shqiptaret ne FRANCE

ladouce2005

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Frances

/pf/images/graemlins/lol.gif jo jo asnjera nga keto me lart /pf/images/graemlins/wink.gif
e kush ti jep keto detaje te gabuara ty moj? duan te te fusin ne qorrsokaqe /pf/images/graemlins/devil.gif

pppppaa

Primus registratum

Tani... tamam tamam efektin kjo e dyta s'e jep te zemra.... Ne aspektin shkencor ta kam llafin... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

mund te me shpjegoje njeri efektet shkencore te dekoltese se Shirazit?...tek meshkujt patjeter?

pppppaa

Primus registratum

Efektin dekolteja e Shirazit nuk e jep te aparati i qarkullimit te gjakut, por tek aparati i ushqimit dhe tretjes, ne nje nga hallkat e ketij aparati... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e gjeta...te stomaku...yeeeesssssss /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

pppppaa

Primus registratum

Po jam pjese e bindur e turmes se siperpermendur... Ata qe nuk bejne quhen Arco...

ladouce2005

Primus registratum

mmmmmm si tha Dahlia tek nje teme tjeter, sa me shume te dish, aq me keq eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pinko, te shkuara /pf/images/graemlins/wave.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej Pink pse ben sikur ishe ketu dhe po iken tani?
je semure? Pyt Shiren se e ka te dashurin mjek...aq me teper qe ka edhe nje keshilltar shume te mire...qe nuk eshte Arco...dhe qe jam e sigurt qe duhet te te jape keshilla...te stilit...yoga eshte e mire per shendetin..;kur praktikohet dyshe ose treshe... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif sidomos Yoga e trurit ne forum, qe te cliron fare, si puna e Dahlias /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Dahlia mos e ke gje kusheri Shirazin ti qe ia di te gjitha duke fillu qe nga nr i mmmmm... kembes dhe deri tek instruktori i Yogas ne ambjentet e shtepise..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Jo jam tekniku i lavatrices... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
E sa e shet ate te dashurin qe ke mjek ti, se do ta bleje nje shoqja ime qe eshte ne USA...? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

thashe mos ishe ti qe e deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif
ika ika une, se kam frike nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

pppppaa

Primus registratum

Uaaa joooooo, e pamundur... me ke frike mua qe jam 12 vjet kembe larg...?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si te duash, ik... /pf/images/graemlins/wave.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po edhe ti mor POSTER ? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif me nga keto kisset e verdha!!!...te ka infektu Kondra e shoh...

pppppaa

Primus registratum

Vete e nisi e para.... Ajo e verdha dmth.... Kiss je vete.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po e ndryshova tani se e pashe qe s'me shkon fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
si poster