shqiptaret ne FRANCE

pppppaa

Primus registratum
Re: Alo-Alo-Alo...ty te degjoja :D

Jeto mer jeto... Per ty o kjo jete. Na lej ne te shkreteve t'vujm knej...

O pinko shume filozofik ky teatri me kuklla qe ke von ketu siper... Teper madje... Po noi llaf tek tuk mire do ishte t'morrim vesh dhe ne te shkretet qe s'jemi nga Parisi...

APO ai qe duhej e kuptoi mesazhin... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ados

Primus registratum

Schatz ma boj nje telefon ....dhe me peshperit ca fjale indo-franko-gjermane..ashtu sic di ti...oh im in love /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Pinko............ apo lere me mire se do kujtosh se po t'gjuaj.... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po Indo cne ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif do te kisha kuptuar Albo, po jo Indo /pf/images/graemlins/laugh.gif

apo fantazit e tuja thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ps: poster /pf/images/graemlins/smirk.gif shka je ka thon, se sjam ka e kuptu i kyt shqipen tane ... nejseee /pf/images/graemlins/wave.gif

ados

Primus registratum

po nuk je pak nga india moj..une te perfytyroj si ato indianet e veshur ngjyra-ngjyra..duke kenduar si ne bolliwood /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

....e gjete mooooo /pf/images/graemlins/lol.gif pikes i ke rene /pf/images/graemlins/lol.gif apo se kam zonin ideentik si ato /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ladouce2005

Primus registratum

Bonjour /pf/images/graemlins/laugh.gif
Choco, te djeg stomaku prej veres se tharet me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif po kshu eshte kur pi pa leje /pf/images/graemlins/tonguee.gif se po t'me kishe pyt, do t'kisha dhene nga ajo e vjeteruara e embel qe e mbaj fshehur /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

salut... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

ladouce2005

Primus registratum

e mire qaj pra /pf/images/graemlins/tonguee.gif
ti mos qaj ti Irena /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me fal kush je ti? /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kur ska robi ca te boj...fillon e bo kinema /pf/images/graemlins/smash.gif
un edhe pak edhe po merja trenin per ke ajo...me pa ca kishte /pf/images/graemlins/smash.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif merre trenin per ke mu pleeeeeeeeeease /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif