shqiptaret ne FRANCE

GRiZhLa

Primus registratum
Re: shqiptaret ne FRANCE

Dahlia, avec le mot <shkillit>, à un certain moment j'ai pensé que t'es entrain d'insulter en albanais ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

edhe me çfare fjale u ngatarrove ti se une nuk shof gje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej po nuk flas kaq me fjale te pista mi goc,jam me edukate une. Ja kam lene atyre te dyve MLK dhe PINKUT fjalorin e pasur te gjuhes shqipe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ouuuuuuuuuuuuuuu njerez çohuni se erdhi dreka ku jeni mçef te gjithe aman
si zakonisht monolog vetem pa pergjigje nga ju
Hajde Pirdhuni pra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Dmth une duhet me hy me pastruse me vete ketu qe te me pastroj fjalet e pista qe shkrukam /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se mos na ndaloni ne shfaqet e huja tani ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Te hysh ketu me pastruse mbrapa shfaqje e huj eshte hahahaha
ça do me tregu ti qe je borgjez me shfaqje revizioniste;kapitalist fare qeke ti edhe une te dija per çun te mire ty /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

Bo bo kater te shame me nje rjesht! Mushe gojen gojen mushe kur sha /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Ta kam bo 8 me 2
emmmmm e di per ça e kam fjalen /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Ti nuk mer parasysh ndeshjen e kthimit se /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Edhe ndeshjen e kthimit ne xhep e kam une (Mos i thuj njeriut po kam mik arbitrin) /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Sna u da ky korrupsioni ne, ska faj Sala qe po don me e luftu /pf/images/graemlins/laugh.gif Se ne Lirija i ka fut mik arbitrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Salen dhe lulen e Sales leje ne pune te vet.lol
Ti me thuj mua si do e marresh ndeshjen me apo pa mik nga ana jote? /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahaha
jo jo nuk isha ketu une, sapo erdha, kemi ndonjehere edhe jete reale perveç asaj te AF apo jo?
Te thashe se nuk i pelqen u pa puna po shkoj ti shes aty perpara se te filloje opera,ku i dihet mbase i shes edhe me te shtrenjte /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Sa muhabtçi qekena ne ketu te shqiptaret e Frances more /pf/images/graemlins/laugh.gif
Le mik, va entre sans doute /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Je croyé que jété seul ici moi
ik tani se ma nxorre rrenen ne shesh hahahaha
do thone te gjithe sidomos Hartini qe kishte te drejte me imagjinaten e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po une çne me rrenen, a me imagjinaten! Na e komplikut muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif Kaloi ka korrupsioni te opera e baleti tema /pf/images/graemlins/laugh.gif Tamom si majmunat, slam dege pa u hudh /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po po te rrish vetem ne France injorant do ngelesh /pf/images/graemlins/lol.gif
Shko boj i xhiro nga "prit e hidh" qe ti marresh vesh per ça o fjala /pf/images/graemlins/lol.gif
Sa per "imagjinaten" ,kujdes se eshte shume filozofike dhe une s'shkoj mo atje iiii kak /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Jeni aperda si voji ne lakra gjithanej, na moret frymen sju gjemoj dot ne t'gjitha temat /pf/images/graemlins/laugh.gif