Shtepia Jone

TEA

Forumium maestatis
Re: Shtepia Jone

normale qe do thush kujdes se ke frike se mos ta pjestoj n'dysh tek kaplloqia jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] normale qe do thush kujdes se ke frike se mos ta pjestoj n'dysh tek kaplloqia jote /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kaplloqen teme i morrsh pleshatt ti,shih ate kaplloqen tate qe ma ke si jastek zbukurimi :devil:

TEA

Forumium maestatis

iiiiiiiiii iiiiiiiii pleshtaxhi ...e shoh qe paske hy n'kriz lal po venos .preferoj kokcepen se se kom petashuqe koken per jastik zbukurimi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

noten lal /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

TEA

Forumium maestatis

pensa alla tua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] pensa alla tua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une e tremb judin dhe jo ai mu :devil:

abs

nuk e di...

:wave: Fam :wub:

Ka ardh koha me ndrru shpine e Re, n reale e n virtuale, prandaj i kena dal para puns, dhe :angel: jone Dott.i ka hedh themelet ktu, kshtuqe mendoj ta vazhdojme "rrugen tone te perbashket" ne kte teme. (mendimi im ky, nese s pajtohet me tuajin, e hedhim pa problem n kosh)

qe thoni ju, sot jam tan kacabuj, mram isha e ftume dikund, e cfare nuk ndin njeriu mbi kte kulturen tone, nga vet shqiptaret. :mad:

se di a eshte e kjarte per robt e shpise tone, qe Kanuni i riaktualizuar sot, nuk asht rikthimi i tradites se para 500vjetve, por eshte teme aktuale politike-sociale e gjendjes se shqiprise sot.

se di, jam tuj i dhane gajret vedit , me cfare nig`joj anej knej, ne te gjitha drejtimet, nga burime te ndryshme, lajme e interpretime te cuditshme. nganjehere mendoj se jena race ekzemplare per tu studiu. :shrug:

nje ilustrim nga aktualiteti i absit :devil:

ps: Nosi komentoje pak bitte /pf/images/graemlins/laugh.gif

nana.JPG

--------------------------

jeta eshte nje nga dhuratat ma te shtrejta qe pronson njeriu (ka than gjyshja jeme) trajtoje ate ashtu sic ti e vlerson

OROSHI

Primus registratum

Abs,ate litarin hidhe te ajo pema lart /pf/images/graemlins/laugh.gif ,se me litar ne karroc nuk kam nigju se asht var kush /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ku e ke gjet tan ate litar te trash :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

:eek: :eek: :eek: Meta pa fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

nana.JPG

Ca dmth ikjo foto mo shpirt?!?!?!?!?

Me arrit me var vedin, dmth se te ka shku mendja per burre /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Asht e kalumja fotoja mbrapa a?

Sa trishtim...deri ku e ke cu burrin e huj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Sa t pa shpirt ju mor :eek:
pse Ori ma i hodh u dashka konopi aaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moj Dolce se na kishe tha syte, mirseerdhe niher, e mos m fol per kohen e shkume,se jam tuj e var pra /pf/images/graemlins/laugh.gif e tesh jam para fillimit te nje fillimi t ri /pf/images/graemlins/wink.gif

:rockband: :rockband:

---------------------------

Wer von seinem Tag nicht zwei Drittel für sich selbst hat, ist ein Sklave.Friedrich Nietzsche

ky zotnija siper thote, nese dy te tretat e dites nuk i perdorim per vedi, athere jena skllever. shqiptaret ne shqiperi se dine se jane mretat e vedit!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Abs cfare kishe prrallis. Fol qarte se s'marrim vesh na ..(ca te bejme po na ikin vitet prej dursh..e jo vec vitet /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ka lezet kur lexon dicka e merr vesh njeri, jo me i len fjalet ne gjyse se ...e myte njat fyt te shkrete ...sa me konop , sa me fjale te pathena /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Aiiiii sa e :mad: kjo, ta zbuti pak :kiss: :kiss:

masanej ti e din se un ha GERMA :tipsy:
Nejse se po ta perkthej, t thash se du me lujt nje film pra. /pf/images/graemlins/laugh.gif
e njaty jam tuj ba prova, po ti m corodite, se m ban pyetje t veshtirRra :devil:

PS: Du me dite VECORITE e kulturave fetare shqiptare, kerkush nuk me ndihmon :cry:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Don me lujt film :confused: Mos se na i cove djemt e shpise prej gjumi ....vesh a zhdesh i ke ne korridor me ba prova.

Mikrofonin ne dore, truket perpara e po ta zan venin.

Ita jane gjana veshit mi zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Du me dite VECORITE e kulturave fetare shqiptare, kerkush nuk me ndihmon

Ikjo te lendon ty? ..Po jo moj shpirt..se i fishkellej shpejt e shpejt kojshise una /pf/images/graemlins/laugh.gif Kot s'e kena espert shokun " Zog". :angel:

abs

nuk e di...

Aaa ekspert paraqit forcen e na hedh do mendime :book:

masanej pse vec ai moj? po ti s din naj gja a? e robt e tjere? :confused:

se dhe ajo zonjeza e vogel, me dha urdher te prer, mbylle ate temen tha, m ka gjet t but mu, e m jep urdhna :mad: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Une per vedi i qendroj besnike qe cdo feje, rrace e ca te jene. Pse? ...Sepse jena tan rob. Njerez te gjalle e me ndjenja. Kush ma shume e kush ma pak.

Ka shume fè te ndryshme e shume kultura te ndryshme e mendimi i njerezve "sipas mendimit tim teper te varfer" dmth se ndikon vendi ku jeton, shoqnia, e familja.

Ne shqiptaret e kena "rrespektin". Hymjen e daljen ke njani- tjetri pa na u duk vedi i tepert.

Shkoji nje italiani ne shpi pa te ftu, e me zor pret te dalesh nga ajo shpi se te bllokohet fryma.

Personalisht s'di ca me than shume pasi "besoj ne njerez, s'besoj ne Zot" edhe perse sic jam sot kam nje "nevoje" te madhe me besu ne Zot!!!! Prap......

pS: Manena une mendimin tim ja la "Zogut" per ma shume se nuk me dhimbset vedi me u var nga duart e tina.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Jeeeeeeee ca s ndin njeriu :eek: po un s jam tuj kerku me KRITIKU fete moj :eek:

pse po kerkoj me dite VECORITE, kjo asht njelloj si me than, po du me zbulu te gjitha NGJYRAT E NUANCAT E Kultures tone fetare.

E kjo mendoj i vlen pozitivisht secilit prej nesh. Vec e zbukuron Kulturen tone. Imagjino kur si njoh une dallimet qe jam ma e vogla nder ju :tipsy:

masanej c ke qe na ngaterron me sjelljen e kulturave t huja :mad: ne kte rast ato as qe vijne n pyetje per krahasim apo...

dhe e dyta, pse mshifsh mbas Zogut ti eee :eek:

FOl tesh se konopi te pret :devil:

blendiys

Primus registratum

Absi??
Ke dash me myt vedin a si?
Ke ke qene aty?
Shpejt trego shoket!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Gutte nacht :wave: