o goc bo qef sa je e re, se si te plakesh do falementosh si SUDJA.. :lol: :kiss:Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] Mah nuk e di por kte ver nuk e kalova kush e di se qa..nje jav pune nje jav pushim.
![]()
Isha 10 dit ne rimini dhe me shum kam fjet gjum se kam ber plazhe... :shrug: te vecant nuk kishte por me ngeli marak qe nuk njoha njerine kisha komshi dhe me ftoi te delja tre kater her me te por une si kok fort qe jam nuk dola /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahhahahahahha jo jo se kmei forca ne nuk derzohemi der ne fund :lol:Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]o goc bo qef sa je e re, se si te plakesh do falementosh si SUDJA.. :lol: :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] Mah nuk e di por kte ver nuk e kalova kush e di se qa..nje jav pune nje jav pushim.
![]()
Isha 10 dit ne rimini dhe me shum kam fjet gjum se kam ber plazhe... :shrug: te vecant nuk kishte por me ngeli marak qe nuk njoha njerine kisha komshi dhe me ftoi te delja tre kater her me te por une si kok fort qe jam nuk dola /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
EHHH NE FAKT DO SHKOJA NE TIRANE NE GUSHT POR SHOQJA DHE SHOKU IM MARTOHEN NE TETOR E KESHTU MU DESH TA SHTYJA.... DMTH UNE DIGJEM SE NGELEM PA PLAZHIN E JUGUT PO TE KISHA SHKUAR NE GUSHT DO ISHA KENAQ ME PLAZH..... :cry:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Per ty Bisou duhet nje teme "si do ja kaloni pushimet e vjeshtes & cne qe jeni kujtuar kaq vone"![]()
[/qb]
ehe... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga mikrula:
[qb] FLOBO c'te te them,,??Deri sa te vijne pushimet e 2005 ka kohe,,,,po pse pyet ti ,,??Ke ndermend ndonje gje,, :wink: ,,?? [/qb]