Shtepia e Labeve.....

Ruri

Primus registratum
Re: Shtepia e Labeve.....

sh interesante kjo ebm
po ti elektricist te gjitha keto kenge i di vete apo i ke te shkruajtura diku dhe na i tregon dhe ne...
mbaj mend njerzit e mi ne fshat mbanin fletore ku shkruanin kenget qe mesonin

Ergler

Primus registratum

EBM interesante kjo.Eqerem Cabeji ky shkencetar i gjuhes shqipe eshte nje figure e madhe e zones se Laberise.Pra edhe Gjirokastra e Cabejit eshte Labe.Nje kuriozitet per te.Ka ndenjur 11 vjet brenda pa dale jashte duke bere studime per gjuhen tone te bukur.Bile per disa kohe nuk eshte pare me sy te mire nga klika enveriste. /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif

ere

Primus registratum

te eshte fshehur ty rurke..
mos na i sha elektricistin se e kemi kapobande ketu ne /pf/images/graemlins/tongue.gif
le qe ca shife kush e ka marre kallashin /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Ergler

Primus registratum

Fisnikja Ruri cdo gje eshte e fiksuar ne kujtesen time.Ketu ku jetoj nuk ekzistojne libra folklori,por aftesia ime eshte qe po ta ndigjoje njehere ose dy here e fiksoj ne kujtesen time.Une jam i apasionuar per folklorin dhe sidomos per ate te krahines tone. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

250px-Vlora-Albania.jpg

ere

Primus registratum

po ti je si shpirt ore /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
po ty pse te del dhe mua sme del /pf/images/graemlins/confused.gif

ere

Primus registratum

hahhahahha doli me ne fund.....
vdes per kto pamjet /pf/images/graemlins/laugh.gif
vlora-beach.jpg

vlora-beach3.jpg

ktu kam qen une shume kohe me pare /pf/images/graemlins/wink.gif

Ergler

Primus registratum

EBM se mos eshte ndonje ndertim pa leje ai dhe do te prishet?
Nuk ta beson njeri ate qe thua,sepse kapobanda eshte ai qe e ka hapur temen zonjushe,ne te tjeret jemi anetar te bandes.
Nipcja im Toni me njeh,prandaj flet me kompetenca te plota. /pf/images/graemlins/smash.gif

ere

Primus registratum

Une kapobanda? /pf/images/graemlins/cooli.gif u sa me pelqen kjo ide /pf/images/graemlins/laugh.gif..duhet te me urdheroheni per cdo gje qe u them..ok? mos te kemi llafe /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Daniel H

Primus registratum

vlora-naten.jpg

Vlora naten sa e bukur qe eshte.

Elektricist e ke marre buken me vete, se do na grij deti sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

vlora-c1.jpg

ere

Primus registratum

wow ca ngjyre qielli...do me pelqente te isha aty tani..buze detit me shoqeri e te benim babikyr, te gjithe te veshur me rroba banje, te pinim e te benim gallata tere naten

Ergler

Primus registratum

OK!Yes madmauzel!
EBM kjo pamja e lokalit ne shkembin tek kalaja eshte me fantastikja.Te lumte se mi solle para syve ato pamje qe kam 6 muaj pa i pare. /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

Ruri

Primus registratum

aty ne dhermi pretty jam lare kushedi sa here
te foto e dyte qe atni eshte plazh privat"Kastelo" nuk me pelqen fare se nuk ka breg te bukur
e treta eshte te kalaja dhe eshte nje mrekulli po me e bukura e te terave eshte ajo e ebm te kompleksi Liro eshte perrallore
e bera gati buken me djathe e domate une nisemi???

Daniel H

Primus registratum

Tonce ke inat, shif c'reklame ka Radioja e fshatit tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

KUCI.jpg

Ruri

Primus registratum

une te isha dhe te kridhesha ne ujin e paster te detit fantastik te vlores dhe pamja nga nimfa qe ka sjelle ebm eshte fantastike

ere

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
aty ne dhermi pretty jam lare kushedi sa here
te foto e dyte qe atni eshte plazh privat"Kastelo" nuk me pelqen fare se nuk ka breg te bukur
e treta eshte te kalaja dhe eshte nje mrekulli po me e bukura e te terave eshte ajo e ebm te kompleksi Liro eshte perrallore
e bera gati buken me djathe e domate une nisemi???

[/ QUOTE ]

ja sa te marr kete paguren me uje qe kisha futur ne akulll
e kam veshur ato rrobat e banjos ngjyre roze qe me the qe me shkojne me floket bjonde /pf/images/graemlins/laugh.gif..ti ato te zezat veshe? mos harro me sill ato syzet qe ke teper se te miat me jane thyer..mire takohemi aty tek skela /pf/images/graemlins/pickellonja.gif