shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: shqiptaret ne FRANCE

un kam bostan /pf/images/graemlins/laugh.gif mollet ja kam lene ioles /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Une du bostanin pra /pf/images/graemlins/tongue.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ok spaska bostan... po ça shet ti mi shoqe? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

O Dahli ca shet ti chery /pf/images/graemlins/tongue.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Une as nuk shes as nuk blej /pf/images/graemlins/grin.gif... nuk marr vesh as nga tregetia as nga marketingu... Une merrem me gjera me te rendesishme se kaq... /pf/images/graemlins/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Miredita /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dahli /pf/images/graemlins/kiss.gif.....

Lajini ato syte ne mengjes se na i kallet daten /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

na morsh pleshtat...po ne te tjeretjemi te padukshem qe zotrote sna flet .... /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

O Scorpe... synin e ke shume te bukur... po e paske ly me dreq...me laps... /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif... ça bo ti... ça do me bo.. me na marre ne sysh eeee... sybardh

Dolke... une per vete i kam la qe pa i hap mire sot ne mengjes...syte e mia /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Pinku me duket se akoma jo... si ka dal ala pije e mbremshme ...e paska edhe me te rrafme... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

U me rente nji pike mua per Pinkun qe nuk e pashe qe u qorrofsha /pf/images/graemlins/laugh.gif....une ty te lepij mi se je karamele
tongue6.gif

Dolores

Primus registratum

Blem dylbi te forta qe te te shof deri ne France /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo po te me shofesh edhe mua deri ne banje duke bere dush /pf/images/graemlins/lol.gif

mos i kerko shume popullit zemer, se jemi emigrant ne hë xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Te gjith emigrant jemi mi...thjesht beja nji emigrante jeten me te kendshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ju andej pertej atlantikut keni shume kerkesa mi te keqen....ne ketej ne evrop jemi si maloket ne tirone ...

evropjaner wanna be ...dhe me zore biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ahhh s'quhet me dylbi Dolke po quhet antene satelit... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
meqe ra fjala kush e ka pare ate canalin shqiptar...ALBSAT jo per gje po ishte shume interesant... fliste se si firma Wolsvagen ka rritur shifren e prodhimit te saj ... edhe grafikun e kishte shume interesant... pastaj fliste per pushimet qe mund te kalojme ne Gjermani...tmerresisht nteresante... sidomos per shqiptaret qe ndodhen jashte dhe duan ndonje lajm nga Shqiperia kishte plot... ose psh... nje kenge te Elita 5 dhe pas saj nje kenge nga R&B nga fundi i Amerikes...mmmm j'ai adorer ALBSAT

Dolores

Primus registratum

Jo se fjala satelite i duket e shtrenjte Pinkut /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhahahahahahahahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif

o mizerje, me shkrive, te raft nje e mire ishalla /pf/images/graemlins/lol.gif

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ju andej pertej atlantikut keni shume kerkesa mi te keqen....ne ketej ne evrop jemi si maloket ne tirone ...

evropjaner wanna be ...dhe me zore biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]hahahhahahhahhahahahahah
ja tironsia...qytetrimi me i vjeter i shqiperise apo jo
hahhahahahha

ODISEA

Primus registratum

pinku i ka rrenje thelle /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif