Shtepia Jone

Balahk

Locus omnem
Jam dakort me vrejtjen tende Balahk! premtoj qe do baj kthes :D

Hmmm mos marrja e asnje pergjithsie nuk te premton liri, mendoj :alien: por...ne fakt, nuk e di saktesisht :D
te kesh pergjithesi do te thote te angazhohesh dhe te marresh persiper edhe pjesen e te tjereve.
dmth do kohe,koha te merr "lirin" tende.

katsune

cherry blossom
Oh * Smile, e buzeqeshur dhe e lumtur qofsh perhere. Falemners per Romancen me Piano dhe Violine. Ne ket' moment me duket sikur keto tinguj i bajne masazh trurit tim, dhe them, Jet' e bukur... :)

e dashura abs, me vjen mire qe te ka bere mire romanca me piano dhe violine :) behet e dyfishte kenaqesia kur e ndan me dike tjeter :engjell:

• Like
Reactions: abs

katsune

cherry blossom
Kam gjetur nja dy embrione dragojsh te vegjel. Nuk kam shume kohe per biseda make up-i dhe maskash.

579223c348e9a4c3227ef43ba3188f7a4db08541_840.jpg

Duhet me i thene broken_smile ta largoje ate ariun diabetik nga pishina. :/

hmm zbulova dicka gurax, ariu na qenka hermafrodit. nderkohe qe lexova per dragojt me erdhi ne mendje nje ide, a nuk kane nevoje per nje uterus keto per t'i rritur? po edhe nese i rrit ne kushte artificiale mund te kene nevoje per nje pike referimi amenor apo jo? sa je i gatshem te marresh persiper kete pergjegjesi kaq te madhe? se jo per gje, por une njoh kush mund te luaj ne menyre perfekte kete rol :D i vetmi problem eshte qe mund te dalin dragoj njecik diabetik ndoshta, por kush eshte perfekt fundja? :p

Aki

Paint It Black
Kam gjetur nja dy embrione dragojsh te vegjel. Nuk kam shume kohe per biseda make up-i dhe maskash.

579223c348e9a4c3227ef43ba3188f7a4db08541_840.jpg

Duhet me i thene broken_smile ta largoje ate ariun diabetik nga pishina. :/

A mi jep mua ti keto? Se jam ne experimental Mendel mood :D

gurax

Pan ignoramus
Mendel mood? :eek: A thua se gjehen cdo dite kto embrionet e dragojve qe ti te mund te besh statistika mendeliane. "Ju me krahet e shtrember, dilni majtas, por mos u perzjeni me ata me bisht te trashe!"
Une s'po gjej dot ndonje ambient qe ta perdor si 'provez' dhe qe te me sherbeje si inkubator. Prandaj i thashe broken_smile qe te me lironte pishinen nga ai ariu qe e ka bere si shpine e vet. Une s'eshte se kam ndermend te behem mami per kta! Le qe pervecse diabetik na qenka edhe hermafrodit ai ariu... e pabesueshme. Ari babaxhan hermafrodit! Vetem me njerin nga keta embrionet e provojme kete amnorin broken_smile. Nuk mund te rrezikoj te kater dragojte qe te me perfundojne diabetike.

Per ballon me maska, edhe une prezent.

southwestern_dragon_leather_mask_by_merimask-d5e5es1.jpg

gurax

Pan ignoramus
Vetem nje do marresh. Dy jane shume. Dhe sigurohu qe te jete ngrohte atje ku do e vendosesh. Eee.. pak si i vogel ky hosti qe do perdoresh per shtratin fetal, no? :eek:

Aki

Paint It Black
ti mos u perziej ne eksperimentimet e mia, i know something duhh
dy me jep, se njerin do shfrytezoj per hibridizime, tjetrin do provoj ta ndaj me mitoze :D
anddddddddd, ate token e eger te paperdorur qe kemi prapa shtepise do e bejme our own jurassic world hihi ^_^ (dragon park :D)

gurax

Pan ignoramus
C'mitoze! Keta jane embrione e jo veze te sapo-fertilizuara! Merr ate njerin dhe hibridizoje. Ata "Ur Draco Volansis" te paret qe do dalin do jene pak a shume si breshkat, qe bejne veze me shumice. Perdor nje nga vezet e gjenerates se pare per mitozen dhe te tjerat per mendelizma. Une e di qe kjo pune do perfundoje keq, e prandaj nuk dua qe te me katandisen te tere dragojt e ardhshem te punojne si dog-walker apo parrot-feeder. Nuk presupozohet te jene qenie inteligjente, por qenie te frikshme!

Me pelqen ideja e riperdorimit te tokes se vreshtit te vjeter.
"Miresevini ne Mesozopark."

qcBo5oqpi.png

:D

• Like
Reactions: Aki

Aki

Paint It Black
oh i will make them intelligent, ke pare ti deep blue sea? normal njerin do e rris e do e shfrytezj per mitoze, tjeret....ehhh kush tha se do perdor material gjenetik vetem nga kafshet :D

gurax

Pan ignoramus
Shiko....
il_170x135.431858941_5w5i.jpg

Mos u perzje shume me pune dragojsh. Sepse ben 'kerc kerc' kur pertypesh dhe ke shije shume te mire me ketchup! :mask:

Aki

Paint It Black
I am a fiery creature, e duan te vetin ata nuk e ngacmojne :D

po pasi do ketchup me cdo kusht ja te ta dhuroj nje :p

08-84658907.jpg