Shtepia Jone

abs

nuk e di...
oh te besoj, kerkuam te rrinim me ujqerit ne e ja ku jemi tani duke u ankuar e duke u puthur me mjegullen cdo mengjes qe nxjerrim koken nga shtepia. por une ngushellohem me fotot qe me nisin prinderit nga atje ku jetojne, si kjo me poshte qe me nisen sot mbasdite. po e sjell ketu qe te ngushellohemi bashke Abs-i :wub:

fjal me vend *Smile ; "kerkuam te rrijme me ujqerit..." hahahaha pervedi jam UJK vete :p por thash, ta msoj dhe gjuhen e stilin e ktyne ujqve knej, dhe, kur te ikin tan nga vendlindja, athere do shkoj t za nje katund vec per vedi, ohohoho tan katundi m'takon vec mu, blej do dele e lop, dhe knaqem n'bjeshkt tona me arome t'kandshme, me ajr t'paster e me uj t'kullum!!!! Athere nuk kena pc ma, flasim direkt me njeni tjetrin nese doni me ardh me abs!!!!!:kerce::engjell::wub::lojacak::skip::duhan: p.s. tan plane jam eh :p

Balahk

Locus omnem
fjal me vend *Smile ; "kerkuam te rrijme me ujqerit..." hahahaha pervedi jam UJK vete :p por thash, ta msoj dhe gjuhen e stilin e ktyne ujqve knej, dhe, kur te ikin tan nga vendlindja, athere do shkoj t za nje katund vec per vedi, ohohoho tan katundi m'takon vec mu, blej do dele e lop, dhe knaqem n'bjeshkt tona me arome t'kandshme, me ajr t'paster e me uj t'kullum!!!! Athere nuk kena pc ma, flasim direkt me njeni tjetrin nese doni me ardh me abs!!!!!:kerce::engjell::wub::lojacak::skip::duhan: p.s. tan plane jam eh :p
do benke ferm o abs:p

abs

nuk e di...
obobo mua nuk me dalin ato luleshtryllet:(

a e ke nigju naj here at'shprehjen: ma mir koc e me u lepi, sa sa tul e me u ngri :D
:hidhu:

imagjino qysh kur perdoret kjo shprehje prej popllit shkodran,:duku: ktu n'perendim vec te pasunit e njohin ket' shprehje! :D

Balahk

Locus omnem
a e ke nigju naj here at'shprehjen: ma mir koc e me u lepi, sa sa tul e me u ngri :D
:hidhu:

imagjino qysh kur perdoret kjo shprehje prej popllit shkodran,:duku: ktu n'perendim vec te pasunit e njohin ket' shprehje! :D
une nuk ha as njeren as tjetren,jam vegjetarjan :Dkeshtu qe me pelqejn pjeshkat :p

gurax

Pan ignoramus
abs, u lodhem duke pikturuar dardha, sa majtas djathtas. Duhet te marrim edhe ne dardhat tona ne kopesht. Na bien me lire keto "in house producs". :D

Sot eshte e premte. Ca muzike do kemi kete fundjave? Si kjo?
:D

katsune

cherry blossom
Ca pjeshkash thoni ju? Eshte me e shendetshme dhe natyrale qe frutat te hahen ne stinen e tyre. Tani eshte koha e molles, mandarines dhe portokallit :rolleyes:

Si jeni shtepia? Po ca geshtenja te pjekura doni? :)