shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

hahahahahaahahah hahahahahaahahahah e poshter moooooj

PS mos ishin gje qepe te kuqe? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

tju fut nga 1 kiss un ju te dyjave??? /pf/images/graemlins/grin.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

regele

Forumium maestatis

Me sa shoh une keto te frances, puthjet i japkan vetem ne turme /pf/images/graemlins/smile.gif! Ben vaki dhe s'arrin gje tek ty /pf/images/graemlins/smile.gif

Kismet, mbase shifemi neser!

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hahahahahahah supersexy ....c'ja trazove endrrat Kondres ti sot....do fle me "mendje" perpjet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .....sweet dreams rrusho /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Po jo me se jam mësuar me këshu insinuatash të paturpshme un /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dali /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif gjum t'omël e m'pafsh n'ondërr /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Dolke, ti je largu nga gjiri i Af apo akoma vërdall je? /pf/images/graemlins/kiss.gif

Pink, un e kom me gërmën D kshuqë ndrro emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

gjesiiiiiiiiiiii...

kam nevoj per nje infermjer /pf/images/graemlins/cry.gif ...

ka noj vullnetar pls ???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

edhe ti malade?
sepse une uhhh me dridhen duart sot...te pakten tani...po iki vetem erdha se doja te te thoja gjeeessss ty /pf/images/graemlins/kiss.gif

shko te tema MLK se ke nje goxha mjeke Melodi e kam emrin tu i ra pianos eshte...mbase me pak muzike dhe me nje injection...mund te te beje derman

PS j'ai entendu a la radio pour les billets de train...sa serait en vente aujourd'hui a partir de 12 en vente..partout sur le net et dans les guichets SNCF...20.000 billets...vazi trouve nous des places pour aller à Paris...pas cher c'est pas maintenant que tu doit tomber malade!!!

pinkparadise

Forumium maestatis

sssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhttttttttttttttt ca bo mi gru, i thot gjith ktyne te babziturve....ke me e pa qe ska me ngel gjo per ne ...

S

Scorpion

Guest

Sa i mbarum eshte kampionati francez /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

se mos ke pa ndonje ndeshje ti gjoja
e boll lujte kaptinen sipas ritmit...bum bum bum se do te kapi qafa e do te dali venit...

S

Scorpion

Guest

Pa merak, se gjen gje rinine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dahlushe, une kam ndjek dhe kategorine e dyte te Frances ne futboll, semundje llotosh, ske ci bo /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

shpresoj te kesh fitu ndonje gje o maçok me kufje /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

S'me ka ec fati ne bixhoz /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Pac fatin e pinkut, me kane uru /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion