shqiptaret ne FRANCE

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: shqiptaret ne FRANCE

Putain, de qoi il parlent tous? Allo, on parle tous la même langue? Ou ça chenge d'une géneration à l'autre? Assez avec les abreviations car je n'y comprends rien.

Tedo na fal lale se u dhje muhabeti ktu!

Rimseb

Primus registratum

Lexova me siper ku ishte shkruajtur qe ishin pak shqipetare ne France por nuk me duket ashtu.Vetem ne forum mund te jene te pakten 20 veta /pf/images/graemlins/smile.gif pa llogaritur ata qe lexojne dhe qe nuk jane te regjistruar.Me duket se Franca qenka e njohur vetem nga djathi dhe vera /pf/images/graemlins/smile.gif( sidomos ai djathi qe me aromen e tij te vdes fare /pf/images/graemlins/tongue.gif ) por kemi harruar te permendim gjuhen,turizmin,kultueren,njerezit etc,etc.Une per veten time banoj ne Metz ne Moselle.Po ju te tjeret????

ODISEA

Primus registratum

ti s'eshte nevoja t'a vesh adresen se dallohesh nga aksenti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
vendbanimi im:
strasbourg, Alsace... per momentin ne mergim, new york /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Njele rrugve ne ti mo. Nisesh prej Brrake ne shko n'Franc. Sa shko n'Franc fillo tu e ul meneren, paf ja fut n'N-Y. Aty masnej fillo e hap syt vërdall se t'duket shum i modh ne i ftofët. Ndaje menien se ku do me nejt se kshu si e ke nis ke përfundu prap n'Brrak /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ODISEA

Primus registratum

s'kenaqem me pak una /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
po u be brraka me mire se ketu???
ika une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

p.s. ti je 2 rrugica me brrakist se una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ashtu nuk gjen më shqiptar këtej ti ore po i gjen të gjithë duke kërku azil ke Brraka /pf/images/graemlins/lol.gif

ODISEA

Primus registratum

imagjino rradhen e demandeurs d'asile para dyqanit te vajgurit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Dyqon vajguri e ma men ti po e kon bo alamet lokali /pf/images/graemlins/laugh.gif. Të mushet menia me u kthy?

ODISEA

Primus registratum

une s'ka shume qe isha dhe m'u mbush mendja te kthehem... /pf/images/graemlins/idea.gif ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

O_A_S ca va teta ??? quoi de neuf

po ta shkruj fjal per fjale se kondra skupton gjo edhe pastaj il nous casse les bonbons

kondra çkemi noj gjo nga ty,bisedojme shqip me mir se ashtu frengjisht kam frik se ngelsh larg edhe sme pergjigjesh dot /pf/images/graemlins/laugh.gif oohhhh.... masi je rigole....

bisous a tous...

Kondrapedali

Kondrapedali

Les bonbons il te faut les louer à quelcun ma chère /pf/images/graemlins/goofy.gif.
Ti fol si ta kesh qefin shpirto se të mor vesh una. I vetmi problem o se kur ti llap me t'preme un ka munci t'natarrohem se vij ka i substrat tjetër ne me kultur tjetër /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Megjithate o faji im që vij ktu me u mor me arrogantat/et francezë /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ju amerikonsa e kishi muhabetin me Brraken sonte. Erdha dhe ju fola ke veni juj s'ma vari njeri Kondra,tani doni t'ju flasim shqip ketu???? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifUne mendoj t'ju veme nje çmim per te paguar sa here te vini tek tema jone.A jeni dakort Ju ne France? /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un kur behet fjal per money jam gjithmon dakort,

sa tja veme gjoben ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

(salut teta comment ca va, tu t'est encor mutilé un autre membre de ton corps ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kondrapedali

Kondrapedali

Dahlia, ce n'est pas possible que t'est venue, nous étions là e nous t'avons pas parlé (nous ici se réfère à ma personne /pf/images/graemlins/laugh.gif). Se ça a fait ai tjetri un nuk sais rien.

Pinko, kaq shpejt i var turit ti mi? Iiii, kisha mendimin se s'dojshe me ja dit për kshu gjojnash /pf/images/graemlins/tipsy.gif. Masnej un nuk thash as nai gjo të pavërtet /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Po e bot me pages kte temën juve un do boj tentativa me e ble se ka mundsi t'jet shum rentable /pf/images/graemlins/laugh.gif.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Non, je suis en entiére Je ne suis pas si maladroite qe ça.
Dmth je dakort ti per keta dy trimat nga Amerika t'ja masim mire koken se po bejne pak shume numra.Sa here te futen ketu une aq here dua te puthme nga Kondra /pf/images/graemlins/wub.gifPer ate tjetrin nuk me behet shume vone si me puthi apo jo /pf/images/graemlins/tipsy.gifDhe kur nje dite te takohemi gjekundi,ndoshta andej nga Tirana te puthurat mund te shnderrohen ne gjera te tjera En vas reflechire Tu pense quoi toi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Kondra, normalisht pronarja e temes jam UN se una e hapa /pf/images/graemlins/laugh.gif
e shes shtrenjt vallaj, tu est sur que tu a les moyen de te la payer cette teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne ça do shendrohen puthjet mi zonje ???? se nuk e kapa un, ose po e kapa e kam kuptu keq me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Shyyyyyt. Il faut reflechire j'ai dit. Tu connait pas ce mot toi ou quoi? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Prit se ata do propozohenvete po he. /pf/images/graemlins/grin.gif Soit patiente ma chèrieeeeeee