Shqiptaret ne Itali.

GOODFELLOW

Primus registratum
Re: Shqiptaret ne Itali.

sot hongra i gjobe me motorr isha duke shpetu por... per fat te keq vje nje shoku im dhe me saluton shqip. ahe shqiptar dy fish e vuri gjoben.me ka ik petulla keshtu jane shqiptaret ne itali.

tirana

Primus registratum

Hiç mos e paguj.. me kismet del noi amnisti kur te behen zgjedhjet lokale dhe na i lan gjynafet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa te jan bere?'

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga GOODFELLOW:
[qb] sot hongra i gjobe me motorr isha duke shpetu por... per fat te keq vje nje shoku im dhe me saluton shqip. ahe shqiptar dy fish e vuri gjoben.me ka ik petulla keshtu jane shqiptaret ne itali. [/qb]
S'ka gjo ..me qe qenke pa lek ec e bleje ene motorrin tim..se kam thy qafen vjet...e s'e du mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

kemi per t'hy n'gjak me komunen e modenas.Sot do i çojm llaf te myllen mrene. Shami t'kuqe kemi lidh, armet pastru e besen lshu...o ata o ne!

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Na duhet dhe nji individ per emisionin "Ylberi" me karakter homoseksual. Ke propozoni?? [/qb]
E marr un, pa asnje kompleks...

personazh

Valoris scriptorum

ça jan kto plane me perspektive ktu mer? qe kur forumi ka kriju buxhet me financu talentet e pazbulum qe te pazbulum dun te ngelen? gjithsesi falenderoj shokun Miri qe m'vuni siper shume gocave /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Shoku Mali, te vume siper gocave sepse e meriton! Jo mua, Partise thuaj faleminderit!

personazh

Valoris scriptorum

e njejta parti qe te ka brumosure te ka pjekur me aq zell o kumandar /pf/images/graemlins/smile.gif ...
...se tashi lexova qe kishe fut edhe xingon mes turmes; po ate e ka nxjerre disi te djegur partia nga furra lake /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Te dashur bashkatdhetar, ju kerkoj falje!
Lexova "Il Giornale" /pf/images/graemlins/frown.gif

jula

Primus registratum

Kur ndihesh trasgresiv lexo "Il Foglio" te pakten! :smash:

tirana

Primus registratum

Ate mendova dhe un mbasi e bera hatane.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

ndricim ne mediat italiane s'ka...une lexoj vetem hijenen e Manifestit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hirko merr doza nga "Il Giornale" per te fuqizuar antagonizmin.
Ne Shqiperi nje plehre e forte fare eshte "55", me klasike-pleherore "Zeri i pipellit".

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] .....une lexoj vetem hijenen e Manifestit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hirko merr doza nga "Il Giornale" per te fuqizuar antagonizmin.
....... [/qb]
Edhe Manifesti nuk ndriçon per te qene, ne nji brim i bie.. Nejse, gjithsesi me mire se Novella 2000 esht /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Un Il Giornale e lexova padashje mi, kujtova se ishte Secolo d'Italia..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me denove me pushkatim Jule??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Po jo praaa, nje mendje kemi: nuk lexohet shtypi i ketyre. Se ra llafi, Novella2000 me kishte kapur Sekretarin tim aristokratik duke bere dush. Sec po ferkohej mavria dhe dicitura ishte "alle radici della sinistra" /pf/images/graemlins/tongue.gif
Striscia e jenes eshte satirike, andaj e lexoj une.

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Se ra llafi, Novella2000 me kishte kapur Sekretarin tim aristokratik duke bere dush. Sec po ferkohej mavria dhe dicitura ishte "alle radici della sinistra" /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol:

Florus

Forumium maestatis

Me siguri ne qytetet ku ndodheni ne gadishullin apenin behen mbremje "ekskluzive" per shqiptaret ku shumica jane studente. Te pakten ketu ku jam une behen javore.

:idea:
Si mendoni ju per nje eveniment te perbashket "mbarekombetar" ku te takohen te gjithe ata qe kane deshire per bashkepunime mes "kolegesh", njohje, argetim etj etj? Mbase cdo vit ne nje qytet te ndryshem dhe ne nje date te caktuar qe te kete kuptim! :wave:

Billy

Primus registratum

ide shume e mire ,por a na bashkon dot njeri,ne shqiptaret.jemi shume individualiste te rendomte ,per tu bashkuar :smash: