shqiptaret ne FRANCE

i_own_u

Primus registratum
Re: SHQIPTARET NE FRANCE

e çar te hyn n'pun ato ty mi amon... apo thuj kot me bo zhurm... e me u gric me robt...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ato se kam iden si quhen po e di se ç'jan... ma do menia se eshe e komplikume ke zoti dhe te kercesh e ne te njejten koh te mbash ritmin me ato...?

po un te kisha komshije ty e te nigjoja trak e trak do te kisha bo nomin pink...

si fillim do te shaja nga mami duke qesh pa e kuptu gjuhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hej, po un vetem i kercas, se rritmi ...vallaj... se disha qe duhej edhe ritem /pf/images/graemlins/laugh.gif
rri mos na hap pune paj zotin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ktu ke une eshte pallat i qete, po nuk boni njeri zhurme do kujtojne robt se jane varreza /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca ke me robt e shpis i hereeeeeeeee??? hej zot i modh, ja albaneziiiiiiiiiiiiii.....te morsha te keqen e menjes /pf/images/graemlins/lol.gif

i_own_u

Primus registratum

ato me aq sa di un perdoren kur kercen... e jo kshu kot sa me bo zhurm

sot me pyti nji kinez qe donte te bonte shaka me nje Italion... me tha si i thohet Shqip te Q**sha motren se du te shaj kte mikun tim

po mer thash me kenaqsi... e ja tha çiça moten /pf/images/graemlins/lol.gif

me boni habi n'fakt e po vrisja menien qe sjemi vetem ne Shqipot qe dhe ne Madagaskar te shkosh ato gjojna qe na interesojn te msojm jan si shahet, apo si i thojn Kazo, Figa etje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

rrofsh qe me hape barkun akoma me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej po paske kalu nga teologjia eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif e paske leshu veten, ca do andej ti i here, edhe kur te shkosh, boj si une futi ca gota perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

avash ti me me ate hapje barku... mos me bo si LiPS... goc mami tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

teologjia...?? kot me thash te salutoja hawk... se kisha koh pa e salutu

e njef kush esht...? ai tipi qe se zen gjumi po su sha nga çti ket pratku

ç'njerez vetem te provokojn... po çne qe kapen me mua pink...? un i shkreti sjam as çuni keq

pinkparadise

Forumium maestatis

jo jo se njof... po ta njifsha do i kisha thone naj fjale te mire per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti eeeeeeeeeee, e pra çcudi si kapen paka a shume te gjithe me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe une ja kom bo ket pytje vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti edhe kur fle je i dyshimt /pf/images/graemlins/lol.gif jo me ne gjendje koshiente /pf/images/graemlins/lol.gif

i_own_u

Primus registratum

edhe ti ket pershtypje paske mi pink...?

ket se prisja nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse,

ja kapim rastin e temaave... ne te gjitha temat qe diskutoj kam von re qe vetem hapsi i temes dhe un qe jemi n'tem po te gjitha shkrimet pa perjashtim jan jasht teme

dhe gjeje ti se kush moderohet...?... un kuptohet pa e vra menien

thjesht per faktin se mka dal nomi keq... ska arsye.

e sje e vetmja n'fakt qe e bo kte pytje po dhe un /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ahhhh mortje /pf/images/graemlins/lol.gif

te ka ardh shpirti ne maj te hundes nga moderimi eeee /pf/images/graemlins/lol.gif

prit kur te vi Guraxi knej, edhe te te fusi nje te moderume edhe knej /pf/images/graemlins/lol.gif

ti i gjo me duket se nuk ke kuptu, nuk moderohesh per mendimet o shqipe, por per llojin e gjuhes qe perdor, se ngele tu i shajt te gjith me fis me farefis e me lagje ku banojne /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po kur do vim t'ju hajm dasmë n juve mo?

Pinqe /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kondra cheri, ca va /pf/images/graemlins/kiss.gif

me fal por fjaline e pare nuk e kuptova /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

pse dhe ne kte tem moderohesh...? se dija

nejse,

un thjesht provokohem si ti tani pershembull... qe neqoftese un jam gabim po i pergjigjem muhabetit tat... nese akoma se ke kuptuar

po i keqi nga ne te dy kur te vi Gurax do jem un... pa diskutim /pf/images/graemlins/laugh.gif

pink... mos ja fut kot se me lagje akoma s'kam shajt njeri

Kondrapedali

Kondrapedali

Komshiun që të derdh plenat /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pink, ke shumë të drejtë. Në një moment pakujdesie e kam ndarë në dy fjalën kryesore të fjalisë. Dasmën, po thoja, kur do t'ju a hamë ty dhe Notës? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ej po une jame femer dhe ndryshimi jone eshte essencial /pf/images/graemlins/laugh.gif (plus faktit qe nuk kam thone fjale te pista /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth skupton ai frengjisht /pf/images/graemlins/laugh.gif)
normal qe ti do moderohesh .... ska dyshim /pf/images/graemlins/laugh.gif

me fal te lutem por dje, pate ca idera per grun e komshiut /pf/images/graemlins/lol.gif ok, nuk ishte lagja e botes, ishte e jotja, por ngelet lagje /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Pink, ke shumë të drejtë. Në një moment pakujdesie e kam ndarë në dy fjalën kryesore të fjalisë. Dasmën, po thoja, kur do t'ju a hamë ty dhe Notës? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif e pra preçizoje veç e veç te lutem shume /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

i_own_u

Primus registratum

u martofsh ti me pinkparadis Kondra... un kam piketu njonen e them se pink do e ftoj n'dasem /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ore prish menç... ja se shajta komshiun ku esht problemi...? un thjesht thash qe e meritonte ja kaq

ku dolem kaq rrac e but ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo un kam qef çunat brenda teritorit ku jetoj une /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndersa kondra jo qe o bab me kalamoj po o edhe pertej detit ( kondra cheri tu le sais ke je t adore eeehhh, mais desolé /pf/images/graemlins/laugh.gif )

hej, do me ftosh ne dasem eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif ??? ou ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ne jemi te bute, po ti je aaagggrrrr egersire /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

pink... te shkoj jeta me te qeshme e me te njeshme mi e shkret /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur fol ti amon mos ngelt Albforumist po fol... po ty nje batut te boni Gloria a Misiii kush ishte ju hudhe n'fyt

sle gjo pa i thon... po diferenca jon esht qe ti i shan nga meshkujt ndersa un nga femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

vdeksh ti per memorjen qe paske /pf/images/graemlins/lol.gif si agenda je, ass fare je /pf/images/graemlins/laugh.gif

ik qerohu tani se ora 3 e notes edhe po me presin ne krevat skam nge ta kaloj noten me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

naten /pf/images/graemlins/kiss.gif