une jam dakord per klonimin tim,po te ra na nje dore adresoje tek une.Edhe ja, tani psh eshte nje moment shume i pershtatshem per te bere nje pyetje komplet pa lidhje, ne dukje. Pergjigje te thjeshta, 'po' ose 'jo'.
"A jeni dakord per klonimin e organizmave?"
![]()
Edhe ja, tani psh eshte nje moment shume i pershtatshem per te bere nje pyetje komplet pa lidhje, ne dukje. Pergjigje te thjeshta, 'po' ose 'jo'.
"A jeni dakord per klonimin e organizmave?"
![]()
What have we done? Just a few technical glitches down the road of awesome.
What have we done? Just a few technical glitches down the road of awesome.![]()
E panjohura, ti mos i bej llogarite e klonit me metrin tend. Kloni yt do njohe njerez te rinj (ndoshta klone te tjere te njerezve qe edhe ti i ke njohur dikur) por qe kloni yt nuk do e dije kete gje, po ashtu si dhe klonet e te tjereve.
Do hapet nje dere shume e komplikuar, por edhe shume e bukur dhe pothuajse fantastike me potenciale dhe mundesi qe sot jane pjese e fantazise.
![]()
Dy si ty ne forum, pupupu do ngresh ferrin tiune jam dakord per klonimin tim,po te ra na nje dore adresoje tek une.
What have we done? Just a few technical glitches down the road of awesome.
E panjohura, ti mos i bej llogarite e klonit me metrin tend. Kloni yt do njohe njerez te rinj (ndoshta klone te tjere te njerezve qe edhe ti i ke njohur dikur) por qe kloni yt nuk do e dije kete gje, po ashtu si dhe klonet e te tjereve.
Do hapet nje dere shume e komplikuar, por edhe shume e bukur dhe pothuajse fantastike me potenciale dhe mundesi qe sot jane pjese e fantazise.
![]()
Ku jane rapatushat e absit ?
Te lumtur e plot shendet dhe pa kerkesa![]()
Kush me thote, cfare karakteristikash ka Shqiponja? si psh:
Guzim, Force, Largpamesi dhe Scharfblick dhe Würde, Mreti i qiellit/fluturimit![]()
hahahahaha por jo ne kohe te njejteDy si ty ne forum, pupupu do ngresh ferrin ti![]()
Hugggsiiiii absiiiii
Ah po shqiponja, shqiponja mishngrenese grabitqare e keqe![]()
Ku jane rapatushat e absit ?
Te lumtur e plot shendet dhe pa kerkesa![]()
...
...
Kush me thote, cfare karakteristikash ka Shqiponja?