shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

bon je sors moi
bonne nuit a tous /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

o ca keni sot ju kshu???
beka ftoht ktej /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
kondre mos ma qaj hallin se jua kam marre doren ketyre puneve une /pf/images/graemlins/devil.gif
DAHLIA fol me shkoqur yvi /pf/images/graemlins/idea.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

a me rrush une nuk ta kam me te futme po ruju nga Pinku dhe MLK /pf/images/graemlins/devil.gif ika ciaooooo

pinkparadise

Forumium maestatis

hajt te puth i çik hajt /pf/images/graemlins/kiss.gif , se ishte shaka /pf/images/graemlins/smile.gif vt

VoGeLuShI

Primus registratum

o me dhe ti un thash se do me propozonte MLK /pf/images/graemlins/tonguee.gif
pinko /pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
a me rrush une nuk ta kam me te futme po ruju nga Pinku dhe MLK /pf/images/graemlins/devil.gif ika ciaooooo

[/ QUOTE ]

Surtout nga pinkou, e ka me te modh se mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK, t'propozoi Arco ëre.

Ika un se s'po m'lejn rehat.

Bab me kalamoj un du me nejt ktu /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

Surtout nga pinkou, e ka me te modh se mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ou ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
sme mbahet mend te kemi matur gjo ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

i degjenerum /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps; o babe me kalamoj, passe une bonne journée /pf/images/graemlins/kiss.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

pinko pse e prish terezin ti mi rrusho, per permasat e trurit po flisnim apo jo??? /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

isha tu mendu, me hap i biznes,
te llojit, ku robt mund te marrin me qera Bebe /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth qe te mos ken angazhime afatgjata, dhe shpenezime te medhaja /pf/images/graemlins/laugh.gif ,
por qe nojhere do deshironin te kenaqnin deshiren dhe ndjenjen e te qenurit prind /pf/images/graemlins/laugh.gif
atehere merrni nje bebe me qera, per 1 ose disa ore/dite/jave/
/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: shprehja e dites...."hedh lumin, te dhj*f**a kalin"

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

c'est l'himne de nos campagnes
de nos rivieres de nos montagnes...
la vie man du monde animale
crie le bien fort...se di pastaj....
sepse kur e degjoj me kujtohet Naimi ec e merre vesh....

Salut toute le monde... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif il fais froid ...l'automne est déja là...vous etes ou vous?

Dolores

Primus registratum

Ka bere nji klase ktu "parenting" e detyrushme ...ku te japin nji kukull bebe plastike per nji fundjave te gjithe me nji si tip sensori i montuar mbrapa edhe kukulla qan shpesh edhe duhet ti japesh bibironin plastik qe ka te varur edhe disa here duhet ta mbash me dore deri sa te ze vend tek kuklla edhe nuk e mban dot me koke poshte apo ne pozicion te keq sepse fillon e qan kukulla edhe te gjitha rregjistrohen tek sensori...nejse nji nate duhet te venim ke Swiss Chalet e di Kondra kete restorantin si tip franchise edhe e lashe kukullen ne shtepi edhe e mbulova me shume jorgane e jasteke qe edhe po te qante mos te degjohej edhe na lajmeronin komshinjte policine /pf/images/graemlins/laugh.gif......nejse te henen e cova tek profesorja edhe me tha qe e kisha abuzuar kukullen sensori kishte rregjistruar nja 30 abuzime /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahaha o te marrte e mira ty qe po na ben prova per te bere nje bebush...ç'te duhet kuklla mi...hiqja baterite te bjere rehat edhe zysha...ose lere te bjere ne vaske kur ti besh banjo...emmm po do te te rrasin ca dite me shume per ta mbajt do te akuzojne per keqtrajtim /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Jo ishte jo me bateri qe ja hiqje po e kishte brenda ne trup mi e fusje qe mbushej me energji edhe qe good per nja 100 ore a dicka e tille /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif profesroja s qe budallacke mi ti ..po te ishte ashtu ja kish gjet dermanin ...nejse thuaj me mire mos ta kisha marre po me duheshin ato credit i kujtova te lehta /pf/images/graemlins/laugh.gif