Shtepia Jone

abs

nuk e di...
personte naten, celsin e din se ku eshte, dhe ban nje gjiro neper shpi, kushedi c'zbulon :duku: that's life :)

abs

nuk e di...
Njerezit po bahen gati per Love Parade qe eshte te shtunden me 29 Gusht. Ka vend per te gjithe :D Personalisht kete vit s'do jeme live aty por do e shoh nga TV.

Al-Punk eshte me vertete kenaqesi te ndjesh gjithe ate energji, disa here e kam perjetuar.
Shtepija jone, dmth abs :D love macet :wub: Mira e ka pas imja kur isha e vogel:skip:

Balahk, pergjigja e pyetjes tande, ne ket' pike s'jam raciste:D se di, mbaj mend, qe njehere shpija jone teme eshte mbyllur mbasi kishte shume trafik/qarkullim dhe zuri vend shume :hidhu: pastaj hapen nje te dyte shtepija jone si teme.

Last edited:

Al-Punk

Still here
Njerezit po bahen gati per Love Parade qe eshte te shtunden me 29 Gusht. Ka vend per te gjithe :D Personalisht kete vit s'do jeme live aty por do e shoh nga TV.

Al-Punk eshte me vertete kenaqesi te ndjesh gjithe ate energji, disa here e kam perjetuar.
Shtepija jone, dmth abs :D love macet :wub: Mira e ka pas imja kur isha e vogel:skip:

Balahk, pergjigja e pyetjes tande, ne ket' pike s'jam raciste:D se di, mbaj mend, qe njehere shpija jone teme eshte mbyllur mbasi kishte shume trafik/qarkullim dhe zuri vend shume :hidhu: pastaj hapen nje te dyte shtepija jone si teme.
Nese ti nuk je @abs, pse me ardhe ... pfff :)

Aki

Paint It Black
E mbushim nje furgon ne e shkruajme te dera me shkronja te medha Shtepia e Albforumit e shkojme te gjithe :p

gurax

Pan ignoramus
Furgoon?

Autobuz!
576x384x2.jpg

katsune

cherry blossom
S'di gje une. U bete shoqe ju te dyja te bankes se fundit, e keni mendjen te shifni cunat nga dritarja kur bejne fiskulture :p
Me duket se ju mbante me hater ai profesori i historise ju, po lerini ato. Thuaj ca te duash, po ja nje ane e mire kur klasat e lendeve shkencore ishin me dritare nga ferrat dhe hithrat e murit te oborrit. Doje s'doje, e mbaje mendjen ne mesim :D

A plus B, e gjitha ne katror, eshte e barabarte me A ne katror.... Tili e ke mendjen ketu apo po merresh prape me kanarinen? :p

se mos do e vrisnim mendjen shume ne edhe po te mos na mbante me hater profesori :p ehuu shkelqenim ne lendet e tjera ne :D
ahh ne oret e matematikes dhe fizikes s'kisha nevoje hic per dritare nga ferrat dhe hithrat e oborrit, sepse ishte kenaqesi te degjoje shpjegimet e profesorit (te pakten per mua) :) i vetmi profesor qe me ka rastisur qe nuk jepte kurre detyra shtepie apo te detyronte ta degjoje. beni si te doni- thoshte, -ne dac degjoni ne dac dilni nga klasa, mua nuk me mbetet hatri, jeni mjaft te rritur per te bere ate qe ju pelqen me shume.

katsune

cherry blossom

edhe une do vi, por cift ama...dmth une dhe mia (macja) :lojacak:

po pishine ka kjo shtepia e re e ristrukturuar? se jo per gje, por sapo jam kthyer nga pushimet dhe do me pelqente te shkeputesha nga deti ne menyre graduale dhe sa me pak traumatike ne ditet ne vazhdim. por nese po kerkoj pak si teper tani, ma beni te ditur pa problem :p

katsune

cherry blossom
gurax, po sa i mire qe qenka se :D me ate veshtrim qe ka aty duket i bute dhe i qete, gjithsesi une per siguri po vi e "armatosur" me mire, me ca kavanoza me mjalte :D uroj mos te na semuret me diabet shoku yne i pishines :p

1251317-miele_cusa.jpg

• Like
Reactions: abs

gurax

Pan ignoramus
broken_smile, i mire duket ai ashtu si i pafajshem fare. Deri ne momentin qe mendon se kerkon ta nxjerresh nga pishina. :p
Shiko, njerin nga ata kavanozat lere ketu e mos e merr ke ariu.
...
O abs, kam nje kavanoz me mjalte. E therret dot nje sekonde ate shoqen tende te veshur me trendafila te kuq?

:D