jo pra per zotin hera e pare ....pastaj kjo nuk eshte noj shprehje kush e di se ça e njohur ose qe perdoret shpesh...apo jo....
un di nje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk e di nese mundem...se eshte nje çik ...( fshati digjet e k*r*a krihet /pf/images/graemlins/lol.gif , sa me bo me qesh kjo shprehja ... )
E perdorur the, cudi se je rrit dhe ne Tirane. (apo ja ke kput kot?) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ate tjetren, 'mos i ler sendet si lopa bajgen' /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kete, nuk e di nga e ka prejardhjen.
sigurisht je jam lind e rrit ne tiran çuno dhe prinderit gjithashtu /pf/images/graemlins/wink.gif
kete e di, por e di me te shkurtes, "mos i ler si lopa bajgen" kjo do e ket prejardhjen nga ndonje fshat /pf/images/graemlins/laugh.gif (ku ka 2 banor 3 lope 1 traktor 5 dele, dhe shum bajga /pf/images/graemlins/laugh.gif )
ja dhe nje tjeter "hodhe lumin te dh*e*sh* kalin" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Degjo, se Tirana perfshin dhe qendrat e vogla pereth /pf/images/graemlins/laugh.gif, une kisha nje shok qe e kishte shtepine ne Shkoze (ke degjuar ku bie?) dhe thoshte 'jom Tirons' /pf/images/graemlins/cool.gif
Nejse.
Po kete... "nga mu poftise"? Kjo eshte 100% jugore /pf/images/graemlins/laugh.gif
hahahahhahahahah hej albanezo, per mu tirana eshte tirana nuk eshte durresi ose ku di gjo ça qyteti tjeter rreth /pf/images/graemlins/laugh.gif
tirana - rruga dibres - ke selvia
(ke dyqoni ke selvia o usta murat 4 copa bejne 2 lek o usta murat /pf/images/graemlins/lol.gif )
shprehja jote e me siperme me thot diçka, por spara e kena perdor ne familje ...
"laju sot e rruju mot" /pf/images/graemlins/lol.gif
(shkozen e di si emer, por skam shku noj here dhe nuk e kam iden nga bie...)
hhhhhhmmmmmm.... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
po un i referohesha asaj kenges.... /pf/images/graemlins/shrug.gif
nuk e di nese e keni parasysh per ça po flas ...ishte nje kenge e vjeter ... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
nejse,
avash mi ti....fjal te pista thot...
keto jan fjale te shenjta ne krahasim me ça themi te gjith zakonisht....
keshtu qe mos egzagjero .... /pf/images/graemlins/wink.gif
jam cup e mire nuk flas ashu..po qe ndonje fjale kshu popullore labce pranohen /pf/images/graemlins/wink.gif
une ja me ka kap gripi spo me iken /pf/images/graemlins/frown.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.