shqiptaret ne FRANCE

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: shqiptaret ne FRANCE

Non, pas encore.

Est-ce que tu pourrais m'en apporter un avec de la crème /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Pink, t'es formidable. Même si j'aurais besoin d'un dictionnaire "francais normal - francais contemporain", c'est toujours agréable de communiquer avec toi /pf/images/graemlins/kiss.gif.

ODISEA

Primus registratum

au nord pink, au nord...
t'as aucune idée qui suis-je??? /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/idea.gif
kondre, le café n'as plus de mousse du tout...
est-ce que sa te rassure??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Non, je n'ai pas demandé de la mousse mais de la crème. Bon dieu, pourtant la commande était si facile /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Je bo shum enigmatik me kte titullin që për më tepër të len të mendosh se je femër /pf/images/graemlins/goofy.gif. Sinqerisht /pf/images/graemlins/shrug.gif.

ODISEA

Primus registratum

on fait ce qu'on peut /pf/images/graemlins/shrug.gif
en plus, la crème, sa prend des formes indésirables /pf/images/graemlins/lol.gif
enigmatik?
vetem per ata qe s'me njohin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

OAS, aty te fotoja o çuni komshijes /pf/images/graemlins/laugh.gif? (që ata që s'të njohin të vazhdojnë mos të të njohin /pf/images/graemlins/pickellonja.gif).

S'ka gjo se ça forme merr kremi, rëndësi ka që ti bën ç'të mundesh. C'est ça les amis, non?

ODISEA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/smash.gif
/pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

I bie që ai me llapën jashtë të jem un?

Cila ishte pjesa që të bëri të qeshësh e cila të më gjuash /pf/images/graemlins/tonguee.gif?

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
Keni lujt menc...mosha dhe baballarlleku ben te veten ne terbimin e gjinise tuaj /pf/images/graemlins/devil.gif

ODISEA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ishin per kete /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
/pf/images/graemlins/smash.gif per cunin e komshijes
kjo /pf/images/graemlins/tonguee.gif ishte per modestine time /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Nuk japin mo azil ne France, kot e keni qe bridhni nkej ju frankofilat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ashtufile je vet ti. Azil nuk dum mo se zgjasin shum dokumentat, a pranohet thjesht emigrim me punë?

Kondrapedali

Kondrapedali

I more letrat ti e? Tashti do me bo i album me letra ti se nji nuk të del /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

ladouce2005

Primus registratum

Ja, po mundohem per faqen e trete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Xhelooooz, pse ke inat i her? Se mos ti mora ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mu më merr të keqen se gjo tjetër s'ke ç'më merr /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Ej, po taksat ku i paguni juve?

P.S. E di ti se un vetëm në Kanada kam marrë 2 nënshtetësi përnjëherësh? Jam kanadez dhe québécois /pf/images/graemlins/laugh.gif (me letra po deshe).

MLK

Primus registratum

Hahaha, une kam 3 per vete, megjitha ate shqiptare qe e ruajta. Taksat paguhen pasi deklaron te ardhurat 1 here ne vit ne mars, e ke Tresor Public çon cheque /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per te punuar Kondra nese gjen pune nuk ka problem, por duhet te bej kerkese ne prefekture kompania qe te merr ne pune.

MLK

Primus registratum

Per shqiptaret qe jetojne ne France, nje numer telefoni nese doni te merni ne Shqiperi dhe paguani vetem tarife lokale 0811 310 310 pra 0.034cents/min ne heure pleines et 0.018 cents/min heure creuses.