Shtepia Jone

katsune

cherry blossom
uuuuh mezi s'po pres me shku (ardh) n'shpi me hedh i sy shkrimeve ma siper :vrapusi:
*Smile :wub:, doc ka thane, me t'than :D ca don me dit exakt? :p
Mirabel natyrisht we missed you, dmth kto kam (ose kembe ;)) me kpuc t'kuqe :D

Abs :) dua me dit nga doku ku e ka fshehur celesin e zyres se tij private? Kam degjuar se aty mbas disa verëra te vjetra dhe te rralla :D

Mirabel, mire se u riktheve ne shtepi. Na ke munguar :)

• Like
Reactions: abs

katsune

cherry blossom
Ka filluar cross-country skiing, merr ore private, qe t'i shkrihet dhjami i dimrit :hidhu:
View attachment 4289

*Smile :engjell: Doku t'pershnet me ket' musiken. Thote, celsin e kena kthu n kod tesh :p (justlove) :wub:

oh fiks nje melodi si kjo qe solle tani me duhej ne kete moment :) sa keq qe nuk banon ketu ti abs, kishim shkuar ne ndonje koncert apo ne teater bashke :engjell: shume faleminderit ty (dhe dokut :p)

"justlove" - e memorizova. ika tani se kam pak pune te zyra dokut :D

• Like
Reactions: abs

gurax

Pan ignoramus
syllambylla eshte loja e preferuar e dy dragojve qe kemi ne shtepi, por ato rrine te fshehur ne te shumten e kohes. ndoshta gurax mund te thote se ku ndodhen tani sepse gurax-it i pergjigjen me shume, mua nuk me afrohen por as une nuk i afrohem atyre. :ninxha:

Luajne kukafshehti dhe flene pothuajse tere kohen ne nje vend diku ne nje cep te larget te bodrumit. Dhe eshte shume gje e mire qe flene shumicen e kohes, besomeni. Vetem ndonjehere gjate nates zgjohen, por per pak minuta dhe flene prape. Atehere degjohen britma grykore bas, te mbytura nen ze, qe duket sikur dalin nga kudo: mobiljet, muret e shtepise... Fatmiresisht te tere jane duke fjetur ne ate ore. :kafka: I shqeteson dicka - e sigurt - por nuk e di se cfare. Behen agresive kur i pyet dhe me i hidhuri eshte ai qe mesoi notin ne pishine me ariun antipolar, broken_smile.

Doku paska zevendesuar celsin me nje, me nje... password? :eek: 'justlove' ? Dmth nje here ne muaj do na duhet t'i bejme 'update' sistemin operativ te braves? :eek: Sh!t!

abs

nuk e di...
Une shumicen e kohes jetoj ne shpi ... koha e mbetur 8 ore ne pune...

8 ore pune, jashtshpis :alien:
8 ore gjume + 8 ore shpi = 16 ore :cool: dmth ke kohe:duku:
Merru pak me kopshtin jasht shpis Hektor please :D
edhe pak vjen pranvera e kena nevoj per do lule shumngjyrshe :skip:

abs

nuk e di...
Doku paska zevendesuar celsin me nje, me nje... password? :eek: 'justlove' ?
Dmth nje here ne muaj do na duhet t'i bejme 'update' sistemin operativ te braves? :eek: Sh!t!

hahahahaha hahahahaha si thone tiransit= i papam je me 'perkthimin' :p
doku tha = njehere ne muaj nje pastrim rrenjesor shtepis :D

love my :engjell::wub:

katsune

cherry blossom
hahahaha prandaj ishte n'qef ai :p c' tema keni perpunu :D do ja kesh ba zyren...kushedi...:lojacak: me kreativitetin tand :wub:

Jo jo, une isha vetem sepse doktori eshte me sherbim jashte :D desha te provoja per pak minuta c'do te thote te kesh nje zyre personale ne rolin e doktorit :p

Mirembrema shtepia :)

Last edited:

gurax

Pan ignoramus
Mirembrema shtepia.
E po he, si t'u duk bota e pare me syte e doktorit nga zyra personale e doktorit? AShtu jeshile e ka bere, sic i sugjeruam para ca kohesh? :D

E po mendoja, se u be ca kohe qe nga festa e fundit qe kemi organizuar ketu ne shtepi. Dmth qe kur gocat organizuan ate festen e tyre te cmendur e qe na lane jashte. :mad:

Kombinohemi dyshe-dyshe dhe ec shtepia, shpaloseni talentin.
Sa per 'gossip bait', kush eshte kush ketu ne arene? :D

katsune

cherry blossom
Luajne kukafshehti dhe flene pothuajse tere kohen ne nje vend diku ne nje cep te larget te bodrumit. Dhe eshte shume gje e mire qe flene shumicen e kohes, besomeni. Vetem ndonjehere gjate nates zgjohen, por per pak minuta dhe flene prape. Atehere degjohen britma grykore bas, te mbytura nen ze, qe duket sikur dalin nga kudo: mobiljet, muret e shtepise... Fatmiresisht te tere jane duke fjetur ne ate ore. :kafka: I shqeteson dicka - e sigurt - por nuk e di se cfare. Behen agresive kur i pyet dhe me i hidhuri eshte ai qe mesoi notin ne pishine me ariun antipolar, broken_smile.

Doku paska zevendesuar celsin me nje, me nje... password? :eek: 'justlove' ? Dmth nje here ne muaj do na duhet t'i bejme 'update' sistemin operativ te braves? :eek: Sh!t!

flene tere kohen sepse jane ende te vegjel dhe gjumi eshte i domosdoshem per rritjen, por kam frike se nuk do jene gjithmone kaq te qete. nuk dua te imagjinoj c'do behet kur ata te jene pak me te rritur :ninxha:

une besoj se kur vjen nata ata shqetesohen nganjehere sepse ndjejne prezencen e gjarperinjve qe dalin nga skutat e erreta ku qendrojne gjate dites dhe bredhin perreth shtepise :mask:

zyra e doktorit ka ngelur teresisht jeshile, ashtu sic i keshilluam ne qe ta bente. eshte relaksuese dhe e fresket. si m'u duk bota nga roli i doktorit? para veres ndjeva tere peshen e pergjegjesise mbi supe dhe nuk me pelqeu dhe aq, pas veres...hmm si jim carrey te ky filmi :D

feste te marten?! ok :p

Last edited:

gurax

Pan ignoramus
Te vegjel e te qete, po pra. Vete the qe nuk ju afrohesh fare atyre. Ata nuk eshte se te hane!
...
Akoma, dmth. :p

Gjarperinj.? Kaq rende qenka bere? Po Dreamer sikur mori dhe makineri per te pastruar? :eek:

Fillojme pergatitjet te marten se festen e bejme kur te duam. :p

katsune

cherry blossom
Hahahahha
Vetem gjilpera jo aman :D

perse jo? :D

punto-di-iniezione.jpg