shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

Ne raconte pas n'importe quoi. Moi je t'aime /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
sa per Capunin kur ta kete kap pak veten dhe te jete bo shampo,dy ne nje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe mund te dalim ta presim ne Paris.
Quoi de 9 si non?

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhahaha /pf/images/graemlins/lol.gif shampo 2en1 hahahahhahaha...

hiç ja po rri si hu gardhi ke kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif
pres e percjell njerez /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja suis bonne a marier maintenant /pf/images/graemlins/lol.gif

a po merr kush aaaaaaa???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

sa per Capunin kur ta kete kap pak veten dhe te jete bo shampo,dy ne nje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

...kjo do jete shaka alla-franceze se s'paska burr none pertej kufijve t'frances me e kap. /pf/images/graemlins/smash.gif

GRiZhLa

Primus registratum

i ke parasysh ato malet qe jan atu nga mesi-fundi i frances...
aty diku ke ca lagje arabesh dhe turqish /pf/images/graemlins/laugh.gif un jam ke lagja e jevgjiteve, ne poshte shpis time kam nje kinez qe e ka numrin e kembes 35.5 /pf/images/graemlins/laugh.gif (spo te theme edhe noj permas tjeter se do shokohesh /pf/images/graemlins/lol.gif ) pastaj ke shkalla tjeter kam nje plake portugeze qe sa here me shef me pyt a u martova /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ..... e ke parasysh me mire tani ku jam /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Posi jo...
-Kthehu majtas nga 15-katshi kur futesh per autostrade /pf/images/graemlins/tonguee.gif

soni2

Primus registratum

hahahahhahaha /pf/images/graemlins/lol.gif shampo 2en1 hahahahhahaha...

hiç ja po rri si hu gardhi ke kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif
pres e percjell njerez /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja suis bonne a marier maintenant /pf/images/graemlins/lol.gif

a po merr kush aaaaaaa???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

bone juste a marier??
je la crois pas tu veux te caser maintenant /pf/images/graemlins/wink.gif

voila une bone nouvelle de la journe /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hej Pirat mire je ti, u ktheve, shyqyr se ngeli tema thate dhe pinku thate /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

jam prap ne memedhe po neser ne dreke vi ne frankfurt do kthehem nga mbasditja ne metz ..

sa va toi jolie fleur ???

pinku sna tha as qa puno??

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahha ik mi dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif tu veux dru toi, duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

salut To, pkoi e pa besushme, nuk kam te drejte edhe un te jem heureuse /pf/images/graemlins/cry.gif
puis en general je suis bien, aq bien que meme Dahlia me voudrait pr femme /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

je bosse dans l'informatique, une entreprise de prestations de services. /pf/images/graemlins/laugh.gif

(si non en deuxieme boulot, pr arondire mes fin de mois, tapinage (g des poufe ki bossent pr moi, je suis mac /pf/images/graemlins/lol.gif et vendeuse de produits ilicites /pf/images/graemlins/laugh.gif )

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahaha
produit illicite comme quoi?
To57 si tu veut po vime ne aeroport te te marrim une dhe pinku se siç e shikon edhe une e du per gru dhe po te çojme ne metz e po te lejme aty e pastaj po shkojme.... Ku pink e di ti ku do them eeeee e poshteeeer

Kondrapedali

Kondrapedali

Hu, hu, hu, hu, Dahlia do me épouser Pinkun. Comme c'est beau ça. Une fille si avancé et pourtant si traditionnelle.

Ku do e boni ceremonin Dahlia? N'Kanda o leju martesa gay. Me at rast siguroheni (ose ndrroni menie) nëse doni me vërte me u martu me njona tjetrën /pf/images/graemlins/devil.gif.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ty do te marrim per "temoin" nqse pranon. Na duhen dy se Ilian e di qe vjen,me vrap biles se i kom ngel robve ne dere dhe meqe kujdeset per mu do me me heq qafe dhe si prish pune si me u martu me burre si me gru.
Hu hu hu Pinku ime /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifmezi po pres

Kondrapedali

Kondrapedali

E shef pra që Kanadaja qeka veni ideal për martes? Ligjet liberale, dëshmitarët ke dera, muaj mjalti që fillon para martese. Ka mo mir? As ke Brraka nuk bohen kshu dasmash /pf/images/graemlins/laugh.gif.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ke Brraka ka vetem dajre dhe çuna te vegjel qe te gjujne me gura kur kalon nusja,ne e kemi stil dasme "Elton John" dhe dhuratat do ja çojme nje shoqate qe ndihmon njerezit qe vujne nga deliri ne AF /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

U dashkan bo shum ftesa at'her se duhen shum dhurata.

P.S. Harrove gërrnetën mi ti /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

me martut eeeeeeee???? /pf/images/graemlins/laugh.gif
kondra ti e dhe doren time /pf/images/graemlins/lol.gif rrofsh se edhe pak edhe ngelja vielle fille qe askush nuk do ke pragu deres

Dahlia, mon amour je ferais de toi l'homme/femme la plus heureuse du monde (je te laisse choisire si tu veux etre l'homme ou la femme /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kondrapedali

Kondrapedali

Changez de tour. Une fois elle et une fois toi. D'autres fois, invités aussi un gars /pf/images/graemlins/devil.gif.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

si mi e fton ti zyrtarisht.... ec mi ketu ec shyyyt ....
A ke fol me mu perpara ti mi goc,ala pa u martu mir ti i merrke vendimet keshtu... ne koke tate
Ta tregoj une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Pink, po ma dredh mas kraheve ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dahlia, t'es rapide ma fille - t'attends pas /pf/images/graemlins/tipsy.gif