Shtepia Jone

Balahk

Locus omnem
ndersa une bera nje kek me cokollate sot. kujtova se kishte mbetur akoma pluhur sheqeri ne shtepi, por kishte mbaruar : (

broken,uroj qe ai burri qe do te te marri ty,te jete naj (llups) ta doje ushqimin,edhe te ta vlersoj pa mas kete pjesen tende te te gatuarit :)

katsune

cherry blossom
broken,uroj qe ai burri qe do te te marri ty,te jete naj (llups) ta doje ushqimin,edhe te ta vlersoj pa mas kete pjesen tende te te gatuarit :)

nuk jane gjera me rendesi keto per mua e ne fakt une uroj qe asnjeri te mos e konsideroje dike tjeter si objekt per t'u marre, por gjithsesi te falenderoj per qellimin pozitiv :)

Balahk

Locus omnem
nuk jane gjera me rendesi keto per mua e ne fakt une uroj qe asnjeri te mos e konsideroje dike tjeter si objekt per t'u marre, por gjithsesi te falenderoj per qellimin pozitiv :)
kur dikujt nuk i versohet dicka,ne kete rast gatimi,njeriu dekurajohet,edhe i humb interesi per te zhvilluar ate pasion qe ka brenda vetes..ne kete kuptim e pata,dhe jo te shikohet partnerja si objekt apo etj.por gjithsesi,ti je vajze e zgjuar,edhe u kuptove drejt ate cfare une shpreha:)

katsune

cherry blossom
te kisha pasion gatimin do kisha hapur nje restorant tani :D nuk e kam pasion gatimin, gatuaj sepse ndonjehere me pelqen e ndonjehere me shkon mendja per te ngrene dicka. pasioni eshte dicka tjeter :)

Balahk

Locus omnem
Ok.mendova se ky pasion ekzitonte tek ty,meqe kam pare shpesh qe gatuan,gatuan mire.sipas asaj qe une kam vene re pra,por qenkam gabuar disi :)

abs

nuk e di...
yuuuuuuumiiii pizzat :dashuri:
ja dhe vera :cool:
Balahk na mbush gotat bitte :engjell:

Attachments

• bottles-food-glass-grapes-wine-1920x1080-wallpaper.jpg
    bottles-food-glass-grapes-wine-1920x1080-wallpaper.jpg
    355.1 KB · Shikime: 3

Balahk

Locus omnem
Po patjeter ju a mbush une,por pini ngadal goca se te zene e uruara.merrni edhe broken,se edhe ajo e pelqen veren e mire :):)

katsune

cherry blossom
pas pizza-ve dhe veres ju hahen ca luleshtrydhe tani?

cesto_di_fragole.jpg

shtepia, neser eshte shen valentini... dini gje me ke, ku dhe si do ta festoje doktori? (pyetje gossip :p) se u be ca kohe qe nuk duket neper shtepi...

katsune

cherry blossom
abs, per ju i solla luleshtrydhet :) sepse vete hengra plot teksa po i kepusja :D

urdhero nje shportez vetem per ty
DSCN0592.JPG

qenka serioze puna e doc-ut te shtepise me sa po kuptoj :p

gurax

Pan ignoramus
shtepia, neser eshte shen valentini... dini gje me ke, ku dhe si do ta festoje doktori? (pyetje gossip :p) se u be ca kohe qe nuk duket neper shtepi...

Se kam harruar fare. Dje erdhi nje leter me zarf. Nuk kishte adrese derguesi. Dhe brenda, pervec letres ku shkruhej qe te mos behemi merak se eshte mire, doktori kishte futur edhe dy foto. Me sa duket qe te na binde se vertet eshte mire.

481b0b8b35753&filename=481679d03dd21.jpg

260293-an-image-orangutan.jpg

Sic shkruante per foto ne pare, nje dite duke pare peshkataret, doktori mesoi edhe ai tekniken e perdorimit te heshtes.
Dhe te nesermen me pas, beri kete foton tjeter. :mask:

:D

katsune

cherry blossom
kaq ishte? na la pergjithmone domethene? :D ka menduar mire te iki pa na lajmeruar fare se ndarja do ishte teper e dhimbshme ne ato caste, por ec e mbushja mendjen ariut polar tani qe doktori eshte larguar ne nje vend te paditur. sot ne mengjes e gjeta te zhytur ne lote, teksa shikonte fotografite e vjetra qe kishin bere bashke. doktori qofte i lumtur, por tani duhet gjetur nje zevendesues sa me shpejt, gozhda del me gozhde :p

pa shiko, na qenka dobesuar pale :D

gurax

Pan ignoramus
Po normal. Nuk ha mjalte dhe recel tere diten me ariun polar, por merret me aktivitete sportive ne natyre. :D
Nuk e besoj se ka ikur pergjithmone. Ku do gjeje paciente me te mahnitshem sesa ne ketu ai? Dhe qe nuk e vene asnjehere ne diskutim vendimin dhe keshillat e tij gjate trajtimit.
Ariut polar i themi qe ka ikur te beje nje vizite per familjen ne fshat e do vije prape. Une shqetesohem cfare ndodh me te tere ne nese semuremi dhe doktori nuk eshte kthyer akoma. Njohim ndonje doktor qe te zevendesoje kete tonin keto kohe qe s'eshte? Une pashe nje ne gazete, po s'me pelqeu.

chimp.jpeg

Me duket shume konvencional ky, vetem "ku te dhemb, ku te djeg, na receten, tjetri!" Yni nderkohe ka muhabet te bukur. Mua me pelqejne dhe shijet muzikore qe ka. :D

katsune

cherry blossom
Gurax, edhe mua nuk po ma mbush shume syrin ky doku ne foto. nga veshja dhe zyra ku punoka duket konvencional sic thua ti, por nga shikimi nuk e di pse me duket shume trazovac ky. po qenka dhe shume i ri, sikur sapo ka dale nga bankat e shkolles. kishte lezet doc-u yne i vjeter me keshillat e tij te cmuara qe i ndante me kedo kishte nevoje para nje gote me tequila duke tymosur nje puro kubane :D

Kureshtari, mireseerdhe :) nuk e di pse kam pershtypjen se te njoh une ty. si i ke raportet me peshqit ti? nese je ai qe mendoj une, ne radhe te pare eshte kenaqesi te te shikoj ketu, dhe ne radhe te dyte nese te gjeta edhe ty do mendoj seriozisht qe te dergoj curriculum tim te CIA apo FBI se qenkam nje talent i humbur ne ceshtje "spiunlleku" :p

Dreamer, poshte tapetit eshte celesi, si perhere...kontrollo mire, se ndoshta e ka fshehur dreqi (djalli) :D

Kureshtari

Forumium praecox
Mire se ju gjeta zonjush!
Ndoshta ngaqe jam tip i ndjeshem dhe pelqej macet, shpesh me ngaterrojne. Mua me pelqejne embelsirat, macet dhe Selin Dion.
Kam nje mace une ne shtepi. Edhe embelsira kam. Vetem Selin Dion nuk kam une. Kishte Selin Dion ai tipi me te cilin me ngaterron?
Emrin e maces mos ma kerko, se ate nuk ia tregoj njeriu une,

Edhe mua si ze i njohur po me dukeni. Eshte kenaqesi edhe per mua, qe te lexoj edhe nese jeni spiune e FBIse.