Nese ti nuk je @abs, pse me ardhe ... pfffNjerezit po bahen gati per Love Parade qe eshte te shtunden me 29 Gusht. Ka vend per te gjithePersonalisht kete vit s'do jeme live aty por do e shoh nga TV.
Al-Punk eshte me vertete kenaqesi te ndjesh gjithe ate energji, disa here e kam perjetuar.
Shtepija jone, dmth abslove macet
Mira e ka pas imja kur isha e vogel
Balahk, pergjigja e pyetjes tande, ne ket' pike s'jam racistese di, mbaj mend, qe njehere shpija jone teme eshte mbyllur mbasi kishte shume trafik/qarkullim dhe zuri vend shume
pastaj hapen nje te dyte shtepija jone si teme.
S'di gje une. U bete shoqe ju te dyja te bankes se fundit, e keni mendjen te shifni cunat nga dritarja kur bejne fiskulture
Me duket se ju mbante me hater ai profesori i historise ju, po lerini ato. Thuaj ca te duash, po ja nje ane e mire kur klasat e lendeve shkencore ishin me dritare nga ferrat dhe hithrat e murit te oborrit. Doje s'doje, e mbaje mendjen ne mesim
A plus B, e gjitha ne katror, eshte e barabarte me A ne katror.... Tili e ke mendjen ketu apo po merresh prape me kanarinen?![]()
Njerezit po bahen gati per Love Parade qe eshte te shtunden me 29 Gusht. Ka vend per te gjithePersonalisht kete vit s'do jeme live aty por do e shoh nga TV.
Shtepija jone, dmth abslove macet
Mira e ka pas imja kur isha e vogel
![]()