Shtepia Jone

katsune

cherry blossom
konfirmoj ate qe tha gurax :D dhe mos u trembni sonte nese shikoni nje lepur te bardhe qe sillet rreth e rrotull neper shtepi, por ju lutem lajmeromeni sa me pare nese e spikatni diku, sepse po behen dy dite qe e ndjek por ai eshte teper i shpejte..ah c'me gjeti :p

Balahk

Locus omnem
konfirmoj ate qe tha gurax :D dhe mos u trembni sonte nese shikoni nje lepur te bardhe qe sillet rreth e rrotull neper shtepi, por ju lutem lajmeromeni sa me pare nese e spikatni diku, sepse po behen dy dite qe e ndjek por ai eshte teper i shpejte..ah c'me gjeti :p

pse lepri yt ishte ai bardhoshi qe pash une?:p

e panjohura

Valoris scriptorum
mqdefault.jpg

gurax

Pan ignoramus
Oo meqe me kujtove dragojt' ti broken_smile. Njeri nga dragojte, ai qe more ti embrion nga kater gjithsej, para ca kohesh, nen adaptim dhe edukim... e pashe para dy ditesh ne pishine me ate ariun e cuditshem hermafrodit, po benin pllaca plluca. ....
Ne garantojme bashkjetese midis dragojve, arinjve, lepujve. Por me duket se ne kete mes ka abuzim. :confused:

katsune

cherry blossom
ehh e kam parasysh gurax per cfare e ke fjalen, sepse i pashe edhe une ate dite. po kaloja aty prane pishines e shkujdesur per cfare po ndodhte perreth, vec kur ndjeva mbi shpatull ca pika uji qe vinin nga pishina. ktheva koken ne ate drejtim dhe pashe keta te dy qe po defreheshin duke bere lojra me ujin. c'te te them, mund te duket se duke pranuar sjellje te tilla po shtyjme drejt nje fare cnatyrizimi apo shformimi psikologjik te ketyre qenieve, por kush jemi ne fundja qe t'i kundervihemi nje ndjenje te cilter dashamiresie? jo jo, ne ate moment nuk ma beri zemra t'i nderprisja :p

gurax

Pan ignoramus
Po pra po, dashamiresi. Dragoin dhe ariun i fut ne pishine te luajne me pllac-plluc, nga dashamiresia thua ti.
Po kjo foto e lepurit sot ne mengjes para kameras ke dera e oborrit?

Rawr.jpg

:eek: