shqiptaret ne FRANCE

S

Scorpion

Guest
Re: SHQIPTARET NE FRANCE

Bonsoir mademoiselle pink /pf/images/graemlins/wave.gif

pppppaa

Primus registratum

s'e njef tullacin e koha sot dhe moti neser??!!!... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca kot.... Me vjen keq qe jeta jote deri ne vdekje do te mbetet kaq bosh pa Tullacin e Moti sot dhe parashikimi per neser... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

/pf/images/graemlins/lol.gif Po mi, me gjithe qejf, ku e ke butonin e qejfit dhe te karikimit /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
s'e njef tullacin e koha sot dhe moti neser??!!!... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca kot.... Me vjen keq qe jeta jote deri ne vdekje do te mbetet kaq bosh pa Tullacin e Moti sot dhe parashikimi per neser... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

i pranoj ngushellimet e tua... flm...

S

Scorpion

Guest

S'eshte njera ketu, se ajo e mban gjalle kete vend, po ashtu dhe kjo ngjyre roze, kur vjen ajo hallakatet me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

pinkut si behet vone per mua, jam s'jam, ajo e shfaq gjallerine kudo qe eshte, thjesht eshte lodh içik me teper sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Eeee.... me ate punen e tullacit te kohes... E di e prisha pak...
Po pinko pa problem, persa kohe qe njef Tonin Tershanen dhe Luan Zhegun, jeta jote do te jete po aq e bukur sa do ishte po te njifje tullacin e motit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu qe mbaje moralin lart.... Mos u deshpero.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

pse nuk behesh psikolog ti? se je kaq qetesues nervash, sa se ke idene /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pppppaa

Primus registratum

E kam shpetuar per qime ne fakt.... Psikologjine e kisha ne balotash me agronomine, kur duhej te vendosja per shkollen... Po pasioni im per fruti-kulturen ishte aq i madh saqe.... Tani jam agronomi me i mire i zones, dhe kete e them me mburrje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e qarte,
na thuj sa e ke oren e konsultimit Poster, qe ta dime sa te detyrohem....

[/ QUOTE ]

E ca... ishte me ironi kjo...?
Po e vazhdove do mendojne te tjeret se ta kam lyp dhe ti ke thene "jo" ... dhe perfunduam tu bo ironi ne AF...

pinkparadise

Forumium maestatis

ou pse keshtu ndodh zakonisht ???

te gjithe ata qe lypin, edhe qe marrin nje JO si pergjigje, perfundojne ne AF ne menyre ironike...

Kondrapedali

Kondrapedali

Si përfunim, ja ke lyp ti Poster apo jo?

Po ti goce, pse i thu jo çunit /pf/images/graemlins/laugh.gif?