shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re:French Kiss

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
erdha un ... kujt ja ma me u krrujt ??? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ça ke me krrujt ti? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

pppppaa

Primus registratum

gjeje po je e zonja... une per vete e kam nje ide... Thjesht nga cekici dhe nga e folmja... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

erdha un ... kujt ja ma me u krrujt ??? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ça ke me krrujt ti? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

mos me bo kshu pytjesh se skuqem...jo per gjo po jena ne gji t kolektivit /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahaha po pikerisht...ajo kisht me krrujt ca gjojna para ca kohesh...prandj dhe pyetja ime...

ps Pink mos gjuj shume...sacré Pink...mmmmm tu me manque...quand je pense tout ce qu'on a fait ensemble....uhhhhhhh j'ai mal...j'ai chaud...

capuni

Primus registratum

Oooo bonzhur vella/moter cherry...

Ku kishe humb sot se u bo nomi knej..

[/ QUOTE ]

plako jom i zon /pf/images/graemlins/laugh.gif me pune shteti t roncishme /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

tani "Ne gji..." tamam tamam ne gji mbase jo.. po tre pellembe me poshte, tre pellembe me lart s'behet qameti... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Oooo bonzhur vella/moter cherry...

Ku kishe humb sot se u bo nomi knej..

[/ QUOTE ]

plako jom i zon /pf/images/graemlins/laugh.gif me pune shteti t roncishme /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hahahaha deksha une per firmen tate...muslimoni i vogel i lalit vet...

pppppaa

Primus registratum

Lene se osht e zonme akoma...

Pinko ca thuhet noi gjo nga Franca. Jam per Paris neser por do te qendroj shume pak...

Merde...Je n'ai jamais du temp livre pour qejfin tem..

ladouce2005

Primus registratum

ik meso frengjisht si duhet ore, se po se shkrujte mire, s'te lejojne as ne aeroport /pf/images/graemlins/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahaha
ti e ke nga eksperienca jote? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

ladouce2005

Primus registratum

une s'kam pune ne Paris, jam ne Big Apple /pf/images/graemlins/tonguee.gif dhe s'qahem per gjuhen qe perdorin ketu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pppppaa

Primus registratum

E di do ta kem shume problem...

Do ma mesosh pak Shiro... kam degjuar qe ti e flet mire..
Do te te duhen me pak se 24 ore se jam toke e punume...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

menjen ke paret ti... /pf/images/graemlins/grin.gif

mund te te paguante ne natyre moj ...jam gati gati e sigurt per kete... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

No no no no....
Po ti mos me dekurajo kaq shpejt...
Ne marketing s'do kesh shkelqyer ndonjehere, ma merr mendja..

Megjithate me provo nje here...nga ferra e vogel del lepuri i madh.... e thote populli kete jo une...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

bon Ok shkrimi im me siper nuk quhet...

me çfare armesh e keni duelin ju te dy?

pppppaa

Primus registratum

Duel....???!!!

Kush po zihet aty... hapu te shof dhe une icik... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Me falni se nuk me kujtohet kjo tema, por ne cilen faqe french-kisohet ketu dhe kush?
Falaminderit per infon! /pf/images/graemlins/wink.gif
....dhe gezuar.

Kondrapedali

Kondrapedali

Cape, qysh se ke lon capunin ke fillu me u krrujt gjithanej /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Na ca kshu se ti kisha dhon mongut /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

Blendo, akoma do me dit se kush frenchkissos ktu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gzuar edhe juve.

P.S. Mbesa s'kishte ngja fare nga nahija juj /pf/images/graemlins/laugh.gif. Megjithate ishte si rrush /pf/images/graemlins/thumbsup.gif