ej prit se erdha per nje cigare...po mos i thuj gje >Shirazes dhe Ilias se na terbojne fare pastj...shyyyyyyyyyyyyyyt hajde .... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif ka frike se e akuzojne per shumengjyresh /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos ca koke ti se te puth une, me mire une se Kondra, apo jo? /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ej Hartino, mos me bej t'a terheq puthjen /pf/images/graemlins/eek.gif
me mire t'na rritet mendja neve se juve, s'je dakort? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Poooooooooooooooo.
Ja se do shperndaj dhe une, por une per kunj te Kondres /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Per te gjithe. Sipas deshires.
do ta mbaje ne goje deri sa te zbutet dhe pastaj do ta pertypi.
Keshtu them une ,por ajo te beje si te doje, vetem te mos e hedh ne mbeturina, se ashte gjynaf, pasi shume njerez kane uri.
ja Dahlia e ka blloku kompjuterin e vet me kenge /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet t'a kete dhe Patrician /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lymo cilen do, se kam nja 4-5 albume ketu /pf/images/graemlins/wave.gif
Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/lol.gif nuk e du Garou-n mo /pf/images/graemlins/lol.gif vallaj s'kam c'e du /pf/images/graemlins/lol.gif
Ti je yll bote /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ku je ti ku je?
Capunin e kom kap per leckash e kom bo terbjet vete...e mi ka la rrobat e mi ka shpla... si capun i vertete prej RRogozhine...e na i vjen nje ere e mire qe...hemmm...me vjen keq me i vesh...se mos i bej pis...po iki une... ju Fjongo e gersheta e Kordele e vasha me floke qe ja valvit era ...pafshi ondrra te bukra me ...me...me ashtu... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.