h3o
Papirus rex
hahahaha me Emra te pervecshem i kam shkrujt, ...si e pate emrin e ri? apo je Mret qe flet n' emer t' popullit?![]()
Eshte komunist....yllk e xhaxhi Edvinit.

hahahaha me Emra te pervecshem i kam shkrujt, ...si e pate emrin e ri? apo je Mret qe flet n' emer t' popullit?![]()
nuk jam as mbret,as deputet,jam popull,edhe populli eshte ajo pjesa budallhahahaha me Emra te pervecshem i kam shkrujt, ...si e pate emrin e ri? apo je Mret qe flet n' emer t' popullit?![]()
komunist kam pasur gjishin![]()
gjishin e kam pasur edhe partizanGjishin e kemi pas te gjithe komunist mer.![]()
hahahahaDreamer do kete qene kulak per vete se veq fshin.![]()
*Smile+ * Guri
= Kiss and hug
![]()
mer,aci ka nje arom te keqe,nuk e dija qe qenka arome ndjellese per femrat,se nje shishe do kisha hedhur.pasvarsisht se nuk ja duroj dot aromen,por per te pasur femrat mbas vehtes behen sakrifica
Abs, shih cfare gjeta ne oborr. Mu afer asaj statujes tende prej bore me bust te bukur.
![]()
E meqe ra fjala, eshte e vertete qe une perdor AXE. Se lexova nje mal me spekullime ketu per kete gje. Keshtu qe t'i sqarojme keto gjera.
![]()
... populli eshte ajo pjesa budall![]()
jo une nuk e shoh veten te tille aspak,perkundrazi.por ishte nje pergjigje ironike per popullin edhe mbretin....hmmm, simbas kesaj pergjigje, te shoh sic e sheh ti vehten
me fjale te tjera, ne ket' pik me munges "AXE"![]()
jo une nuk e shoh veten te tille aspak,perkundrazi.por ishte nje pergjigje ironike per popullin edhe mbretin....
populli ndonjehere eshte kopeja,edhe bariu/barinjt jane politika,politikanet.Ne sjemi per sasi po per cilesi. Pak po sakt thote populli.![]()
populli ndonjehere eshte kopea,edhe bariu/barinjt jane politika,politikanet.