shqiptaret ne FRANCE

regele

Forumium maestatis
Re: Je vous en merdeeeeeeeee

Booh, ca edukate ketej /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

regele

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif Po ketu hyjne dhe femije te vegjel, prandaj /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Ata te mite vijne vete, nuk i sjell une, jane te rritur tashme /pf/images/graemlins/smile.gif

C'behet andej nga La-La-Land-i? Doli dielli?

Dolores

Primus registratum

Epo te medhenjeve u jan bere veshet kallo nga ajo fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dje ishte pranvere ktu ...biles disa ishin acaruar benin vrap me strece te shkurtra /pf/images/graemlins/eek.gif...kanadezet kenaqen me pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ja kta pseudo frankofonet /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca doni eee ca doni ? dru ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dole /pf/images/graemlins/kiss.gif vetem kaq meriton per sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Po mendoj qe ca ka ose ofron me shume regele se sa mua qe i jep 3 puthje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pinki /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif eeehhhh...sdo ta dish kurre se ca ka ai me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po si bo edhe ti mi Pink për i cop zhabë (cop lëkure e pangrënshme) më shum /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Bonjour tout le monde.

Dolja omël /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif ku ke qen ti se s'të kom pa fare /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pinko, m'ka met hatri me ty /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Où est mon élève préféré? Moziiiii /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e pse ? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif ne vdesim familjarisht per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ta commencé des lessons particuliere avec ton UNIQUE eleve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Je vois que toi aussi as besoin de leçons. Moins particulières mais le besoin il est là. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mu hatri m'ka njel se .... m'nimo me gjet nai arsye mi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Elaborate içik tek "familjarisht" të lutem

Dolores

Primus registratum

lene dreqin se ku i kerkon informacion behet shume defensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ejjjjjj, qeka serioz muhabeti e?

Pinko, pa ho i here na jep nai kockë /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

dole, pse krrrrrruhesh ti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kondre, e kam fjalen per Dahlian pra mooooooo...e huuuu sa ta kapesh ti.....

/pf/images/graemlins/laugh.gif me i nxense si Mozambiku, do te duhet shume shume durim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ja futi nenin kjo tashti. Turp, ti shmangesh kështu shoqërisë. Po këtu do e përplasësh kokën sado ta ndërrosh muhabetin /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

E sa për durim, për Mozin nuk du me ja dit (duroj sa t'dush me i llaf) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

regele

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif Pinks /pf/images/graemlins/kiss.gif (ti e di nuk kam sasi une, kam cilesi /pf/images/graemlins/smile.gif ) Ja robi qe i arregullon imazhin shqiptareve ne France!

Pupa /pf/images/graemlins/kiss.gif (meqe ti nuk e merr guximin te me /pf/images/graemlins/kiss.gif )

Ju te tjeret ihhhhhh ...

regele

Forumium maestatis

Une ihhhh /pf/images/graemlins/smile.gif? Pa pyet nje here verdalle /pf/images/graemlins/smile.gif

Ku te vete mendja dhe ty ...ihhhhh

pinkparadise

Forumium maestatis

o kondre, shume chaud lapin je kohet e fundit ti...mos ma ngacmo shume regelen te lutem ok? /pf/images/graemlins/smash.gif

na ku eshte arco... /pf/images/graemlins/laugh.gif se ai te qeteson ty /pf/images/graemlins/laugh.gif