Guest
Re: SI E IMAGJINONI JU NJI ANTAR/E TE FORUMIT
te shkurtra apo te gjata ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
te shkurtra apo te gjata ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
aaa kjo po , apo nuk pika cigare si mua , apo smi paska turinjte si mua lolFillimisht postuar nga alpacino:
[qb] luciferia po kjo mi te pelqen ose me sakt te ngjan noj fije :shrug:[/qb]![]()
nga kessi --- ok Hey!! mos u vono shum eee se ika!!
ps. po un i kam vet te gjata re
--------------------e pohoj 100 % qe s'jam ajo
Epo pikes i ke rene eee /pf/images/graemlins/laugh.gif pah si te kemi njish fare. pas meje kuptohet :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Tamom ashu me bohen kaiher floket mu Frizzy. Po hmmmm i preva javen qe kaloi... si per ditlindje mo..keshtu qe.. ska mo flok te gjata na gjej nji me deri ke supet :goofy: :kiss:Fillimisht postuar nga alpacino:
[qb]nga kessi --- ok Hey!! mos u vono shum eee se ika!!
ps. po un i kam vet te gjata re
![]()
o bellissima mos me thuj qe ket radh nuk tkam indovinu,i kom ra pikes hallall ta bofte zoti je shum sexi :kiss:
Se io fossi un giudice e tu l'accusato, ti condannerei ad amarmi per sempre! [/qb]
nga kessi, Epo pikes i ke rene eee pah si te kemi njish fare. pas meje kuptohet Tamom ashu me bohen kaiher floket mu Frizzy. Po hmmmm i preva javen qe kaloi... si per ditlindje mo..keshtu qe.. ska mo flok te gjata na gjej nji me deri ke supet