Re: Shqiptaret po pagezohen ne te krishtere...!
Po nese nuk jemi njerz qe nxam mend mos vet per neve, une e pranoj kur e shoh qe jam gabim, ta kishit bere edhe ju te njejten gje si une do ti kishim punet pak ma mire mes vete.
Sa i perket ksaj teme, ende i kam ato mend qe i kam pas, dhe ate qe ia kam than ketyre dy palve perqarse ketu nuk i marr temas (nuk i bie pishman), une kam fol dhe do te flas gjithmon mire e drejt per kombin tim e per vllezerit e mi shqipare, pa marr parasysh se si besojne ata ne Zot, une e di se si besoj UNE ne Zot, kete duhet ta dije secili per vete.
Une flas drejt dhe e them te verteten, por te verteten nuk mundet me e perpi gjithkush, e sidomos nese paguhet per me genjy, me keq interpretu e me perqa, per ate arsye edhe shajn se dojn me jetu neper endrra, me e genjy vetveten ose me hanger badihava tagjine e t'zotit.
Ma mire mos me fol hiq ma, se kam fol e jam shpreh teper bile. Prej qe jam hi ne kete forum jam mundu me fol neutral e me fjale me i pru shqiptaret pak ma ngat njeri tjetrit, e me i lane diferencat fetare anash, me majt bindjen dhe besimin secili per vete pa e ngacmu njani tjetrit, se keshtu fillojn perqarjet e zinmi mes vete e armiqt tane rrine gati me pantoll te kamte, siq na ka ndodh edhe ma heret, jam mundu me shkrujt e me tregu mendimin tim qe ne jemi vellezer, nje gjak, e armiku eshte tjeter kush.
Po siq po duket kjo asht, foli burrit foli murit, une fol per fshisa ata fol per lisa, e per ate arsye do ta mbylli gojen se po e shoh qe eshte e kote kjo pune, se kam pune me shqiptaret kryefort e qe kan krenari te tepert qe nuk munden ta pranojn gabimin, ma mire e mbyt veten se me pranu qe tha diqka gabim, ose qe eshte gabim me e nenqmu vllaun e vet per bindjen dhe besimin e tij.
Ju kam than edhe ma heret, veq vazhdoni kshtu, se shume mire jeni, veq tepara, nguce, shaje, mbyte, vraje, preje, pjeke, haje mish vllaun tand, se kshtu duhet me nxan mend prej fqinjeve tan, apo jo.
Ju pershendes vllazen shqiptare, perveq atyre fundamentalistave nga perendimi dhe nga lindja, qe po hane tagji prej dikujt, e din ata se prej kujt.