Epo nese quhet,nuk jam as i pari e as i fundit qe vuan nga ky sindrom.Hmm..Mbase dhe quhet se te rrish te kujtosh nga AJO/AI cdo gje qe ke kaluar e te fillosh ti besh rezume cdo dite e e cdo momenti te kaluar..FIKSIM quhet!
Epo nese quhet,nuk jam as i pari e as i fundit qe vuan nga ky sindrom.Hmm..Mbase dhe quhet se te rrish te kujtosh nga AJO/AI cdo gje qe ke kaluar e te fillosh ti besh rezume cdo dite e e cdo momenti te kaluar..FIKSIM quhet!
Lool...'qe vuan'??Epo nese quhet,nuk jam as i pari e as i fundit qe vuan nga ky sindrom.
Nuk ke pune sot ti??Lool...'qe vuan'??
Apoke vuajtur tani ndaje mendjen???
Pse cke ti me punen timeNuk ke pune sot ti??
Jo po pate pune,mos rri te merresh me fiksimin tim qe kisha ndaj te shkuares.Pse cke ti me punen time
MwahJo po pate pune,mos rri te merresh me fiksimin tim qe kisha ndaj te shkuares.
Patjeter qe sygjerimin tend do e veje ne zbatim,qe neser do interesohem per psikologe.
Flitet per nje lidhje,qe ka perfunduar.Flitet per dashurine apo fiksimin?
E cuditshme,gjithmon dashuria ngatarrohet me fiksim.
edhe keshtu i bie qe kjo ndjenje te mos ekzistoj.
Se ndryshe duhet te quhet fiksim.nejse.
Faliminderit mirabel
E kam kaluar,super kaluar,kam gjuajtur te tjeta moj
se kur isha me ate as ekzistonte femer tjeter ne bote.
Keshtu pra harrohet,dal nga dal,avash avash.Pune dreqi te njofesh te tjera kur akoma ske harruar shoqen e meprashme. Akoma i krahason ne mendje e i nenvlerson ato qe ke ne krahe.
Pa e harruar seshte mire t njofesh te tjera seriozisht.
Te falenderoj per keshillatMire mo mire...plumbi do plumb thoshte Shote Galica por nga nje ane nuk eshte nje sjellje korrekte ndaj femres nqs akoma lufton me te kaluaren. Kaq kisha.