Shtepia Jone

Sonia007

Papirus rex
Cdo here qe sheh nje FEMER eshte nje here e re. Kam parasysh terheqjen sensuale qe ajo te krijon pavaresisht ne eshte mundesia per ta patur apo jo. Ti mbase nuk ke parasysh nje kohe kur ne kthenim kanalin sepse ajo afronte buzet tek ai. Ai ishte nje moral i semure rende... Nuk jam as une me mos perfilljen e atyre qe nuk tolerojne shfrenimin e tepruar, sepse ne publik duhen "peshuar" disa situata, por te shprehesh admirim per te bukuren dhe te deshirueshmen eshte krejt normale besoj dhe kjo nje mashkull nuk e ben aspak nje 5 vjecar, perkundrazi nje vleresues "arti" ;)

I pash disa video te Natalie ne filmin ku ka rolin e Anes dhe pak te thuash 'e magjishme' per te. Si bukuri si trup skulpturor dhe si mjeshteri aktoriale. Momenti i ekzekutimit vertet shume prekes. Lexova dicka per Anen dhe pergjithesisht interesante historia e saj por me disa pika te erreta dhe me sukses qe zgjati pak.
E pashe edhe nudo Natalie... :p

Ta vleresosh sigurisht por te ruash krenarine,ja kete nuk e bejne te gjithe!Shume e mire si aktore eshte Natalie edhe ne kete film,por ka luajtur plot te tjere si Casanova,Captain America,W.E,The games of thrones etj etj! Shume mire gezohem per ty!

Kondrapedali

Kondrapedali
Krenaria, një nga virtytet më të dëmshme të njeriut .... Të përmbash veten në sy të të tjerëve, të mos e japësh veten, etj. Pra, të privohesh vazhdimisht. Bëjini qefin vetes o njerëzi se të tjerët, si e jepni si nuk e jepni veten, vazhdojnë jetën e tyre.

Sonia007

Papirus rex
Krenaria, një nga virtytet më të dëmshme të njeriut .... Të përmbash veten në sy të të tjerëve, të mos e japësh veten, etj. Pra, të privohesh vazhdimisht. Bëjini qefin vetes o njerëzi se të tjerët, si e jepni si nuk e jepni veten, vazhdojnë jetën e tyre.
Vyrtyt i demshem???Mos me thuaj qe ka nje ves te domosdoshem tani?
Epo normale njeriu per nje emer rron!Te besh si e papare ne sy te njerzeve eshte e ulet! ;)

joetisti_

Locus omnem
Ta vleresosh sigurisht por te ruash krenarine,ja kete nuk e bejne te gjithe!Shume e mire si aktore eshte Natalie edhe ne kete film,por ka luajtur plot te tjere si Casanova,Captain America,W.E,The games of thrones etj etj! Shume mire gezohem per ty!
Une nuk kam konflikt interesi me femrat Sonia. Te shprehem per sensualitetin e nje femre edhe duke e ngritur ate ne qiell, mund te thuhet se shpreh krenari qe kam aftesine ta posedoj. Por nese ti flet per krenarine-dinjitet ndaj te tjereve, une te them se ruhem vetem nga gjera krejt te ndryshme e jo nga entuziazmi qe shpreh ndaj "mjaltit" qe behet me qellim dashakeqes "frut i ndaluar" ne disa raste.

Flm qe me tregove filma te tjere me te qe ta shijoj me shume por, duke thene se e pashe nudo, me shaka, desha te them se te... :p

Kondrapedali

Kondrapedali
Vyrtyt i demshem???Mos me thuaj qe ka nje ves te domosdoshem tani?
Epo normale njeriu per nje emer rron!Te besh si e papare ne sy te njerzeve eshte e ulet! ;)

Sigurisht që ka dhe ves të domosdoshëm. Sidomos në ditët tona. Mburrja! Po nuk u mburre sot nuk arrin asgjë, nuk gjen dot as punë, nuk vlerësohesh as nga shoqëria (jo nga shokët e shoqet), etj.
Njeriu nuk rron për emër, mbiemër, fis, sedër, ketër e më the të thashë. Njeriu rron pasi ka lindur e nuk ka vdekur akoma. Ndërkohë, njeriu përshtatet me ambjentin dhe çdo sjellje e tij (njeriut) është e kushtëzuar nga gjendja e ambjentit rrethues.

Nuk kam parë ende një mi kanalesh të jetë krenar, për këtë arsye dhe krenarinë time e përdor kur ja vlen!

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Kondre: Dio ci ha dato due orecchie, ma soltanto una bocca, proprio per ascoltare il doppio e parlare la metà. (Epitteto)
Problemi kryesor i njerezimit eshte Komunikimi :)

pS: Per tan shpine.....

Sonia007

Papirus rex
Sigurisht që ka dhe ves të domosdoshëm. Sidomos në ditët tona. Mburrja! Po nuk u mburre sot nuk arrin asgjë, nuk gjen dot as punë, nuk vlerësohesh as nga shoqëria (jo nga shokët e shoqet), etj.
Njeriu nuk rron për emër, mbiemër, fis, sedër, ketër e më the të thashë. Njeriu rron pasi ka lindur e nuk ka vdekur akoma. Ndërkohë, njeriu përshtatet me ambjentin dhe çdo sjellje e tij (njeriut) është e kushtëzuar nga gjendja e ambjentit rrethues.

Nuk kam parë ende një mi kanalesh të jetë krenar, për këtë arsye dhe krenarinë time e përdor kur ja vlen!
Mburrja nuk eshte e domosdoshme!Egozimi po!Mburrja te shkakton acarim tek nje person sepse askujt nuk i plq te qendroje afer nje njeriu i cili mendon se eshte me i mire se ai vete.Prandaj nese ty te plq te kesh afer nje person qe mendon se eshte me i mire se ty bujrum!
E pra njeriu pershtatet me ambjentin ku jeton!Njeriu rron per veten e tij(ky eshte kuptimi i fjales se urte) ;)
Gjithashtu mua sme plq qe miqte apo te afrmit te me mbajne mend si nje person qe nuk dinte te sillej si duhej!
Look like a GIRL
Act like a LADY
Think like a MAN
Work like a BOSS ;)

Sonia007

Papirus rex
Une nuk kam konflikt interesi me femrat Sonia. Te shprehem per sensualitetin e nje femre edhe duke e ngritur ate ne qiell, mund te thuhet se shpreh krenari qe kam aftesine ta posedoj. Por nese ti flet per krenarine-dinjitet ndaj te tjereve, une te them se ruhem vetem nga gjera krejt te ndryshme e jo nga entuziazmi qe shpreh ndaj "mjaltit" qe behet me qellim dashakeqes "frut i ndaluar" ne disa raste.

Flm qe me tregove filma te tjere me te qe ta shijoj me shume por, duke thene se e pashe nudo, me shaka, desha te them se te... :p
Te kam thene 100 her qe Natalie Dormer dhe une jemi si nata me diten!
Me vjen keq te te prish mendjen!

joetisti_

Locus omnem
Te kam thene 100 her qe Natalie Dormer dhe une jemi si nata me diten!
Me vjen keq te te prish mendjen!
Sa te mesohemi me kete foto, qe eshte shume e bukur gjithashtu, do me duket se ke vene foton e nje shoqeje tenden. Per mua ajo ishte Sonia dhe kur e shihja ne film shijoja lojen aktoriale te shoqes time :)

Kete gjithashtu e pash nudo(jo se dua une ashtu direkt por me kane dale vete para syve :) ) por nuk je ti, e di, nuk je ti... :p

joetisti_

Locus omnem
Kondre: Dio ci ha dato due orecchie, ma soltanto una bocca, proprio per ascoltare il doppio e parlare la metà. (Epitteto)

Zoti per forumin e ka menduar ndryshe. Na ka dhene vetem dy sy, por dhjete gishta, pikerisht per te pare dy here e per te shkruajtur dhjetefish :)

Kondrapedali

Kondrapedali
Mburrja nuk eshte e domosdoshme!Egozimi po!Mburrja te shkakton acarim tek nje person sepse askujt nuk i plq te qendroje afer nje njeriu i cili mendon se eshte me i mire se ai vete.Prandaj nese ty te plq te kesh afer nje person qe mendon se eshte me i mire se ty bujrum!
E pra njeriu pershtatet me ambjentin ku jeton!Njeriu rron per veten e tij(ky eshte kuptimi i fjales se urte) ;)
Gjithashtu mua sme plq qe miqte apo te afrmit te me mbajne mend si nje person qe nuk dinte te sillej si duhej!
Look like a GIRL
Act like a LADY
Think like a MAN
Work like a BOSS ;)

Mburrja është e domosdoshme për unin e jo për të tjerët. Nuk duhet të jetë kështu por sot për sot kështu funksionon njerëzimi.
Mos ngatërro sjelljen e mirë me krenarinë. Shpesh nuk shkojnë bashkë. Dhe, sjellja e mirë duhet t'i drejtohet dikujt që e meriton dhe e kupton.

Më lart ke harruar diçka :

Fuck like a whore (më fal për fjalorin si dhe brutalitetin e shprehjes).

Dhe nuk jam dakort me :

Think like a man. Shumë shpesh është një mënyrë e gabuar të menduari.

Sonia007

Papirus rex
Aha ok nese e ke ne kete prizem jam dakord me ty! Une nuk e ngaterroj sjelljen e mire me krenarine,por sjelljen e duhur me krenarine.Nuk di ate e shtove ti kurse think like a man pra mos te mendosh se ajo qe ben lendon te tjeret ne kete kendveshtrim

Sonia007

Papirus rex
Sa te mesohemi me kete foto, qe eshte shume e bukur gjithashtu, do me duket se ke vene foton e nje shoqeje tenden. Per mua ajo ishte Sonia dhe kur e shihja ne film shijoja lojen aktoriale te shoqes time :)

Kete gjithashtu e pash nudo(jo se dua une ashtu direkt por me kane dale vete para syve :) ) por nuk je ti, e di, nuk je ti... :p
Po te them dicka e shkruajte heren e pare per respekt bera sikur se pashe ate qe kishte shkruajtur tani nese duam te luajme luajme por mos me detyro ok! Sdua te sillem ashper por keto komente me bezdisin ok,po se pate problem :) Flm per mirekuptimin

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh, Dio shkret, sado që ësht munu me i bo gjonat perfekt prap e menderosi me njerzit. :D
Pape, qysh ke qen ti? E, ç'janë këto shfaqje të huaja që i bie këtu tek shpia? Kujdes!

joetisti_

Locus omnem
Po te them dicka e shkruajte heren e pare per respekt bera sikur se pashe ate qe kishte shkruajtur tani nese duam te luajme luajme por mos me detyro ok! Sdua te sillem ashper por keto komente me bezdisin ok,po se pate problem :) Flm per mirekuptimin
Po te shohesh me vemendje, nuk e kalon as nje milimeter kufirin e shakase brenda shoqerise qe kemi. Sidoqofte mund te me ndalosh per cfare te duash qe ka te beje me ty. Nuk e prisja.

Sonia007

Papirus rex
Po te shohesh me vemendje, nuk e kalon as nje milimeter kufirin e shakase brenda shoqerise qe kemi. Sidoqofte mund te me ndalosh per cfare te duash qe ka te beje me ty. Nuk e prisja.
Shakaja eshte shaka kur qendron brenda kufirit te nje shakaje miqesie kurse ajo e jotja i kaloi caqet sepse u kthye ne dicka e di ti sh mir! Prite por kujdes mos ta hedhesh :p