Re: Shqiptaret po pagezohen ne te krishtere...!
Ju kerkoj falje te gjith SHQIPTAREVE ne kete forum per shprehjet e pamatura qe i kam shkruar dje ne kete forum, me vjen shume keq nga ju qe nuk e permbajta veten dhe me plasi nervoza, por me kuptoni se disa njerz ketu e plasin elefantin, e per njeriun mos te flasim. /pf/images/graemlins/frown.gif
Dua te jua them vetem edhe nje gje, te cilen e dini edhe ju.
Vullneti im i forte per harmoni dhe tolerance nderfetare tek shqiptaret, deshira ime e zjarrt per paqe ne mes shqiptareve, miresia, neshtrimi, neutraliteti, mirekuptimi dhe patriotizmi im per shqiptari jan PENGESE E MADHE per dikend ketu ne kete forum, kjo eshte edhe arsyeja se pse me nencmojne, me ngacmojne, me shajne, mi perbuzin shkrimet e mia, me mire me then, une jam duke penguar ata, qe ta zbatojne misionin e tyre per perqarje fetare dhe rajonale ne mes te shqiptareve, keto jan shkaqet se percka ata nuk e deshirojne prezencen time ketu ne AF, dhe mundohen me te gjitha "armet" te me largojne nga ketu.
Nje shembull shume i mire per juve te gjithve eshte OROSHI, qe ta kuptoni me mire vendosmerine, politiken, dinakerine dhe aftesine e tyre per permbushje te misionit perqares nder shqiptar, per te cilin kam menduar qe eshte me te vertet nje burre i mire, nje shqiptare i krishter qe nuk mundesh me ja gjete shoqin, por sic po e shohim te gjith edhe ai e hoci masken dhe na tregoj se kush eshte ne te vertet. /pf/images/graemlins/shrug.gif
Ju lutem te gjithve, vllezer e motra shqiptare, mos iu besoni shtremberimeve te tyre, mos lejoni qe te jua pastrojne trurin, mos lejoni qe te mbjellin urrejtje kunder vellezerve tuaj, mos bini ne grackat dhe provokimet e tyre sic bera une, por mesohuni te dalloni vet se cka eshte mire e cka eshte keq dhe largohuni nga gjerat e keqe, sic eshte ne kete rast urrejtja fetare ne mes shqiptareve, keta ARMIQT e popullit shqiptar jan munduar gjithmone te na perqajne mes vete, dhe ende po vazhdojne ne nje menyre te pa parashikuar, ata na deshirojne neve luften nder vllazerore, sepse na kan dicka borxh dhe e dijn qe do te vije koha kur ata patjeter duhet ta lajne borxhin qe na kan neve.(e dim te gjith se kush jan ata armiq)
I pershendes te gjith SHQIPTARET me gjak te ILLYRIT, urime Viti i Ri 2006 me gezime, miresi, suksese, harmoni, tolerance dhe paqe. Qofte percaktim i ZOTIT per kete vit pavarsia e Kosoves (Dardanise). Urime nga Dardani prej Zürich'ut. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif GEZUAR GEZUAR GEZUAR /pf/images/graemlins/wave.gif