shqiptaret ne FRANCE

ladouce2005

Primus registratum
Re: confession nocturnes....

/pf/images/graemlins/laugh.gif ca dmth kjo? /pf/images/graemlins/laugh.gif
po pinkun si e puth ti?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: un air de seduction....

uaaaa na habitet me keto te puthura...na bete me turp /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif...jua paça borxh te gjitheve... /pf/images/graemlins/kiss.gif

them se Ilia e puth Pinkun à la française...avec la langue...po nuk ka ktu nga ato... /pf/images/graemlins/grin.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
uaaaa na habitet me keto te puthura...na bete me turp /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif...jua paça borxh te gjitheve... /pf/images/graemlins/kiss.gif

them se Ilia e puth Pinkun à la française...avec la langue...po nuk ka ktu nga ato... /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Ku i kishe fshehur kamerat moj /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif me kishte derguar mua si agjente /pf/images/graemlins/devil.gif
puna eshte se s'po na e var pinku...te perdori e iku me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Ehhhh... femrat.... Kur do te fillojne te kene nje here meshire per ne te shkretet...delet e buta te perendise.... Ju s'e dini se cfare traume kalon nje djale kur ju e shfrytezoni dhe me pas largoheni pa lene gjurme.... beheni pluhur nostalgjie ne nje memorie te rrenuar... EEEhhhheee....

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

me ate ngerdheshje qe vure ne fund ti xhaxhi veterani, na meke /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pppppaa

Primus registratum

Ishte nga halli, jo nga malli... O teta shishja... /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Po ti s'kupton, ca te them kot ty une... ti je me arushen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

te te thyhem kokes, e sheh mire arushen /pf/images/graemlins/laugh.gif te te bejne syte xixa /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pppppaa

Primus registratum

Mire me fal... Merret vesh me ju... ju ju thon shnet te thoni plac... Keshtu qe thashe ta provoja njehere anasjelltas... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
po me flet me "ju" ne shenje rrespekti, apo e ke me tere grupin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Me ju pra.... Femnat... Qe s'ju mora vesh asnjehere...
Merreni vesh ju... m'ler paj zotin... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

po keshtu eshte kur nuk merresh me femren por me analiza psikologjike te cdo fjale dhe veprimi qe te gjesh kuptimin /pf/images/graemlins/laugh.gif
eshte shume me e thjeshte nga sa mendon ti, e mrekullueshmja femer /pf/images/graemlins/devil.gif
se merzitesh ti, na nje kshu /pf/images/graemlins/kiss.gif se i kam falas sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

E mrekullueshmja femer....???!!!! Zemer te siguroj qe ti s;e ke provuar ndonjehere te kesh te besh me ndonje nga keto "te mrekullueshmet" prandaj flet si kendezi maje plehut... (per kete "zemer" me ke 5$ se une s'i kam falas... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Po meqe ra llafi... c'ne falas ??? Apo eshte dita "Per nje Gjirokaster ndryshe" sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Je qe je me jep nja 5.000 cope, se neser do jene prape me leke... dhe ti e di qe une per leke....brrrrr me behet mishi puckuriza puckuriza... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif e kisha fjalen per femren qe jam vete mo /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk i pergjithesoj gjerat kollaj une /pf/images/graemlins/laugh.gif sidomos me ty qe cdo germe e lexon dy here deri sa te gjesh c'fshihet nga pas /pf/images/graemlins/laugh.gif
ok, ja nje 10000-she me /pf/images/graemlins/kiss.gif
kusurin mbaje per ditet e hidhura kur zhgenjehesh nga ato "te mrekullueshmet" qe ke rrotull...

pppppaa

Primus registratum

Ti rrofsh... po c'e deshe... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keto 5.000 te restos mi bo noi gjo tjeter se vetem puthje 10.000 cope sikur s'shko.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

kapi shiti. Te siguroj do fitosh goxha /pf/images/graemlins/devil.gif
veri ne e-bay /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

mos beni kot si te bukur qe te dy dhe mos u mundoni as me 5000-she e as me 1000-she...se i kam veta te gjitha me lart...a e keni para ate rrenjen katrore plot me kissa ? vetem per mua? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

antip

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif 1 nga une. Pak e sakte /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Mire keshtu do e boj.... Po i ve direkt ketu....

-Hajdeeee puuuuthje nga te Shiros. 1 cope-5$ 5cope-20$ Pranojme vetem cash... Hajdeeee puuuthje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush do ndonjeri shpejt e shpejt... Deri ne 10:30 sconto 20%....

Vrushkuuull pazari, vrushkull /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahahaha une du nje nga ato 5 $ dhe po me eci pazari knej nga ana ime do ta shes me 8 $ copen...dhe pastaj mund te merrem me tregeti puthjesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lubardh...hera e pare qe po me puth si Mod...ta di per faleminderit... /pf/images/graemlins/grin.gif