Shtepia e Labeve.....

blendiys

Primus registratum
Re: Shtepia e Labeve.....

Ty Pink, te shkon me teper "fshati ne feste", besome! /pf/images/graemlins/tonguee.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

se kam degju noj here kete shprehjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ka mundesi te jet qyteti ne feste edhe jo fshati ??? /pf/images/graemlins/lol.gif

Ruri

Primus registratum

gjithsesi historia ishet sh e bukur ..ate Lefter Cipen e kam pare ne Himare thone qe ka bere kenge sh te bukura po tani ka roit cik i shkreti

blendiys

Primus registratum

Se ke degjuar ndonjehere, sinqerisht?? /pf/images/graemlins/shocked.gif
Hajde ufo, hajdeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruri

Primus registratum

po aq e vogel sa ka ik ajo nuk ka proftas ti mesoje keto shprehje

pinkparadise

Forumium maestatis

jo pra per zotin hera e pare ....pastaj kjo nuk eshte noj shprehje kush e di se ça e njohur ose qe perdoret shpesh...apo jo....

un di nje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk e di nese mundem...se eshte nje çik ...( fshati digjet e k*r*a krihet /pf/images/graemlins/lol.gif , sa me bo me qesh kjo shprehja ... )

blendiys

Primus registratum

E perdorur the, cudi se je rrit dhe ne Tirane. (apo ja ke kput kot?) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ate tjetren, 'mos i ler sendet si lopa bajgen' /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kete, nuk e di nga e ka prejardhjen.

pinkparadise

Forumium maestatis

sigurisht je jam lind e rrit ne tiran çuno dhe prinderit gjithashtu /pf/images/graemlins/wink.gif

kete e di, por e di me te shkurtes, "mos i ler si lopa bajgen" kjo do e ket prejardhjen nga ndonje fshat /pf/images/graemlins/laugh.gif (ku ka 2 banor 3 lope 1 traktor 5 dele, dhe shum bajga /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ja dhe nje tjeter "hodhe lumin te dh*e*sh* kalin" /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Degjo, se Tirana perfshin dhe qendrat e vogla pereth /pf/images/graemlins/laugh.gif, une kisha nje shok qe e kishte shtepine ne Shkoze (ke degjuar ku bie?) dhe thoshte 'jom Tirons' /pf/images/graemlins/cool.gif
Nejse.
Po kete... "nga mu poftise"? Kjo eshte 100% jugore /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhahahahah hej albanezo, per mu tirana eshte tirana nuk eshte durresi ose ku di gjo ça qyteti tjeter rreth /pf/images/graemlins/laugh.gif
tirana - rruga dibres - ke selvia

(ke dyqoni ke selvia o usta murat 4 copa bejne 2 lek o usta murat /pf/images/graemlins/lol.gif )

shprehja jote e me siperme me thot diçka, por spara e kena perdor ne familje ...
"laju sot e rruju mot" /pf/images/graemlins/lol.gif

(shkozen e di si emer, por skam shku noj here dhe nuk e kam iden nga bie...)

Ruri

Primus registratum

nga mu poftise.... dmth nga mu bere barre si ta them ...nga mu poftise dmth

pinkparadise

Forumium maestatis

rurke e di si te kam...papapa...As fare, si online traductor shqip-shqip je /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ruri

Primus registratum

e moj e njhere me the google
po une jam rrit me keto shprehje dhe i perdor shume me shoqet e mia
po proftasa e diose kokopifqe me rigon

pinkparadise

Forumium maestatis

hhhhhhmmmmmm.... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
po un i referohesha asaj kenges.... /pf/images/graemlins/shrug.gif
nuk e di nese e keni parasysh per ça po flas ...ishte nje kenge e vjeter ... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
nejse,

"batall i modh" /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

me pelqeu shume ajo historia qe shkruajti Elektricisti..edhe u preka po ashtu...Blendi dhe pink ju lutem mos perdorni fjale te pista ne kete teme...

pinkparadise

Forumium maestatis

avash mi ti....fjal te pista thot...
keto jan fjale te shenjta ne krahasim me ça themi te gjith zakonisht....
keshtu qe mos egzagjero .... /pf/images/graemlins/wink.gif

first, hello pretty girl, si ja kalon????

ere

Primus registratum

jam cup e mire nuk flas ashu..po qe ndonje fjale kshu popullore labce pranohen /pf/images/graemlins/wink.gif
une ja me ka kap gripi spo me iken /pf/images/graemlins/frown.gif

blendiys

Primus registratum

Me falni per zhargonin, por duhet me ju pershtat temes /pf/images/graemlins/laugh.gif, dmth Pinkut /pf/images/graemlins/laugh.gif