Shtepia Jone

abs

nuk e di...
Re: Shtepia Jone

Kam ken tuj ba PRrOVA :wink:

ps: shok kam kollaren teme :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Schlaf gut :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tash une sonte me duket se e paskam kap me taljont.

Psh: Rrin tan diten tuj marre neper goje njerezit e shkrete se s'kane ca me ba e ne darke ne oren 5.15 minuta deri ne 6 ikin ne "messa" meshe me duket se i thone duke u fal.

Kurse ne shpi temen , se na u tekte nai here per mish derri duheshe me e largu mamin larg, dmth bente pushime e shkreta e ikte ke motra e vet. Duke i zi tenxhere, luge e pirunj me sapun 15 leksh ka qene /pf/images/graemlins/laugh.gif e kur vinte ne shpi hapte dyer e pexhere se e ninte eren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tash ca me ba gustot jane gusto. Une e ha "mishin e derrit deshta me than" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per te tjera po ja u la "ju shkodraneve" se keni perjetu nga dy anet si muslumane si katolik. E keni shku tana heret mire me njeri - tjetrin.

Prap une s'kam fort kundeshtime ne ksi punesh..ne se kojshia jem asht ndonje besimtar ...per hir tijna besoj edhe vete..pa ju tut konopit /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Bah si rreshqet ti, si ato njalat e prroskave :mad: ( :kiss: :angel: )

masanej pse Vecori dalluese asht ajo a?
se nana besonte e se ti beson per hater t konopit, oops t kojshise t mire deshta me than /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse ika dhe une, NATEN.

:wave:

abs

nuk e di...

Dolcezzaaaaa shif ke kam kopju si e cmend qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif
un biles e kam kollaren ma t madhe se ky :rockband:

albert_einstein_02.jpg

biles jam e nje mendimit me te, dmth me kte rreshtin.
Es gibt keine großen Entdeckungen und Fortschritte, solange es noch ein unglückliches Kind auf Erden gibt.

Du me dite ato Vecorite :cry:

----------------------

Fantasie haben heißt nicht, sich etwas auszudenken, es heißt, sich aus den Dingen etwas zu machen.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
nje ilustrim nga aktualiteti i absit :devil:

ps: Nosi komentoje pak bitte /pf/images/graemlins/laugh.gif

nana.JPG

--------------------------

jeta eshte nje nga dhuratat ma te shtrejta qe pronson njeriu (ka than gjyshja jeme) trajtoje ate ashtu sic ti e vlerson [/qb]
si cdo gja tjeter edhe kjo foto edhe pse ilustron realitetin e absit, asht mashtruse. Pse do thoni ju?!
Epo, se pari se une isha pas kameras dhe nuk do e lisha absin me ba nje budalleik te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif
se dyti, ishim tuj pa hajgare (shaka/qef) dhe litaret jane importuar nga e shkuara, qe gjithnje ka dash me lidh e pengu njerez si absi, por qe asnjehere nuk kane mundur ta bejne, sepse persona te tille lindin te lire edhe brenda hekurave te nje shoqerie patriarkale plot me paragjykime, edhe brenda nje sistemi autoritar e diktatorial, edhe brenda tragjizmit te vdekjes, dhe jo vetem qe mbijetojne, por jetojne edhe mire, sepse njerez si absi dine te guxojne, pra dhe te jetojne! :thumbsup:
mesoni o popull, dhe une bashke me ju... :book:

abs

nuk e di...

S t len kush n dit e sotme me rrejt edhe me dasht me than t verteten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bah si e ka gojen kjo Vajz birbil. Ti me m pas nxjerr un per hunsh je, vec me ndryshimin se me ke at goj BIRBIL :angel:
e kur den me rrejt, i torollos tan :devil:

Nos mi shkruj bitte bitte disa vecori dalluese te kulturave fetare te popllit tone, masanej ke nje deshire t lire, apo t hapun, si i bjen ma exzakt ne shqip.

Umarmung

Die Meisten verwechseln Dabeisein mit Erleben.

alinos

Forumium maestatis

karakteristika te besimeve ne shqiperi?
do krahasim mids besimeve fetare tradicionale, dmth ato qe kane ekzistu para se te prisheshin kisha e xhamia?

alinos

Forumium maestatis

vullneti i lire (free will)
deshira e mire (good will)
e drejta per vetevendosje...

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Linos:
[qb] karakteristika te besimeve ne shqiperi?
do krahasim mids besimeve fetare tradicionale, dmth ato qe kane ekzistu para se te prisheshin kisha e xhamia? [/qb]
jo krahasime, vec vecuri qe na i kena perjetu, psh; katolikt e shkodres thojne me kja, myslimant thojne me qa (ne kte rast asht e shprehuna)

psh: katolik perdorin letren n wc, myslimant ujin.

dmth ne kte drejtim...

Viele Menschen würden eher sterben als denken. Und in der Tat: Sie tun es.

Guest

Absi per ty kam sjelle nje cike vere... zgjidh e merr ke per cdo lloj rasti e shijeje
foto_vendita.jpg

Pape zgjidhe derrin qe preferon /pf/images/graemlins/laugh.gif
FotosCochinas.jpg

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] jo krahasime, vec vecuri qe na i kena perjetu, psh; katolikt e shkodres thojne me kja, myslimant thojne me qa (ne kte rast asht e shprehuna)

psh: katolik perdorin letren n wc, myslimant ujin.

dmth ne kte drejtim...

Viele Menschen würden eher sterben als denken. Und in der Tat: Sie tun es. [/qb]
bektashite mbajne matem, muslimanet suni ramazan, te krishteret kreshem.
Sunite veshin perce, bektashite jane pak me te relaksuar, te krishteret alla frenga.
Te gjithe llojet e muslimaneve nuk hane mish derri (thiu), te krishteret po.

nuk di tjeter, jam nje cik si e pavemendshme ndaj besimeve dhe praktikave te tyre. Kurse sa per sjelljen une mendoj se cdo individ brenda kornizave konformiste, shton nga e veta.

te fotot e dott une do te zgjidhja ate derrkucin qe ka nje lepurush dhe nje macke ne krahe, dhe dy zogj pule mbi koke :wub:

abs

nuk e di...

Ah c me more n qafe Dott me derkucat, se m kujtove derrkucin e pjekun n hell t vume n mes tavolins ne familiet tona t thjeshta /pf/images/graemlins/wink.gif

Nosi danke. Boll asht dhe aq.gur gur bahet mur /pf/images/graemlins/smile.gif

------------------------

Takt ist die Fähigkeit, einem anderen auf die Beine zu helfen, ohne ihm dabei auf die Füße zu treten.Curt Goetz

Guest

ai mishi i embel...i pjekur pak jo shume...huh sa here e kam enderruar kete vit :cry:

alinos

Forumium maestatis

Thnx Dott. /pf/images/graemlins/smile.gif

sikur te me gjesh dhe ndonje qe te perdori ate goten tjeter, do ishte mrekullia vete :rolleyes: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Uno...ik e coja i batanije kesaj ...se ka friek se po ftohet
jennifer_lopez_l1.jpg

le pastaj qe ka ardh mik per ca dite /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

kujt me ja fal zemren Unit shqiptar me corapet me vrime, apo Shonit teper hot dhe me sjellje aristokratike :shrug:

Nuk do mend qe Unit Unit :goofy: :wub: :kiss: