vallaj o beli se ste pelqen ty sju rruujt njeriu :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Po ti me tani e kape ti qe une e kapa /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:
Po valla te mer mqafe aq e bukur eshte /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
as qe dua ta provoj vetem dua te di nese i kam te sakta imagjinatat /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:Fillimisht postuar nga Madalena:
[qb]po pse do ta dish kur ske per ta provuar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb]po Ti moj Madalena sdo kesh ne te tera fushat talent une te imagjinoj se ke talent ne sex ti e vertet ehsteFillimisht postuar nga Madalena:
[qb] Mua per vete me imagjinoni si Bleona Qerreti /pf/images/graemlins/laugh.gif
vetem per talent si kam ngjare hic [/qb]![]()
[/qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] vallai imagjinata ime, me ka zgenjyer perhere, asnjehre njerezit s'kane qene ashtu sic i mendoja une, e kam fjalen per nga pamja fizike...kshu qe s'vej dot doren ne zjarr per nonji. [/qb]
se io fossu il tuo giudice,e tu l'acusato,ti condanarei,di amarmi per sempre.ja dhe abstract ne action