@broken_smile me fal per vonesen por jah po merresha me rremujen qe beni/bejme ketu ne shtepi ..Party kenni bere pa mua me??Lisa, po ti si ndihesh sot? se mbreme hengrem bashke ne te dyja![]()

@broken_smile me fal per vonesen por jah po merresha me rremujen qe beni/bejme ketu ne shtepi ..Party kenni bere pa mua me??Lisa, po ti si ndihesh sot? se mbreme hengrem bashke ne te dyja![]()
edhe mua nje gote te kjo shtepia ne ishullune jam e semure, me takon muamos u hiq kot si i semure gurax.
ju lutem me thoni qe ishit te dehur pak me parese harrova qe nuk ka banje kjo panic room e imja
![]()
*Smile o amelcine, u kenaqa qe ke zan gjithe vendin tand ne perqafimin e absit, mire qe dhe *Gurit i ke lan pak vend
Doktori ka vene re prej vitesh, qe kur ndrrojne stinet, njerezit e ndjeshem ndjejne ...mall? nostalgji? melankoli?...etc. Ato qe nuk vijne n'shpiose mbyllen n'dhom
tuj
si dhe
ne nentor
i pushton depresioni
kshtuqe, nese vjeshta startet me
dimni s'ka shance
huuuuuugggssss back![]()
@broken_smile me fal per vonesen por jah po merresha me rremujen qe beni/bejme ketu ne shtepi ..Party kenni bere pa mua me??![]()
![]()
edhe mua nje gote te kjo shtepia ne ishull
gurax, broken smile u ngopet me absin? ok My Turn, hapeni ballroom se do vallzoj me absin tani
Obobobo me zurithanks abs, hajde do vish dhe ti?une do vesh jeans per vete, funde e fustane i vesh me shume ne vere, tani eshte
ne pub do mblidhemi me ata te shtepise se vjeter ku kam banuar para se te vija ketu, keshtu organizohemi nje here ne vit per t'u takuar e mos humbur kontaktet
oxhaku me pelqen, por se c'ka bere gurax rreth ketij, ca si tip shkallesh qe kushedi se ku te cojne.. nuk keshillohet te ngjiten lart ata qe vuajne nga lartesite e medhaja
![]()
ndoshta eshte frymezuar nga kjo kenga kur i ka ndertuar
@abs sikur mungon ca si shume ne shtepi ti??Nga vete nga bredh ee??lool*Smilebash shume qefe ne irish pub
ma ke kujdes doktorin
Cilin fustan apo fund po vesh? kjo i intereson shpis, e nese vjen me ndonje king, celsi asht nen saksi, tek porta e majt djathtas
ndersa per tema tjera, kur t'bijn' bore, rrethona rreth oxhakut t'shpis e bisedojme.
Hug zemel e amel
Balahk, kallxoi absit cfare ke ba ndonje gja te bukur per vehten keto dite![]()