Shtepia Jone

Mirabel

Locus omnem
une jam e semure, me takon mua :D mos u hiq kot si i semure gurax.

ju lutem me thoni qe ishit te dehur pak me pare :ndihme: se harrova qe nuk ka banje kjo panic room e imja :D

in-vino-veritas.jpg
edhe mua nje gote te kjo shtepia ne ishull

abs

nuk e di...
iher po ja fus nje vals me aki'n :wub:
gati m'jan ngjit mrapanicat n'karrige tan diten :D
masanej kerkese: kush e gjen nje teme qe quhej disi keshtu "ndryshimi mes shqipetareve dhe kosovareve" jam kurioze te di si ka funksionu truni jem ne at'kohe :spec: thanks paraprakisht:skip:

e treta info per Mirabel dhe Alephh, shpija jone s'asht tradicionale, ktu kush futet mren, merr me pi e me hanger sa te doje, dmth i sherbejne vedit :vrapusi:
me prezantimin qe ban ;) bjen n'sy t'absit :p

hajt shnet e dashni iher, se tjerat vijne vete:kerce:
Kiss and hug per *Smile and *Lisa

Last edited:

katsune

cherry blossom
*Smile o amelcine, u kenaqa qe ke zan gjithe vendin tand ne perqafimin e absit, mire qe dhe *Gurit i ke lan pak vend:engjell:

Doktori ka vene re prej vitesh, qe kur ndrrojne stinet, njerezit e ndjeshem ndjejne ...mall? nostalgji? melankoli?...etc. Ato qe nuk vijne n'shpi:D ose mbyllen n'dhom:ftoft: tuj :qaj: si dhe :duhan: ne nentor :re9:i pushton depresioni :furious: kshtuqe, nese vjeshta startet me :skip::kerce::wub::vrapusi: dimni s'ka shance:nerd:

huuuuuugggssss back :)

o zooot si nje loje rebus e ke bere postimin :engjell: sa bukur, u kenaqa duke e lexuar :)

perqafime :wub:

abs

nuk e di...
meqe *smile :engjell: e paska perzgjedh veren franceze, po vendos musiken qe po nigjoja tani

p.s. kur do na organizoni nje pyjama party? :D

katsune

cherry blossom
gurax, broken smile u ngopet me absin? ok My Turn, hapeni ballroom se do vallzoj me absin tani :re9:

mire pra, po ta le Abs-in per pak kohe, une po shkoj te vallzoj me doktorin :engjell:

sonte do dal nga ora 10, do shkoj ne nje irish pub keshtu qe ju lutem lereni hapur deren, sepse ka shume mundesi te kthehem vone, e ju te gjithe do jeni ne gjume. si ngeli vetem me nje pale celesa kjo shtepia jone nuk e di, edhe keto qe kemi se kush i ka fshehur, ende nuk eshte zbuluar :p shume mistere ka kjo shtepia :duku:

abs

nuk e di...
*Smile :wub: bash shume qefe ne irish pub :kerce: ma ke kujdes doktorin :D
Cilin fustan apo fund po vesh? kjo i intereson shpis, e nese vjen me ndonje king, celsi asht nen saksi, tek porta e majt djathtas ;)

ndersa per tema tjera, kur t'bijn' bore, rrethona rreth oxhakut t'shpis e bisedojme.
Hug zemel e amel:engjell:

Balahk, kallxoi absit cfare ke ba ndonje gja te bukur per vehten keto dite;)

Balahk

Locus omnem
Jo ndonje gje per t'u shenuar,rutina e çdo dite @abs .
ah po,bukur eshte te kesh ne shtepi,njerez me shume humor,dhe te mbushur plote pozitivitet si ju:)
E qe i jep gjalleri shtepis tone :) :)

• Like
Reactions: abs

katsune

cherry blossom
thanks abs, hajde do vish dhe ti? :) une do vesh jeans per vete, funde e fustane i vesh me shume ne vere, tani eshte :ftoft:

ne pub do mblidhemi me ata te shtepise se vjeter ku kam banuar para se te vija ketu, keshtu organizohemi nje here ne vit per t'u takuar e mos humbur kontaktet :p

oxhaku me pelqen, por se c'ka bere gurax rreth ketij, ca si tip shkallesh qe kushedi se ku te cojne.. nuk keshillohet te ngjiten lart ata qe vuajne nga lartesite e medhaja

escher-esque-mark-miller.jpg

ndoshta eshte frymezuar nga kjo kenga kur i ka ndertuar

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
thanks abs, hajde do vish dhe ti? :) une do vesh jeans per vete, funde e fustane i vesh me shume ne vere, tani eshte :ftoft:

ne pub do mblidhemi me ata te shtepise se vjeter ku kam banuar para se te vija ketu, keshtu organizohemi nje here ne vit per t'u takuar e mos humbur kontaktet :p

oxhaku me pelqen, por se c'ka bere gurax rreth ketij, ca si tip shkallesh qe kushedi se ku te cojne.. nuk keshillohet te ngjiten lart ata qe vuajne nga lartesite e medhaja

escher-esque-mark-miller.jpg

ndoshta eshte frymezuar nga kjo kenga kur i ka ndertuar

Obobobo me zuri :(
Une nuk arrij dot ne 'maje' se kam problem me lartesite :(:p

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
*Smile :wub: bash shume qefe ne irish pub :kerce: ma ke kujdes doktorin :D
Cilin fustan apo fund po vesh? kjo i intereson shpis, e nese vjen me ndonje king, celsi asht nen saksi, tek porta e majt djathtas ;)

ndersa per tema tjera, kur t'bijn' bore, rrethona rreth oxhakut t'shpis e bisedojme.
Hug zemel e amel:engjell:

Balahk, kallxoi absit cfare ke ba ndonje gja te bukur per vehten keto dite;)
@abs sikur mungon ca si shume ne shtepi ti??Nga vete nga bredh ee??lool
Te pershendes e uroj te jeshe mire :)
A lot of hugs hun :)

• Like
Reactions: abs

abs

nuk e di...
eshte njeri ne shqiperi? dhe online? me tregoni mbi ndeshjen, pliiiiiiiiiizzzzzzz