ater...ngrit zerin? pjes e shoqeris civile? jo...jam individualist i ashper e cinik i pakorrigjueshem...POR...nuk hedh letrat ne toke, nuk tejkaloj 50 km ne or ne zona te banuara, respektoj cdo qenje njerzore.
besoj te permiresimi kolektiv, nepermjet permiresimit dhe ndjenjes se detyres personale. ndjenje detyre. mendoj se eshte energjia qe con drejt perparimit.
jam shqiptar, e se mohoj, bazen e kam ne shqiperi, dhe leviz per arsye pune por furrikun e kam aty.
puna eshte.... ka dicka qe nuk shkon!!! lidershipi, insitucionet, mendesia, raporti me parane.
me vjen mir qe ju kan resepktuar ne vija te bardha. pasi un para 4 vjetesh u cova ne komisariat per nje debat qe pata me dy garipa nga berati me tuareg dhe menyra si u sollen me nje grua te re me dy femij qe as se njihja.
qender e universit?? jo. nje kokerr rere e parednesishme, por qe merr eprsiper pergjegjsite e detyrat e tija si ndaj vetes, si dnaj familjes, si ndaj shoqerise. pergjegjsi individuale, ndjenje detyre individuale. un personalisht mendoj se keto jan burimi i energjise ....[/QUOTE
Të kuptoj shumë mirë paçkah se përzgjedh të jem pragmatiste dhe kam prioritet të shikoj anën pozitive të situatave , ose adaptohesh ose vdes besoj çdo njëri ka një mekanizem mbrojtës vetjak.Vij nga një familje e ndershme , të zotë dhe punëtore që më kanë ushqyer me edukatë e mirësjellje , tolerance karshi të tjerëve. Nuk jam e vetja , ka plot të tillë.

Prandaj , mos mendo se është e lehtë pasi përballemi me 'luftë' për mbijetëse , trysni e lartë , qytetari viziv është gjithnjë i kërcenuar.Andaj kuptoj revoltën tënde , ashtu siç kuptoj të mirat më shumë sesa të këqijat. Duhet pak kurajo!
Tani mos prisni të demoralizoni , jemi 21 vjeçare ka edhe me të rinj në faqe duhet një mënyre me e selektuar dhe vetëpërmbajtur për tu shprehur. Mjaft na kanë trajtuar si marioneta , na kanë rritur pa ambicie e ëndrra.
(Oh , sa më kujton dikë ti.)