shqiptaret ne FRANCE

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Happy hours in France....

sa ne forme qenke mi dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif

festove valentinin dhe erdhe te tallesh me ne te faustinit eeeee /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

mais noooooon une nuk tallem me ty /pf/images/graemlins/wub.gif... /pf/images/graemlins/grin.gife mos me rrif se me dhemb /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo jo se bej xheloz ate Shembullorin... /pf/images/graemlins/grin.gifse me kishte sjelle edhe dhurate...e s'du qe ta marri vesh se ça kam bo...ti njehere??? si kalove?

VoGeLuShI

Primus registratum

un mire, festova per dy provimet e dy diteve me pare /pf/images/graemlins/grin.gif
hengra edhe sh cokollata /pf/images/graemlins/grin.gif
plus qe 1 shoku im kishte edhe ditelindjen /pf/images/graemlins/wub.gif

S

Scorpion

Guest
Re: cocou shembullori...yllka.......

Salut!

Ku o ai lepuri shartum me mi, ka o fut /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Fais moi réver.....

ke fillu me lepurushat ti tani eeeee

1/ /pf/images/graemlins/laugh.gif po te korrigjoj titullin (ste vjen keq shpresoj )
2/mos me kopjo fjalorin...se me humbet origjinaliteti pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
3/ej leje lepurushin, merru me ata qe jane present ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif ... /pf/images/graemlins/smash.gif
4/ne France puthen 2 here robt... /pf/images/graemlins/laugh.gif apo ti je hala i fresket edhe shyqyr qe thu salut /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

1.Me lepurushat jam marr me kohe (kujto Bunny, qe tani eshte bere Kone /pf/images/graemlins/smile.gif

2.Meqe e ke batute eksluzive po e nderroj dhe po e ve lepuri me kanatjere te grisme me lopat ne dore. /pf/images/graemlins/laugh.gif

3.Po merrem me ty dhe po te puth 4 here, 2 fishin e normes qe lejohet ketu /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

4.Sa per francen, s'kam marr akoma vize per te ju, e se di si i keni zakonet, por mikpritjen duhet ta keni mire besoj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

kur kollitesh je ftof ..kur t'myt lemza dmth qe i kam rob malli per ty. Ty t'mori malli? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ehe me mori mu... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

random

Primus registratum

o qe mu celen syt mu sa pash celsin e solit. Vrap ke lali jote ti ..vrap t'thash

/hap krahet fort fareeeeeee

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ehe me mori mu... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/idea.gif

pppppaa

Primus registratum

Plako... tani i thone me t'morr bari... se per mall s'ja kena takatin vallahi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

u tha u bo /pf/images/graemlins/laugh.gif ...fjala jote ne vesh t'allahu ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

SEXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ........ /pf/images/graemlins/laugh.gif

normal_berger.jpg

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ueeee Shembulloro...si qeke ti mer lal...une do vdiskam per ty...dhe per delet e tuja...

/vesh çizmet prej llastiku ( roze) del nga shtepia...vrapon...vrapon...vrapon ...kalon plot male, fusha , kodra, lumenj, oqeane dhe me ne fund arrin...e shikon nga larg, i therret....ooooo Shembullooorooooo...hap krahet... merr fryme thelle dhe vazhdon perseri te vrapoje drejt dashurise...erdhaaaaa...dhe i hidhet ne qafe... dhe nga gezimi dhe lumturia qe te dy rrokullisen neper barin e lendines te mbushur plot me kakerdhia delesh...por asgje nuk mund ti ndale...dashuria triumfon... /pf/images/graemlins/grin.gif