Sonia007
Papirus rex
Cdo here qe sheh nje FEMER eshte nje here e re. Kam parasysh terheqjen sensuale qe ajo te krijon pavaresisht ne eshte mundesia per ta patur apo jo. Ti mbase nuk ke parasysh nje kohe kur ne kthenim kanalin sepse ajo afronte buzet tek ai. Ai ishte nje moral i semure rende... Nuk jam as une me mos perfilljen e atyre qe nuk tolerojne shfrenimin e tepruar, sepse ne publik duhen "peshuar" disa situata, por te shprehesh admirim per te bukuren dhe te deshirueshmen eshte krejt normale besoj dhe kjo nje mashkull nuk e ben aspak nje 5 vjecar, perkundrazi nje vleresues "arti"
I pash disa video te Natalie ne filmin ku ka rolin e Anes dhe pak te thuash 'e magjishme' per te. Si bukuri si trup skulpturor dhe si mjeshteri aktoriale. Momenti i ekzekutimit vertet shume prekes. Lexova dicka per Anen dhe pergjithesisht interesante historia e saj por me disa pika te erreta dhe me sukses qe zgjati pak.
E pashe edhe nudo Natalie...![]()
Ta vleresosh sigurisht por te ruash krenarine,ja kete nuk e bejne te gjithe!Shume e mire si aktore eshte Natalie edhe ne kete film,por ka luajtur plot te tjere si Casanova,Captain America,W.E,The games of thrones etj etj! Shume mire gezohem per ty!