuk e kalova kush e di se qa.. :rolleyes: nje jav pune nje jav pushim. :mad:
Isha 10 dit ne rimini dhe me shum kam fjet gjum se kam ber plazhe... :shrug: te vecant nuk kishte por me ngeli marak qe nuk njoha njerin :wub: e kisha komshi dhe me ftoi te delja tre kater her me te por une si kok fort qe jam nuk dola :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] Mah nuk e di por kte ver nuk e kalova kush e di se qa.. :rolleyes: nje jav pune nje jav pushim. :mad:
Isha 10 dit ne rimini dhe me shum kam fjet gjum se kam ber plazhe... :shrug: te vecant nuk kishte por me ngeli marak qe nuk njoha njerin :wub: e kisha komshi dhe me ftoi te delja tre kater her me te por une si kok fort qe jam nuk dola /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o goc bo qef sa je e re, se si te plakesh do falementosh si SUDJA.. :lol: :kiss:

pippo

Primus registratum

Une|salento|tende|mushkonja|det o det|femra sidomos njera :wub: |qef o qef|dhjete dite fantastike| a desh harrova per pese dite nuk shkova ne hale :rolleyes:

Princesha

Primus registratum

:lol:

Edhe un kam ba qef, kam ken ne shkodren teme, ba plazh, kap syni djem te bukur, i beja te vinin deri te cezmja e ikshin pa pi te shkretet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

sa e keqe kjo mire mire ke per ta pa kur te shkosh tek 35 -40 vjeçe

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] Mah nuk e di por kte ver nuk e kalova kush e di se qa.. :rolleyes: nje jav pune nje jav pushim. :mad:
Isha 10 dit ne rimini dhe me shum kam fjet gjum se kam ber plazhe... :shrug: te vecant nuk kishte por me ngeli marak qe nuk njoha njerin :wub: e kisha komshi dhe me ftoi te delja tre kater her me te por une si kok fort qe jam nuk dola /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o goc bo qef sa je e re, se si te plakesh do falementosh si SUDJA.. :lol: :kiss: [/qb]
hahahhahahahahha jo jo se kmei forca ne nuk derzohemi der ne fund :lol:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

une per vete shezllong ne krah dy kembe shkall dhe ne tarrac te pallatit apo sbje dielli aty edhe kur perendon vazhdo e bje bah /pf/images/graemlins/laugh.gif ahhh harova me pishine me vete govaten /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Une Cope Cope sa me i plazh me i plazh t Shqiperise po hajt mo bereqaves ... Kishte mo mire T Isha pak me i lire po hajt ...

gatula

Primus registratum

pushimet e..?? Jo keq...Jo mire..!!!E cuditshme eshte qe nuk u be asgje kete vere...'no games with boys'..tani qe e mendoj me vjen inat se mu paraqiten disa raste por une si e pavendosur qe jam,e lashe te ikte ashtu,,,mendje per veren tjeter!!

Florus

Forumium maestatis

ku do i kalosh pushimet veres tjeter ti Mikrula :rolleyes: :devil:

BISOU

Primus registratum

UNE I FILLOJ SOT /pf/images/graemlins/laugh.gif DERI TE HENEN KOHA PER TIA FUTUR ULERIMES SOT..... PO ME THANE QE DO HAPET NGA WEEKWND :tipsy: ..
PASTAJ 2-JAVE PER ALBANIA NE FILLIM TE TETORIT
ME SHUME JU THEM KUR TE KTHEHEM...

TANI SA PER INTRODUCTION /pf/images/graemlins/tongue.gif .......

Florus

Forumium maestatis

Per ty Bisou duhet nje teme "si do ja kaloni pushimet e vjeshtes & cne qe jeni kujtuar kaq vone" :confused: :rolleyes:

ARVINA

Primus registratum

Un isha ne plazh.Qe diten e dyte pashe rastesisht nje djal yll fare.dhe e dini si vazhduan pushimet e mia???duke kerkuar kete djalin.dhe diten e parafundit e pashe te ulur ne breg te detit me te fejuaren.sa inat se shoqeria ime beri qejf ne max.tani zura mend per veren tjeter. :wave: :kiss:

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Per ty Bisou duhet nje teme "si do ja kaloni pushimet e vjeshtes & cne qe jeni kujtuar kaq vone" :confused: :rolleyes: [/qb]
EHHH NE FAKT DO SHKOJA NE TIRANE NE GUSHT POR SHOQJA DHE SHOKU IM MARTOHEN NE TETOR E KESHTU MU DESH TA SHTYJA.... DMTH UNE DIGJEM SE NGELEM PA PLAZHIN E JUGUT PO TE KISHA SHKUAR NE GUSHT DO ISHA KENAQ ME PLAZH..... :cry:
PO CA TI BESH SHOQNISE :smash: :smash:
PO ME KETE RAST PO VJEN DHE ARAGORNI DHE LA DOUCE ME O :angel: ME VETE EKESHTU PO BOHEMI GRUP :tipsy:

TI MIRE KE KALUAR???

gatula

Primus registratum

FLOBO c'te te them,,??Deri sa te vijne pushimet e 2005 ka kohe,,,,po pse pyet ti ,,??Ke ndermend ndonje gje,, :wink: ,,??

shtriga

Primus registratum

pushimet i kalova po ce do qe ishin pak dhe dua perseri.
1)vajta ne shqiperi
2)vajta ne greqi
3)vajta ne itali
kalova mrekulli kudo qe vajta mezi pres veren tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

Bisou, hajt se edhe ne tetor behet plazh ne Shqiperi, vetem se mos harro te veshesh kostum zhytesi /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe un kisha nja dy dasma (jo te miat) po pushimet jane pushime :cool:

Kte vere isha ne Vlore te uji ftohte :goofy: mir fare ishte megjithese duhet t'i nderrojne emrin ne "uji vaket" /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe jonufri ishte nje mrekulli :thumbsup:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] FLOBO c'te te them,,??Deri sa te vijne pushimet e 2005 ka kohe,,,,po pse pyet ti ,,??Ke ndermend ndonje gje,, :wink: ,,?? [/qb]
ehe... /pf/images/graemlins/tongue.gif
po pushime dimri ben ti Mikrula :rolleyes: