Si duhet te Dashurojme!

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Si duhet te Dashurojme!

ajo gocashokut tat paska lind per tu bo asistente socjale /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ps: sa qef ke ti ti sabotosh keto temat e dashuris zogu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

psss: bon 1er mai... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

zog

Primus registratum

ngaqe jam dashurues i madh, nuk du qe kjo te shperdorohet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: zog</div><div class="ubbcode-body">shprehja tende e perdorur "fale zotit" tregon qe ti e ke ditur qe me pare se çfare kerkoje per te dashuruar. kjo nenkupton qe te ka shtyre EDUKATA, dhe edukata çupëline nuk eshte vetem familjare, por edhe qytetare, dmth civile. kete ta jep shkolla, gazetat, filmat, etj pra s'ka shume te bej sot vetem me perkatesine tende sociale.

nje koleg qe kam te puna me thot qe goca tij eshte "pour les causes perdues" dmth ajo ka shpirt social, te ndihmoje te vobektet, te papunet, te semuret, etj. me zezak qe thu ti ka rene ne dashuri. domosdo. </div></div>

Shprehja ime fale zotit tregon qe kam rene ne dashuri,dmth kam fatin te dashurohem.
Standartet e edukates nuk kane lidhje me dashurine.Une sdo ta quaja dashuri nese do kishte standarte.Jam dashuruar pa e ditur vete ndaj skam pasur pritshmerira.Zog, thjesht dashurohesh!

Hellena

Primus registratum

Po bisedoja sot me dike ... me tha qe femrat nuk dashurohen pernjeheresh ..ne fillim duhet ta pelqesh personin ..del disa kohe edhe njiheni .. pastaj kalon ne kontakte intime ..me vone vjen dashuria .. nese vjen pernjeheresh nuk eshte dashuri eshte epsh qe shume here ngaterrohet me dashuri ...ndersa per meshkujt eshte pak me ndryshe .. ata kane nevoje konstakte per kontakt .. qe te dashurojne ...cfare eshte dashuria ne fund te fundit ? nje ndjenje .. dhe si e tille nuk vjen nga llogjika e mirfillte .. vjen nga inteligjenca emocionale .. si nje tip sens i gjashte ..
Nje njeri nuk mund ta detyrosh te dashuroje , mund te besh shume qe te te doje por ne fund fare varet nga personi nese do te dashurohet me ty apo jo ..

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

iiiik se te erdhi Zogu... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

eeehhh..ne kohen time thoshin ikkkk se erdhi gogoli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ...tani o bo zogu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

moj ju /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me siguri u ka martu gogoli e ka ndrru emrin në Zog /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Zogu do martohej vetem po ta kishte bere sitin-n e vet me fitimprures se cduket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Heheheh Zogut them une ka me ja fut 2 kembet ne nje kepuce ndonje cupeline, po nga ato torollackat fare qe te shofin gjithe kohes si kotele te pambrojtura. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ktheni kupa e puthni sa mundi o cupa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po sigurisht qe po..se tha kot dhe ai te rubairat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LiPS</div><div class="ubbcode-body">Zogu do martohej vetem po ta kishte bere sitin-n e vet me fitimprures se cduket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif</div></div>

Zogut me statistika nuk ja leverdis fare me u martu se perqindja e ndarjeve ne Paris eshte 2 cifte ne 3. Pra po ti dilte siti i vet me fitim prures paret do ja kishte mor e ish-shoqja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

nje koleg qe kam te puna me thot qe goca tij eshte "pour les causes perdues" dmth ajo ka shpirt social, te ndihmoje te vobektet, te papunet, te semuret, etj. me zezak qe thu ti ka rene ne dashuri. domosdo.

Ja psh ketu do te thoja qe ke faj! Duhet ti kishe thene me kohet atij shokut qe ti thoshte goces se tij qe edhe Shqieperia eshte vend i varfer si Afrika. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LR</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LiPS</div><div class="ubbcode-body">Zogu do martohej vetem po ta kishte bere sitin-n e vet me fitimprures se cduket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif</div></div>

Zogut me statistika nuk ja leverdis fare me u martu se perqindja e ndarjeve ne Paris eshte 2 cifte ne 3. Pra po ti dilte siti i vet me fitim prures paret do ja kishte mor e ish-shoqja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Ska gje se ne kte rast do ja blinte serisht dashurine /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ore, ato qe thot Zogu jon i cik te ronda por ka edhe shume te verteta mrena.

Sa burra ka qe bashk me punen humbin edhe grun dhe kalamojt aq te mira qofshin.

Sot jetojm ne nje bote materjaliste ku edhe ne dashuri duhet me ra me men n'kaptin.

Ps. Ja psh nje pjese e nje postimi me siper:
Shume thone qe duhet dashuruar me mendje dhe jo me zemer se keshtu nuk bie ne "derrase te kalbur". Po ia thone budallenjve qe tru nuk kane dhe "mendojne" vetem me zemer.

Ne kete rast psh harrohet qe derrasa ka shume mundesi qe me kalimin e kohes te kalbet, psh burri humb punen, ose grus i bi gjoksi, ateher robi me men ne kaptin e hudh ne plena kete derrasen ne shiko me kap noji derras tjeter me te trashe e me te qendrueshme. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Eshte e vertete si per femrat, ashtu edhe per meshkujt. Ndodh shpesh qe ndjenja fillestare zbehet, kur ka elemente te tjera qe mungojne. Megjithate, nuk duhet tepruar. Nese burri apo gruaja humbet punen dhe pozicionin ne nje moment, kjo nuk eshte arsye per t'u dhene duart te dyja paleve. Ulje e ngritje ka ne jete. Fundja, nese njera pale nuk ben as perpjekjen me te vogel per te luftuar per te ndryshuar situaten dhe nese pala tjeter nuk ben asgje per te treguar mbeshtetje dhe durim dihet filmi. Jane dy ekstreme qe cojne ne te njejtin rezultat.

Hellena

Primus registratum

Jam dakort me LR .. esh tip i zgjuar ky Zog , mund te them qe AF . nuk do ishte aq interesante pa te /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Dakort dhe me Satinen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

Amen! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif Vetem, i gjo s'mora vesh un, tha gjo zogu si dashurote mi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Amen! Vetem, i gjo s'mora vesh un, tha gjo zogu si dashurote mi?

Zogu nuk flet llafe te pista ne forum! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif