shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: shqiptaret ne FRANCE

nuk e kapa or çun, nje brounette (dmth nje arabe) apo brune (me lesh te zinj) ????
shpjegohu edhe te te nis katalogun /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Capunit ju dashka gjet i shpi ne Pigale qe ta mesoj gjuhen shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:lol: Capuni, nuk serviren si ne restorant ato /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth nuk komandohen tu nejt para kompjuterit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jane llastica francezet /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

..o Shiraz, ..po ti je me mu apo me Dushmanin ..se s'po mor vesh!? /pf/images/graemlins/shrug.gif

ladouce2005

Primus registratum

Me ty mo /pf/images/graemlins/smile.gif
Tingellova eger e? Sorry /pf/images/graemlins/smile.gif
Ja t'a them une me bute: les brunettes ne France jane cik te veshtira /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por po te njoften nje cikez, afrohen vete e s'te lene tu ikesh nga duart /pf/images/graemlins/wink.gif

capuni

Primus registratum

..le qe nuk e du franceze jo ...j'ai change mendje. Qy kur shaku zhak shiraku Bushon tone, nuk perdor mo French's mustard, nuk haj mo French fries (vetem freedom fries) ..edhe s'pi mo birr Franceze!! pinkparadise, po ndryshoj porosin ...e du Vjetnameze se kam nigju qe edhe me ato mund t'praktikoj frengjishten!

pinkparadise

Forumium maestatis

eh me e mesu frengjishten nga ato ti o vella, e paske punen pisk se e flasin kodra pas bregut as njoni-tjetrit nuk ja kuptojne frengjishten jo me francezet ti kuptojn ata, nejse, ti bej si te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ti mor djale je duke i perzi dy gjuhe dhe mezi po te marrim vesh. Edhe vietnamezja te duhet ty dhe mos hec me ketu te kerkosh ndihme se do lodhesh kot S'do marrim vesh asgje nga ato qe do thuash

MLK

Primus registratum

Pinku e ka shpin ke kodra diku aty sa kalo bregun ne mund ta mori vesh i çik /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po ai donte vietnameze jo Pinkun tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po ne pinku me i resto vietnamez puno, keshtu qe isoj osht /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Atje hengre dreke ti sot? Mund te me kishe therritur dhe mua.
/pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Iiiiiiii sa kot. Vertete keshtu je ti? Une paguaj vete mo. Ti dukesh dhe i sjellshem me femrat. /pf/images/graemlins/shocked.gif

MLK

Primus registratum

Jam jam po sot me kishte premtu pinku se do shkojte me mini ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo vetem qe ti do paguje pjesen tate por edhe pjesen e tija mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
dmth do e ftoshe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Une jam nga fisi xha Sulos ne i kena zet femnat /pf/images/graemlins/smash.gif dmth vetem shefet /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E atehere i kishe zene prite mu para deres restorantit /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Po pra po se njofta hiç se m'ishte degizu si vietnameze kjo shejton pink /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Vietnameze me mini te paskan bo syte xixa me duket /pf/images/graemlins/eek.gif