shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: SHQIPTARET NE FRANCE

ej prit se erdha per nje cigare...po mos i thuj gje >Shirazes dhe Ilias se na terbojne fare pastj...shyyyyyyyyyyyyyyt hajde .... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ka frike se e akuzojne per shumengjyresh /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos ca koke ti se te puth une, me mire une se Kondra, apo jo? /pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

Ej Hartino, mos me bej t'a terheq puthjen /pf/images/graemlins/eek.gif
me mire t'na rritet mendja neve se juve, s'je dakort? /pf/images/graemlins/laugh.gif

NikaAhmet

Primus registratum

Poooooooooooooooo.
Ja se do shperndaj dhe une, por une per kunj te Kondres /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Per te gjithe. Sipas deshires.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e si do haj pa dhembe ajo? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

NikaAhmet

Primus registratum

do ta mbaje ne goje deri sa te zbutet dhe pastaj do ta pertypi.
Keshtu them une ,por ajo te beje si te doje, vetem te mos e hedh ne mbeturina, se ashte gjynaf, pasi shume njerez kane uri.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

tu parle a double sense là...tu sais que t'est un vilain garçon toi? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

ja Dahlia e ka blloku kompjuterin e vet me kenge /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet t'a kete dhe Patrician /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lymo cilen do, se kam nja 4-5 albume ketu /pf/images/graemlins/wave.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Garou boka 35 Euro disku /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

Du vetem nje kenge te ketija une /pf/images/graemlins/cry.gif

capuni

Primus registratum

t'kno lali jot ty!! ...ca konge t'grus do t'kap?

"mercedesin do ta shes ...o per dyqin pareee..."

Kordelja

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
t'kno lali jot ty!! ...ca konge t'grus do t'kap?

"mercedesin do ta shes ...o per dyqin pareee..."

[/ QUOTE ]

Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/lol.gif nuk e du Garou-n mo /pf/images/graemlins/lol.gif vallaj s'kam c'e du /pf/images/graemlins/lol.gif

Ti je yll bote /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ku je ti ku je?

Kordelja

Valoris scriptorum

Po s'ja di titullin mi di vetem qe ka nje ton inkremental si bicim balade a ku di una...shume e bukurrrrrrrrrrr /pf/images/graemlins/cry.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Capunin e kom kap per leckash e kom bo terbjet vete...e mi ka la rrobat e mi ka shpla... si capun i vertete prej RRogozhine...e na i vjen nje ere e mire qe...hemmm...me vjen keq me i vesh...se mos i bej pis...po iki une... ju Fjongo e gersheta e Kordele e vasha me floke qe ja valvit era ...pafshi ondrra te bukra me ...me...me ashtu... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif