shqiptaret ne FRANCE

capuni

Primus registratum
Re:Rose Bonbon

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

cherry ndaje mendjen te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif jo me gjithe Francen flirting se na e therrmove zemren /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

E dashur Shiraz,

E kam menduar shume gjate dhe kam kaluar nete te tera pa gjume. Kam arritur ne perfundimin qe xhelozia jote po luan rol shume negativ ne lidhjen tone te brishte.

Si perfundim, kerkoj qe ti japim fund.

Pa pike dashurie dhe keqardhje,
Cherry

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif mon dieux /pf/images/graemlins/lol.gif

kjo eshte nje nga ndarjet me te ...(*nuk gjen fjale qe ta pershkruaj*)..... qe mund te kem digjuar ne jeten time

me te lon edhe i qershi /pf/images/graemlins/lol.gif ....

cherry, eshte i lire vendi i shiros ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

shume i dashur qershia pink /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif se si me duket deklarata jote, sikur eshte shkruar e forcuar nga dora e dikujt /pf/images/graemlins/laugh.gif
por megjithate, une e pres humbjen me ballin lart /pf/images/graemlins/laugh.gif se e di qe do gjej me mire /pf/images/graemlins/devil.gif
qershia ka plot e cdo sezon sjell cilesi edhe me te mire /pf/images/graemlins/tonguee.gif meqe rraca vjen tu u permiresu /pf/images/graemlins/laugh.gif
me shume dashuri dhe keqardhje, por plot krenari /pf/images/graemlins/devil.gif lamtumire
Shiraz

Dolores

Primus registratum

Paska dal nji tip Kondre i ri ktu...po s paska imunitet nga presioni i shumices ky edhe nuk e beka plaisant per te gjitha si Kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Paska dal nji tip Kondre i ri ktu...po s paska imunitet nga presioni i shumices ky edhe nuk e beka plaisant per te gjitha si Kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

...nje tip kondre i ri? O kondre, je i pazevendsushem mer daj, mos nigjo ket ktu siper!

ladouce2005

Primus registratum

Cape, o frikacak /pf/images/graemlins/laugh.gif hajde te te puth pak mo dreq /pf/images/graemlins/devil.gif
Dolke /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Qui me serre un autre verre ???
j'ai fini ma bouteille /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif
tiens
20992503_a6b2f0a45b_m.jpg

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Bonbon Fondanttttt.....

Merciiiiiiiiiii shiro..... /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ioli /pf/images/graemlins/kiss.gif deja fait la shoqeria /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju pershnes me ket kengen qe po degjoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
byrek byrek o usta Murat, kam dyqonin (un kom shpin /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ke medreseja /pf/images/graemlins/laugh.gif
byrek byrek o usta Murat, 4 copa bejn 2 pare o usta Murat /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

vallahi Pink ndonjehere dyshoj se mos ka thjesht... nje cope pijanec...pas ketij nickut tend...gustot e tua muzikore me bejne te qaj... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

salut toute le monde...sa gaaaaaazzzzzzzzzz????!!!!

pinkparadise

Forumium maestatis

1/skam raki /pf/images/graemlins/laugh.gif
2/se fus rakin ne goje /pf/images/graemlins/laugh.gif
3/sipas vendit dhe kuvendi /pf/images/graemlins/laugh.gif

4/integracioni eshte i domosdoshem, por nuk duhen harruar rrenjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

aaaaaahhhhhhhaaaaaaaaa.....
aaaaaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaaa.......

oh shukarije, kur ma lun syrin e zijeeeeeeeeee,
nuk te nderroj as me florijeeeeeeeeee......
/pf/images/graemlins/rockband.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

ej, po ne froc, kur martohen kta si eshte, si ne shqipni? Qe hem del dilli e hem bi shi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...asnjeri,po kta shqiptaret knej dun me i ra qylit e me honger pa pare ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

gurax

Pan ignoramus

Per syte e ballit une kam ngrene, jam plot fare, po plot fare po te them!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
M'jep vetem nje karamele sa me omelsu gojen /pf/images/graemlins/laugh.gif