Shtepia Jone

abs

nuk e di...
c'me ktheve nga rruga mooooj cupke, flmd :)
po behem gati per rruge, kam nje seminar ne Würzburg Gjermani.
Kthehem te dielen. E shikon qe s'leviz kamen pa lajmeru njerezit e shpis :kerce: duhet pa kjo pike, dicka ka ndryshu n'mu qysh se kam pa hanen :wub: Hug and kiss per *Lisen, *Smile *Aki dhe *Guri:engjell:

Aki

Paint It Black
@abs omg ke vene foto nga spirited away ^_^
Kjo per ty :engjell:
cmDuckNh.jpg

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Sonte do gatuaj une ne shtepi ?:D
Jam ne humor keshtu qe jepni shpejt e shpejt menu:D

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
....
Ja se po pres te mlidhen njeher ne shtepi te gjithe e po filloj te shtroj tryezen...:D
Nderkohe po merrem me porosite e juaja :)

gurax

Pan ignoramus
Lisa, edhe nese eshte pak pikant nuk ka gje te keqe. I ben mire stomakut. Ti vetem kujdesu qe te jete tost pikant, por jo esence speci djegs me pak ingrediente tosti brenda. :D

katsune

cherry blossom
sigurisht qe do te te ndihmoj Lisa, po paten besim keta te shtepise :D per mua mjaftojne patatet e skuqura. dheeee vera e kuqe, edhe ate e dua.

lista:
- patate te skuqura
- tost shume pikant, pak pikant, jo pikant

tjeter? :D

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
+rizoto me fruta deti ose me perime?:D
---Per ate te paren vdes fare :p

gurax

Pan ignoramus
broken_smile, tek bodrumet poshte, mbas dhomes se madhe qe e kemi kthyer ne diskoteke (reference fq.29) jane disa dhoma te tjera rrjesht, njera pas tjetres. Ka ca kohe si gjysem te lena pas dore, por kjo nuk ka shume rendesi. E rendesishme eshte se tek dy te parat eshte kantina e veres. Kantina ka kohe qe eshte jashte perdorimit, por stiva e fucive me vere eshte aty akoma.

cave-tour-of-eberle-winery1.jpg

Ah.. po degjove zhurme nga fundi i korridorit, mos u bej merak. Eshte baseni ku mban Al-Punk anakondan e tij 'pet'.

katsune

cherry blossom
hahaha rrofsh gurax, nuk mund te imagjinosh sa me bere te lumtur ne kete moment me kete qe shkruajte per kantinat e veres :D vetem se tani me sa po shoh, une do kem nevoje per nje harte te shtepise sepse qenka jashtezakonisht e madhe dhe une sensin e orientimit e kam pak te dobet :p

anakonda "pet" the? edhe kete e kemi? po me duket vetja ne parajse :p lum si ne per shtepine ku jetojme.

azhornim i listes:
- patate te skuqura
- toast shume pikant, pak pikant, jo pikant
- rizoto me fruta deti
- rizoto me perime

gurax

Pan ignoramus
Po pra, parajse. Une jam i bindur qe anakonda e tij eshte pergjegjese per zhdukjen e papritur te gjashte vellezerve te doktorit jamaica-style te Absit. Nuk kam prova per kete, por ne fund te fundit, kur bindja eshte e plote dhe e patundur, per cfare duhen provat? :p

katsune

cherry blossom
jo jo, s'duhen hic ne fakt :p te lutem gurax, mos na nxit lufte civile ne shtepi tani :D

tani kisha edhe nje kuriozitet tjeter une...oborri i shtepise ne c'gjendje eshte? ngaqe isha pak e pergjumur kur hyra per here te pare e nuk i dhashe shume rendesi, plus qe prej asaj dite s'kam dale me nga shtepia, dhe as nuk jam afruar te shoh pertej dritareve ngaqe kam patur nje reaksion te tmerrshem ndaj rrezeve te diellit :p me nje fjale desha te dija...pyetje e pafajshme: ndonje plantacion me bime e kemi apo jo? :D

Aki

Paint It Black
P.S. po sjell trofta te pjekura per darke (kshu te gatshme nuk i gatova une)

gurax

Pan ignoramus
broken_smile, ke patur reagime jo te mira nga rrezet e diellit? Sweet! :D Po mire... po gjate dites te vjen ndopak gjume? Po naten, fle rehat apo zgjohesh dhe e ke te veshtire te flesh perseri? :D

Oborr.. po patjeter qe kemi oborr. Apo s'eshte dhe tere ajo siperfaqe. Por eshte lene edhe ai pak pas dore dhe ketu fajin e ka abs. Ka shume kohe qe e pati mbjelle me lule dhe qe atehere ngeli pas dore sepse nje here ne jave gjen kohe te merret. Ndersa kur ishte plot e perplot me opium kujdeseshin te tere per oborrin, madje ndihmonin edhe njeri tjetrin shume shpesh. Tani shyqyre qe eshte marre Aki me regullimet dhe ka marre pamje oborri, ka lezet.
:D